65

Анонимен

преди 10 години

Никой не е тръгнал да възхвалява запада, а се констатира случея без значение в коя държава е станал - и тук в дюнерите в белия сос слагат човешка *** за гавра и ако е болен този който е дарява поне 100 човека могат да се заразят с хепатит за това няма за какво да упрекваме и братята ви руснаци, не са открила топлата вода !

64

До Всевилев

преди 10 години

Пушиш ли?Предплагам знаеш в скъпарските цигари какво ти добавят !

63

спипанииуволнени

преди 10 години

американците пък пикаят в кафето на шефа си

62

Анонимен

преди 10 години

В БСП няма и един който да харесва жени. Единственото изключение е Майчето Манолова.

61

Чехльо

преди 10 години

Ама аз нали ви казвах, че руснаците са лоши! Само американците са най-добрите хора на този свят.

60

Анонимен

преди 10 години

Аз пък пих една германска бира от хитермаркет Л''''Л и щях да повърна само от няколкоотпивания! Пил съм хиляди бири, но такава гадост нито преди, нито след това не съм пробвал

59

Анонимен

преди 10 години

Те червиите са най вкусни58А за протокола ,аз не съм казал ,че ако народа зане как се прави политиката и салама ...Та за двете да се светнем ,дали в България адекватно идва информация за русия.Много ми е забавно да слушам как някакво Канадче си натъпкало 5 хамбургера за 2 минути в корема ,ама ми е далече ,тя и една кака има любеници ,ама ми е далече та за това гледам по-питомното.Руското се цензурира от 25 години до днес ,само се хвърля една две негативни новини и толквоа!Ес и НАТо !

58

маймун дере

преди 10 години

Това си е престъпление,само,че се раздухва достатъчно много от медиите,за сметка на това,някой чете ли за оня американски военен,който избил сума ти негови колеги.Нещо много гръмко се мълчи, по тази ПОРЕДНА, високо хуманна акция, на великите янки.

57

м,изерник

преди 10 години

забравих сирене от 4 и 50Лв. на масата.нямаше ме 20 дни.върнах се а сиренето си е все същото ,даже и не изсъхва.от какво го правят?

56

Анонимен

преди 10 години

Факт ли е новината ? Факт е .

55

Народна Поговорка

преди 10 години

Който е хапвал кренвирши е хапвал всичко...

54

Муънчо

преди 10 години

Обаче нещо, което е 100% истина - комшията има къща срещу мандрата в Годеч. Разправя: издва сабале един камион и изсипва нещо на двора. После неколко бачкери почват бой с чукове с еднометрови дръжки ама бой, един час. После всичко утихва и привечер почват да изкарват каси с кисело мляко, прясно мляко, сирене, кашкавал...

53

Анонимен

преди 10 години

Тука някакъв съветски *** говори за разни еврогейчета а не си погледне централата и вожда.

52

Анонимен

преди 10 години

Млекото става по-гъсто така и не прокисва толко лесно.

51

Мунчо

преди 10 години

Направили си купон в млякото пацаните - голема работа! Първо, изобщо не е сигурно дали това мляко после е вложено в сирене. Това, че пише, аз не му вервам! Вчера гледам на една врата пише "Жени" - влизам, а то ***! Та айде холан!

50

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Такива гнусни случай имаше и у нас по времето на гнусната *** тодор земфирчов живков по прякор ***. Вашите бащи и майки са яли такива "хубави" млечни продукти и явно много са им харесали, защото постоянно благодовеят за "първокачествената" продукция на светлия комунизъм.

49

Анонимен

преди 10 години

Пуснаха една статийка за еврогейчетата да изпуснат парата, макар и срещу една мандра, че напоследък са насъбрали нерви до пръсване. хахахах

48

Анонимен

преди 10 години

Какво друго сте очаквали от мръсни ***? Болшевишки панелни ***

47

Анонимен

преди 10 години

някой работил ли е в месокомбинат?няма куснете пастетмелят го с червеите

46

Анонимен

преди 10 години

Аз ям кашкавал направен в Германия и винаги е на топ ниво. Никога не е бил различен. Продават го в един от хипермаркетите. Германеца ( европееца ) държи на точността и качеството а руския болшевишки *** на свинщината ( както винаги в историята )