14

POLICIA

преди 10 години

Борисов защо праща Бодигарда си на местопрестъплението , при положение че там се води полицейска операция , ами пределно ясно Борисов издани Лазаров при тази операция , на български казано Конспирация и Тероризъм

13

Анонимен

преди 10 години

Щом един луд може да ви надхитри, не търсете вината извън себе си. Дори да е вярно това, което казвате, не може да нямате плануван друг вариант за действие. Просто е невъзможно такава роботизирана непохватност. Не търсете под вола теле, за да се оневините. Загина обучена барета, а други трима бяха ранени. Недопустимо. Грешките на подчинените не могат да са по-големи от тези на началниците им. Професионалисти, а не политици ви го казаха в прав текст ясно и категорично. Анализирайте своите грешки.

12

bobo

преди 10 години

тоя некадърник Лазаров,никаква папка да не взима,а да си вземе само *** и да си ходи на село!!! Аман от папуняци в София!!

11

баси

преди 10 години

"... Оставям това на тяхната съвест и на компетентните органи." - Това значи ли, че ВИЕ не представлявате компетентен орган?!?! А да, верно - не си КОМПЕТЕНТЕН ОРГАН, а само ОРГАН!

10

Zidarov

преди 10 години

Правителството е "експертно". А този един от най-големите "експерти", добре че има рода да го посочат на този пост, ако беше малко умен щеше да си направи извода, че не става за този пост. Оставка!!!

9

Анонимен

преди 10 години

То ако и тия, дето ще ти установяват вината, са кадърни колкото теб, има да си чакаш с папката в ръчичка чак до пенсия.

8

Анонимен

преди 10 години

53-годишен психично болен човек и майка му за направили засада на специалните части в резултат, на което има жертва и ранени специално обучени полицаи! Ами ако някой с бистър ум и повече възможности реши да ни спретне нещо пак същите специални служби ли ще се изправят срещу него ?!?!

7

симпатяга

преди 10 години

Уффф, ако бил допуснал грешка!? Тези чугунени глави така и не разбраха, че въпроса не е за вината, а за ОТГОВОРНОСТТА! Може да не си виновен, но си отговорен - за това, че няма реформи в тази система, че не е ефективна, че всички се чудим защо издържаме тази армия от милиционери (не, не са полицаи, а са си милиционери), че не е добре планирана и изпълнена операцията. Справка - в Латвия правителството (ЦЯЛОТО) си подаде оставка, защото падна покрива на един мол. Ей това е носене на отговорност.

6

Анонимен

преди 10 години

Лазаров се превърна в поредният символ на некъдърността, подплатена с липсата на чест!

5

Х

преди 10 години

Те какво искат ракия и шопска салата ли да ги чака.

4

Метла !

преди 10 години

Хе си за тая работа, момче ! Кой те изсдигна на ниво, кмоето далеч не съответства на капацитета ти ? Хайде, омитай се най-сетне !

3

бени

преди 10 години

Без " aко"!!!!63690.Вън !!!!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Абе *** замисли се какво означава "АКО". Подай си оставката, поеми отговорност защото ти за това си там.

1

?!?!?!?!?

преди 10 години

Чантата и да та няма ! *** долна без капка МОРАЛ !