59

07.05.

преди 10 години

Шороси, днес сте особено активни по всички журналиситчески флангове.Отпочинахте в Анталия и сега яко плювате по всичко национално!!!

58

123

преди 10 години

Dobre e da izgledate tova video:watch?v=G57GKUtWzNs

57

хипнотизирани зайци

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

56

заради геноцид

преди 10 години

Нато наказа с унищожителни бомбардировки Югославия и Либия, заради геноцид на съответните правителства срещу собствените им народи. Сега очакваме Нато да бомбардира Киев, заради геноцида на фашистката хунта в Киев срещу собствения си народ. При тези бомбардировки селектирано да бъде унищожен "Правый сектор"!

55

Анонимен

преди 10 години

На 3 фронта война не се воюва бай х*й нато мюслюмани япония Все някой ще ти го навре

54

39119

преди 10 години

положението никак не е розово...без значение кой подклажда огъня загиват невинни хора.Путин поне се опитва да намали напрежението докато Обама само се заяжда с него ( не съм привърженик и на двамага гадно ми е за невинните жертви )

53

Анонимен

преди 10 години

"Меркел е предложила това да стане чрез "кръгла маса" "...след изборите за президент !

52

Анонимен

преди 10 години

и фашагитеееееете за топки

51

за броени часове

преди 10 години

Проблемът може да се реши за броени часове. Обамата трябва да се обади по телефона на марионетките си в Киев, да спрат погромите срещу всички противници на бандеровските банди. Да заповяда да се обезоръжат т.н. майдановци и да се разформироват бандите им. Тогава Путин няма да има повод за нахлуване в Украйна и всичко ще си отиде на мястото!

50

награда за мир

преди 10 години

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

49

старата новина

преди 10 години

Клуоните от САЩ пуснаха разтоварващата новина за старата афера на Люински, за да разведрят настроението и да отклонят вниманието от поредните им гафове.Това е техният отговор към призива на Путин.Хвала!

48

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да е велика една страна не може да скача на половината свят Просто Путин го приземиха

47

Анонимен

преди 10 години

Кой плаща на "мирнопротестиращите" рускоговорящи които са с анцуг адидас, маски и бухалки в ръцете??

46

чисто и просто лъжат

преди 10 години

На пронатовската фашистка хунта в Киев не може да се вярва. Те подписаха досега много договори за примирие, и не изпълниха нито един от тях! Обещаха какво ли не, и не изпълниха нито едно обещание! Заедно със създателите на фашистка Украйна - ЕС, Нато и Сащ, те, чисто и просто лъжат!

45

Анонимен

преди 10 години

Случи се топла,но дъждовна пролет.Топла - с малко газ се хванахме за топлото!Дъждовна - в калта танковете трудно вървят!Пак кажете,че дядо Боже не помага срещу АНТИХРИСТА!

44

до 42

преди 10 години

До Наско"Ето за това Путин е велик,сега целия свят ще научи че Русия иска мир и прави важни стъпки за това,а какво иска САЩ?"Иска войнааааааааа! И то на всяка цена!

43

Анонимен

преди 10 години

май джуджето се ***, а

42

Киро

преди 10 години

До do 2Уважаеми,САЩ не искат силен ЕС, те не искат Русия и ЕС да са в добри отношения това е заплаха за САЩ.

41

след 1 месец

преди 10 години

След един месец обикновения украинец ще заплати газта по новите цени.До тогава само можем да гадаем накъде ще се развият нещата.

40

цезар

преди 10 години

Русия не иска Украйна да се раздробява,защото тогава от десния бряг на Днепър ще е НАТО а от левия Русия , а толкова близо не трябва да бъдат. От друга страна пък Украйна няма да има излаз на Черно море. Това пък запада не го иска,защото няма да е близо до руските пристанища. Кикото е Украйна да е цяла но федерална република. Тогава няма да стане нито член на ЕС нито на НАТО югоизточните федерации няма да го допуснат това.