19

Анонимен

преди 10 години

Това грозде е кисело! - западните медии.(ех... позната история, не ви ли омръзна?)

18

Анонимен

преди 10 години

В целия "демократичен сват" изборите са един фарс, чийто изход няма сила да промени каквото и да е. Този референдум за разлика от тях определя действителна посока за бъдещето. Тва е и една от причините запада да *** на умряло за тоя референдум - защото той дава повече действително право на избор на хората от които и да са "демократични" избори по света...

17

Къци

преди 10 години

Естествено, че това ще пише западната преса! Няма как да напише, че там живеят руснаци, които си искат в Русия и имат право на това, според западните ценности! Няма как да напишаат, че този референдум се проведе под куршумите на Националната гвардия и въоръжените отряди на Коломойски и Десен сектор, с блокирани пътища и бучащи хеликоптери над главите - какъв да бъде в тези условия?Пълно е с видеоклипове в интернет - вижда се какво мислят хората, как гласуват, как посрещат войниците на Киев.

16

Анонимен

преди 10 години

Нас не ни ли ВКАРАХА В ЕС И НАТО С ФАЛШИФИКАЦИЯ!!!!!Ама тогава ВСИЧКИ МЪЛЧАХТЕ вашата мама........!!!!!Как влязохме в тези организации????С РЕФЕРЕНДУМ ЛИ БЕШЕ???МАЙ НЕ!!!С ИЗМАМАТА И ЛЪЖАТА ХВЪРЛЕНА НА НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!Гласувахме на парламентарни избори ЗА ПАРЛАМЕНТ И ДЕПУТАТИ,ПОЛУЧИХМЕ ЕС И НАТО!!!!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Абе като глеадх репортажите наистина беше един фарс, няма тъмни стаички, бюлетините нито се прегъавт нито се слагат в плик, никаква тайна на вота, а навсичкото отгоре бюлетините бяха напечатени на руски и некакви хора с маски и автомати наблюдаавха процеса на гласуавне :))) то направо е цяло чудо че не е 100 % ЗА

14

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 10Затова и Украинците искат да са в ЕС . Това е когато управлява комунист като Янукович. Добре, че го прогониха. А 98% си е простотия та дрънчи. Както в Либерия - при 15 000 имащи право на глас, манипулаторите пуснали над 200 000 бюлетини.

13

Анонимен

преди 10 години

"Сепаратисткият вот в Украйна се състоя в обстановка на хаос"За което спомогна украинската армия, водеща бойни действия в региона, подкрепяна от ЕС. Създаваме проблем, после викаме: "А, проблем!".

12

Анонимен

преди 10 години

Тъй ли, аз пък смятам за незаконно това, че влязохме в ЕС без референдум. Така като гледам и в Украйна няма да има такъв.

11

очаквано

преди 10 години

Винаги световна икономическа криза се е решавала със световна война.

10

Уикипедия

преди 10 години

Средства най-общо анархистите отричат гласуването на избори, като форма на легитимиране на държавната власт.[15] Според по-умерените анархисти, гласуване може да има, но само на референдуми. Смята се, че гласуването е един вид приемане и подчиняване на държавната власт. От друга страна анархистите смятат, че изборите не са удачен начин за изразяване на мнение или участие в политиката и предпочитат директните действия, независимо дали те се извършват с насилие или без.

9

Анонимен

преди 10 години

Ако критерият за легитимност на вот е технологичната защита на бюлетините, това означава че всички избори навсякъде по светът до към 70те години на 20ти век са нелегитимни.

8

Анонимен

преди 10 години

Спонги, вътрешната цена на природните изкопаеми за Украйна е 20% от международната. Производителя няма право да излиза сам на международния пазар. Посредниците са от Киев, а работниците с отравяния от тежки метали, радиация и лоши условия на труд са в източна Украйна. Медицината е в Киев, а болните в изтока. Парите в Киев, а работата, гърча и робите са в изтока. А отделен е въпрса, че напоследък ги позапалиха малко и ги поизгориха живи,постреляха и побиха. Как да гласуват според теб?

7

Баси!

преди 10 години

Баси! Ако не влезеш доброволно в ЕС и подпишеш заробващ кредит с МВФ ти изпращат НАТО.

6

Анонимен

преди 10 години

До #5Прав си, защото демократичната фалшификация е най-справедливата!

5

Анонимен

преди 10 години

Не съм очаквал толкова реален коментар на ситуацията от Телеграф, а немците които считах за по безпристрастни толкова язвителни глупости да пишат ....

4

Анонимен

преди 10 години

Ами от комунисти какво друго може да се очаква - с фалшификации и манипулации управляваха близо век!

3

Спонги

преди 10 години

Трябва да си само комунист за да повярваш на 98% "ДА". Джуджето си въобразява, че европейците са вечно пияни като неговите поддръжници.

2

ясновидец

преди 10 години

Заражда се нов фашизъм. На прага сме на Трета и последна световна война...

1

дам

преди 10 години

щом западните медии "твърдят ", какво може да добавим - само една тишииииииииииииииииииина ...............