19

Анонимен

преди 10 години

Петното от барека какво капаро е взел?

18

Анонимен

преди 10 години

Борисов си призна за тази среща в Банкя. Петното със сигурност е ***, но Борисов е още по-голям такъв!!!

17

Анонимен

преди 10 години

Накъдето човек се обърне, все луди. БСП и коалиция наистина са вирусоносители. Толкова злоба и омраза изсипаха, а и не спират. Милите им очи, когато говорят за успехите си, веднага кървясват, стане ли въпрос за ГЕРБ. Много опасен този Борисов, бе. И за всичко виновен. Те милите расли в пансион за благородни девици и са така беззащитни от неговите атаки, че падат преди да са отстреляни. Сън не спят в постоянен стрес. Натрупаха милиони с корупция за 25г. и изборната загуба ги "страхува", а тя иде

16

Луцифер

преди 10 години

Г-н Цацаров,спите ли ?

15

Кой-Той

преди 10 години

Лъжи,лъжи и пак лъжи,единия не видял другия само чул,поредните смехотворни глупости.БСП спазва стриктно да омаскарява и подвежда без да има грам истина.Петното и Бареков-*** са едно от едно виме цицат.

14

румен221

преди 10 години

До ЧичоПриятелю - Простое...Ако петното лъже, то до сега Б.Б.(Баш "Буда"-лата)..., ДА ГО Е ОСЪДИЛ ЗА КЛЕВЕТА ПОНЕ 100 пъти...Е да..., ама не е....

13

optimist

преди 10 години

Писна ми да чета за Борисов във всяка статия! Борисов не е на власт от повече от година, оставете го човека да си гледа пенсията.

12

Анонимен

преди 10 години

бравос

11

Рали1

преди 10 години

" Въпреки че пред комисията заявиха, че са сигурни, че са дадени 12 хиляди лева за протестите и двамата не са били преки свидетели нито на срещата, нито на получаването на парите."- имало ли е такава среща ,имало ли е дадени пари, имало ли е записи на срещи и разговори ?Пускайте да гледаме и слушаме, в противен случай всички тези,които започват да пълнят ефира и пресата с глупости и измишльотини да казват коя е другата партия която им е дала пари за предизборните кьорфишеци !

10

MiB

преди 10 години

Пълни глупости... Ако исках да влезна в парламента щях да го направя и без да ми дават пари... Тия трябва да си отидат, но всеки път като се смени властта става все по-зле... И накрая взе да не ми пука... Те сами ще си отрежат клончето на което седят и тогава смеха ще е още повече.

9

akud

преди 10 години

това петно , определено е червено а от зад кафяво:):):)

8

dodger

преди 10 години

а бе тия двамата не се ли изложиха вече достатъчно при предишните партийни мероприятия. Хем издънки, хем нагли

7

Чичо

преди 10 години

Поредният цирк, имащ за цел да отклони общественото внимание от важните въпроси. Какво ни занимавате с този *** Петното? Нищо което излиза от неговата уста не е правдоподобно, той е абсолютна карикатура. Няма да се учудя ако това е сценария на службите да петнят политическите си противници - чрез такива ***, които са лесни за манипулиране. Пускат им трохички и такива като Петното ходят по медиите и дават гръмки изявления които нямат допирна точка с истината.

6

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Вън русофилите от България!!! Да живее САЩ!!! Вечна дружба между България и САЩ!!!

5

Анонимен

преди 10 години

От комонистите по *** зган няма.Теса царете за измишльотини превратажииски симолирани и мръсни подвизи крадливи престъпници.Способни са да измислят че земята несе върти.Всеки ден се моля да измислят закон да бъдат забранени и изгонени от България.

4

допълнение

преди 10 години

Не вярвам на петното за това няма да чета статията,която е дълга и мисля скалъпена

3

Анонимен

преди 10 години

абе такива петна ги изтрийте от обществото.що го пуснахте тоя от затвора.колкото до НС,трябват му само два трактора и го гътват.

2

?

преди 10 години

А КЪДЕ Е СТАТИЯТА СЪС СТАНИШЕВ ИЛИ НЕ ВИ ХАРЕСВАТ КОМЕНТАРИТЕ ПОД НЕЯ? ХОРАТА НЕ СА ГЛУПАВИ И НЕИНФОРМИРАНИ

1

Елемаг

преди 10 години

Много малко бе?Сидеров му даде ДПС 9 милиона за да им скрепи правителството.Те искат власт само с 1 милион!!