45

АТАКИСТ

преди 10 години

до Василев 46-ти боклукЕдна гатанка: когато избият от народа ти 25 милиона и искат да те затрият като нация, дали нямаш правото да завземеш не само Половин Европа, а цяла Европа ????

44

Анонимен

преди 10 години

Войната срещу собствения си народ никога не е завършвала с победа

43

Анонимен

преди 10 години

А защо не започнаха антитерористична операция в град Киев, където миналия месец проамерикански активисти завзеха редица административни сгради и обособиха пътни блокади.НЕЗАКОННО правителство извършва НЕЗАКОННИ СИЛОВИ ДЕЙСТВИЯ.

42

Анонимен

преди 10 години

Никой никога НЕ Е доказвал - Със СНИМКИ И ВИДЕОЗАПИСИ, че снайперистите на майдана са ПРАТЕНИ ОТ ЯНУКОВИЧ даже напротив. Всичко идва от САЩ заради базата в Крим - която няма как да имат вече. Сега остават най-развитите райони които са с доста руско население и които ако станат федерални, ЕС няма да има никакъв смисъл от анексирането на Украйна тъй като няма вече да им трябва понеже няма да могат да заграбят промишлеността.

41

София

преди 10 години

Сторонники федерализации в Славянске отрицают начало штурмаАктивисты, занявшие здание милиции и горадминистрации, сообщили LifeNews, что информация о начале спецоперации не соответствует действительности.

40

Анонимен

преди 10 години

Всъщност броят на руснаците в Украйна ще се окаже доста по-голям , но може би руснаците са били подтискани и не са се определили такива офоциално.

39

Анонимен

преди 10 години

Успех на украйнците, дано успеят най-накрая да премахнат скапаните платени преоблечени руски военни. И дано САЩ наложи още по-строги санкции спрямо Русия, та да фалира и накрая да се отърве и Руския народ от тоя лилипут грандоман Путин.

38

Болен си

преди 10 години

До ВасилевТази сутрин пил ли си си хапчетата,явно не...........

37

Анонимен

преди 10 години

unian.net/Истината за събитията в Украйна.

36

до 39

преди 10 години

Така ли? Кои западни медии? Тия от РУСИЯ>В нета има клипчета как снайперистите се подготвят в двора на държавна сграда контролирана от Янукович и тръгват към МАЙДАНА Да пострелят. Отворете си очите и спрете да лъжете безочливо, ДОЛНИ СТЕ КОМУНИСТИ.САМО В УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ ИМА АНТИ ПРОТЕСТИ - ЗАЩО?ЗАЩОТО само тук и там имаме комунистическо управление под формата на ОЛИГАРСИ и се действа като едно време по комунизма - цензура и пропаганда.

35

7

преди 10 години

РУССИЯ 24 предава на живо..........

34

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 37 Или по-скоро ти ни правиш на *** Снаиперистите са пратени от опозицията,дори и западните медии малко по-малко го показват Та не ни мисли,че ядем доматите с колците

33

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

И нека Бог е с братския украински народ!От България с любов.Не се поддавайте на лукавостта и лицемерието на Антихриста!

32

Анонимен

преди 10 години

Немога да разбера вие *** ли сте или ОПОРНИТЕ ВИ ТОЧКИ СА ***.1. Протестите в Киев бяха срещу правителството и управлението на един олигарх, който източваще и крадеще много пари от държавата.2. ДОКАЗАХА С СНИМКИ И ВИДЕОЗАПИСИ, че снайперистите на майдана са ПРАТЕНИ ОТ ЯНУКОВИЧ и поддръжника му ПУТИН!3. Протестите в Киев и т.н. не са протести, а военни действия и са ЗА ОТЦЕПВАНЕТО НА РАЙОН ОТ ДЪРЖАВАТА УКРАЙНА, КАК МОЖЕ ДА СРАВНЯВАТЕ ДВЕТЕ НЕЩА.КОЙ ПЛАШИТЕ С ТВА "ФАШИСТИ", *** ***

31

държавен преврат

преди 10 години

В коя държава не може да бъде извършен държавен преврат? В САЩ!Защото в САЩ няма американско посолство!

30

конституцията

преди 10 години

Крим ще се съобразява с конституцията на Украйна, когато Косово започне да се съобразява с конституцията на Сърбия!

29

Ицо

преди 10 години

До АнонименХубаво че даваш тези данни и затова за Украйна е по изгодно да се проведе референдум,вместо да праща армията нали!?

28

пълно безсилие

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

27

Анонимен

преди 10 години

когато сащ финансират и организират Майдана можекогато Русия прави така не можекогато искаш да влезеш в ЕС дават всичко по тв протести и т.н.когато в Испания имаше протести смазани брутално от полицията никой не Показа нищо.това са САЩ и ЕС !

26

Анонимен

преди 10 години

Според *** : "В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон." По същата логика трябва да се третират и руснаците в Украйна. Нали така, пияници ?!?