117

Анонимен

преди 10 години

Хора които живеят в България трябва да са българи.Тези които живеят в Русия трябва да са руснаци.Тези които живеят в Украйна трябва да са украинци.

116

Анонимен

преди 10 години

То само като им погледнеш снимката и ти става ясно че иде реч за комунистически мутри

115

Неуспял поляк

преди 10 години

Официалната полска политика в периода 1918-1939г. е провеждането на полонизация, украинският национализъм е потискан и често проявите му са наказвани, което засилва напрежението между поляци и украинци.

114

Анонимен

преди 10 години

игор бунич много точно обрисува червената руско юдейска мафия, а виктор Суворов прави анализ на причините и истинските подпалвачи на втората световна война. книгите ги има онлайн

113

Неуспял поляк

преди 10 години

Военните действия на УПА са били част от украинския въпрос през периода между двете световни войни и следвоенна Европа. От военна гледна точка, това е продължение на украинско-полската война през 1918-1919 и украинско-руската война през 1918-1921 с цел възстановяване на суверенитета на Украйна на всичките етнически територии, контролирани от Украинската Народна Република и Западно-Украинската Народна Република. Областите Волин и Източна Галиция попадат на територията на Полша в периода между двете световни войни. В двете области живеят около 300 000 поляци, включително заселниците от 30-те год

112

независим

преди 10 години

Няма връщане назад,ще стане това,което трябва да стане.Тези хора /на снимката/и другите застават с лицата си,а не с маски и бомби,ножове,молотовки и снайпери.Разликата е огромна.

111

Анонимен

преди 10 години

Основната задача на МУТРИТЕ бе да смачкат обикновените хора,започнали нормален почтен бизнес у нас, да ги унизяват и в крайна сметка да ги обезверят, че в демократична и правова държава човек може да просперира и да постигне мечтите си без да му се налага да ближе шланга на някой местен дерибей, доносник или партиен секретар.

110

Анонимен

преди 10 години

Всъщност,много приличат на нашите МУТРИ !(не само визуално!)И имат общи създатели - червените генерали от КГБ и ДС.

109

Анонимен

преди 10 години

нашите бандюги ,всичките бяха и са агенти на бившата дс,а сигурно и сегашната.същото важи и за банкерите.депутатите,политиците, нашата дс си беше поделение на руските тайни служби

108

Неуспял поляк

преди 10 години

До Анонимен 127В Одеса беше използван дългогодишния опит на УПА от времето на Втората Световна война.Както палехме селата на полските окупатори във Волин-Подолие,а след това и на бившите братя - руснаците,които помагаха на Въстаническата полска армия при кланетата над наши хора,извършени от нея,същото направихме и в Одеса.Имаме опит в тези неща,ние сме от стари кози - ярета.

107

Анонимен

преди 10 години

Вчера украинската армия е открила огън по хората, излезли да празнуват деня на победата, мислите ли че ще искат да останат част от това терористично правителство а?

106

100

преди 10 години

болни мозъци

105

Анонимен

преди 10 години

прочетете.. златото на партията от игор бунич и ще ви стане ясно кои са сегашните капиталисти в русия и бг

104

Анонимен

преди 10 години

Обичам двойните стандарти, пишат се статии за проруските длъжностни лица, а нито една статийка за терористите от десен сектор, разгледайте снимките от Одеса, вижте удушената бременна жена и прогаряните с горелка хора, не ми показвайте хора, които правят референдум, покажете ми лицата на истинското зло!

103

Неуспял поляк

преди 10 години

Тези хора на снимката са въоражавани от Москва и финансирани от Варшава.Великополския шовинизъм никога няма да преглътне загубата на Западна Украйна(от където съм и аз),която беше част от Великата Полша(Реч-Посполита) до 1 септември 1939г.

102

жоро

преди 10 години

Имaм познaти руснaци, които си продaвaт цялото имущество и се изнaсят зa Фрaнция и Aнглия. Рaботaтa стaвa дебелa.

101

добре информиран

преди 10 години

Много са си свестни хората - нормални човешки същества. Гледайте малко видео в You Tube. Милеят за народа си, водят битка за собствената си земя. Не искат да бъдат п*ги на УСА, да им разпореждат кого да мразят и кого да обичат, както се случва с нас в момента. Истината е една - Русия ни е освободила от анадолците, когато Дизраели и другите евро-*** са поощрявали кланетата. После идва Чърчил и ни прави на маймуни. Кой друг ни обича в момента, освен руснаците? В Европа ни презират.

100

Джедай Мастър

преди 10 години

Типични руски пиянски мутри.

99

до 115

преди 10 години

точно е,точно комунистите свалиха тодор Живков и почнаха т.н. демократичен преход.сега те са собственици на всичко. тук нормален бизнес няма. офшорките са техни и много от тях са с руски капитали

98

Анонимен

преди 10 години

Това са си руски сепаратисти взети под наем от чечня