72

българин

преди 10 години

До тито:Червено хомосексуалистче, много по-голям съм от тебе, за да ми викаш "момче". И много по-образован, за акъл да не говорим, защото ти явно нямаш. Както повечето безмозъчни комунистчета, бъркаш ПРЕЗРЕНИЕТО със злоба. Нямаше да се занимавам изобщо с вас, ако не бяхате СМЪРТОНОСНА ОТРОВА за България. НО СТЕ. Затова ще ви тъпча неуморно. Хубавото е, че ми харесва, оправя ми тонуса.Та, така, хомосексуалистче червено.

71

българин

преди 10 години

До Анонимен 75:Много ми се ще да има повече такива умерени и премислени мнения като вашето във форума.

70

българин

преди 10 години

До БАЧКАТОР:Не се опетвай да ме обиждаш, вонащо съветско червено слузесто изпражнение. Не съм те карал да се заселваш в САЩ. Казвам, че смърдящи твари като тебе все натам тичат. Казах да се изнесеш в любимата ти "Русия" на Путин, за да не овоняваш форума и да не мърсиш БЪЛГАРСКАТА земя. ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН, а СЪВЕТСКО СМРАДЛИВО СЛУЗЕСТО ИЗППРАЖНЕНИЕ. Отровно за българската земя! Къш в "Русия" на Путин, при "престъпно евтиния ток" от ядрени реактори.

69

Анонимен

преди 10 години

Това което стана в Крим, само по себе си не е лошо, щом хората искат да са в Русия, нека са. Проблем е начина по който се случи. Ако всичко беше станало бавно и по международните норми, пак референдума щеше да има същия ефект и пак Крим щеше да мине към Русия, но другаря Путин не му издържаха нервите и избърза. Ще видим дали на другаря Путин няма да му преседне тази хапка :-))))))Руската икономика далеч не е толкова силна, колкото коментиращите си мислят :-))))

68

тито

преди 10 години

До българин--Момче,откаде толкоз злоба в теб,бе???? Пази си нервите--ще ти трябват когато прислугваш на гей-господарите си,робе...

67

българин

преди 10 години

До Без име.Че си без име, виждам. Ама и без акъл ли си? Наистина ли вярваш, че в Европа "ще им се посринат икономийките", ако Русия на Путин им направи нещо? Да? Ти изобщо имаш ли представа от РАЗМЕРА на европейските икономики? А от връзката им с руската? Днес един анализатор е дал цифрата - 0,6% от БВП на "европейската икономика" бил износ за Русия. Колко ли много ще ги заболи европейците, ако стане, примерно, 0,4%? Или ще запееш, че ще умрат без руски газ? Меркел оня ден каза, че няма. А?

66

БАЧКАТОР

преди 10 години

До българинНе ми трябва да се заселвам нито в САЩ нито в Русия. Аз съм българин и тук ми е мястото. А заради *** като тебе България е по-зле от Сомалия. Айде поздрави от мен жена си ,ако *** като тебе изобщо е успял да си намери жена.

65

Анонимен

преди 10 години

До БАЧКАТОРСредната пенсия в България е точно 307,64 лв и вярвай ми 198 евро в Русия са страшно малко пари, за пример само ще ти дам, че 450 гр хляб струва около 1 лев и е с отвратително качество, килограм свинско е над 20 лева, най евтиното кафе "*** пот"от автомат е около 1 лев, килограм от ефтинитте турски домати дето са по-здрави от топка за тенис :)))е от 3 лв нагоре, най-евтината водка е около 10 лв. за 0,500 мл

64

до българин

преди 10 години

До българин---Целият свят е устроен така-законът на джунглата. Само има МНОГО голяма разлика КОЙ и КАК го прилага.Няма смисъл да спорим кой е най -голямият агресор в света,нали? Няма да говорим за мил.жертви от тази агресия-все пак получават демокрация,макар и вече мъртви.Така че комен. ти е малко детски и наивен.Чао и бъди здрав.

63

Анонимен

преди 10 години

500 000 имота купиха руснаците с крадени пари от местните жители в руската федерация 0.1 % са олигарси 5 % са закачени за газовите и петродоларите другите ядът сняг и китай има 100 000 000 туриста за 2013, но това не значи че живеят добре ***!

62

Патриот

преди 10 години

Вари го, печи го, но кримските татари са наследници на прабългарите. Вижте го колко е щастлив този прабългарин от снимката.

61

българин

преди 10 години

До БАЧКАТОР:Опааа, червеното келеменце надяна ника "БАЧКАТОР" и започна просъветската пропаганда. Ами, що не вземеш да се заселиш в Русия, бе ***? При "престъпно евтиния ток". Ти сигурно по майчина линия си от съветски произход, лесничко ще те приемат братята ти там. Защо все тичате в САЩ да се заселвате? Досега не съм чул, някой от вас, комунистите, да е отишъл в Русия, при "престъпно евтиния ток" от съветските атомни реактори.

60

работещ

преди 10 години

До Анонимен 60:Числата, които даваш, са силно преувеличени от мошениците -"брокери" на имоти в България. Реално, закупените имоти вероятно са 5-10 пъти по-малко, не знам точно. Но, ти какво искаш да кажеш? При многомилионното население на Русия, не се учудвам, че щяло да има примерно 1 милион комунисти-богаташи, повечето престъпници. Че такива купиха имоти в България, вярно е. Купиха и на много други места - в Европа и САЩ главно.От това, според тебе, какво следва?

59

БАЧКАТОР

преди 10 години

И да допълня че руския пенсионер не плаща толкова скъп ток и отопление като българския си събрат. В Русия никой не унищожава ядрени реактори за кефа на западняците и тока е евтин. Престъпно евтин.

58

Анонимен

преди 10 години

До българин---- Закона на джунглата е патент на западният свят,или не си съгласен!?!? За случая с Украйна и Крим има една поговорка--каквото повикало-това се обадило. Що се отнася до управлението на българският народ---дали са стадо--в последните години от демокрацията обясни КАК ни управляват?- с евро-измислени ценности и робски труд на запад--с какво са по-добри твоите господари?? С опашките пред бюрата по труда или соц.кухни??

57

БАЧКАТОР

преди 10 години

До Анонимен 54Българските пенсионери могат само да си мечтаят за 198 евро пенсия ,мойто момче. Тук у нас в ЕС пенсията е 198 лева средно.

56

българин

преди 10 години

Ако този, който е надраскал постинг 51, не си е сложил сам плюсчетата, както си мисля, значи тук във форума има ***, КОИТО ИСКАТ ДА НИ КОМАНДВАТ ПО ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА - "правото е на по-силния" (независимо, че техният днешен "по-силен" - "Русия" на Путин буди повече презрение, отколкото страх). СТРАШНО Е, обаче, ако има такива, които вярват, че "правото е на по-силния". Или може би не, а? Кажете, форумци.Впрочем, сега разбирате ли, защо често тези ги наричам "червени ***" и т.н.?

55

Анонимен

преди 10 години

не съм русофил, но съм обективен и виждам следните факти: за 3 години, близо 500.000 имота у нас се изкупиха от руснаци. не им знам нито средната пенсия, нито средната заплата. българите обаче не са купили 500.000 имота нито в русия, нито където и да е в чужбина за последните 3 години. и никак да не ми излизат разни измислени политици с още по-измислени статистики какви огромни спестявания имало у нас - те се държат от 1000 човека и всички се знаят.

54

някой

преди 10 години

Аз пък мога да кажа Браво на руснаците и Путин. Това е политик от най-висока класа, не мижитурка като нашите подхуйници. Така трябва - здрава ръка, как иначе ще управляваш 1/6 от територията на света?Какви санкции? Косово може, Крим не може. Това няма да мине със сигурност и никакви санкции няма да има, изгонили ги от Г8 - боли го Путин за Г8. Интересно ми е Китай какво ще кажат, каквото кажат китайците това ще е, никакви посрани американци и ЕС вече не играят на световната сцена

53

Анонимен

преди 10 години

кримчани не знам какво ги чака, но нас ни чака от трите най-дългото, при това в изправено състояние. мургавелковците се множат, селата опустяват, а летищата регистрират с по 5-10% увеличение на заминаващи. постоянна прогресия от '89 г. насам. лошото е, че преди 25 години емигрантите пращаха пари на деца и родители, сега родителите измряха, а децата им са в чужбина. не мислете украинците, които получиха 30 милиарда от русия, ес и сащ, нито руснаците. тук, тук, какво правим?