95

Анонимен

преди 10 години

До Вече ми се струвабеше в белите брези

94

Анонимен

преди 10 години

цялата полиция в почивното си време да гледа От местопрестъплението и Заккон иред за да се научат как се действа при такива ситуации

93

Вече ми се струва

преди 10 години

Преди години, баретите се бяха изпозастреляли в някакъв блок из софийските гета. Май беше в Люлин. Да не е станало и сега нещо подобно?Няма как сам човек с ловно оръжие да избие 10 човека от специалните части. Колкото и да са зле, пак няма как да стане. А и защо са пратили спец отряд за някакво куку, което заплашвало с писма и то дори не в прав текст? Да ги пратят да ловят наркодилъри по училищата.

92

Анонимен

преди 10 години

интересно как той е бил в банята а е уцелил 4 полицая та те на радица ли са били или един по един са заставали пред него а може би прикриват случай аналогичен от белите брези когато полицаи стреляха по полицаи

91

до 95

преди 10 години

Браво 95!

90

Анонимен

преди 10 години

Аз да ви кажа, от мен да го знаете:Няма превишаване пределите на неизбежна отбрана ако в жилището е проникнато с насилие или взлом.Така пише в Наказателния кодекс.Вие си правете изводите.Този е извършил административно нарушение, като е просрочил разрешителните за оръжие.Най-тежкото административно наказание е ГЛОБА.Айде успех на прокуратурата!ХАХАХАХАА тия милиционери ще отговарят по ЗОДОВ и ГПК

89

Анонимен

преди 10 години

Онова,което се случи в Лясковец,признавам много ме заинтригува със своята непонятност и стечение на обстоятелства.Някак си дълбоко в себе си оправдавам този убиец със странно и неадекватно от общоприетото поведение.Убит е млад човек,който е баща и съпруг.Едно малко дете остава сираче.Кой е истинския убиец.Оня,който го е убил или оня ,който го е изпратил да залови човек нуждаещ се от медицинска помощ.

88

dmx

преди 10 години

Тази вещица е истинският извършител. И по Хичкок, и по Стивън Кинг и по Фройд.

87

Анонимен

преди 10 години

Който притежава оръжие да внимава и да си следи срока за подновяване на разрешителното ДА НЕ ГО РАЗТРЕСАТ И НЕГО БАРЕТИТЕ :)

86

Срам за пагона

преди 10 години

Рамбо да беше този, пак е страшен срам за пагона случилото се. Сам човек, без специална подготовка и напълно неподготвен за нападението да натръшка отряд на специалните части. Срамно е. Дано тези момчета да са по-подготвени и просто да са подценили задачата, че иначе... сме със свалени ***.

85

до 87

преди 10 години

Очевидно е, че земята е плоска, щото така изглежда на човешкото око! Ама истината е друга, хаха! Нямате перспектива бе, аматьори!

84

някой си

преди 10 години

Всички служби в МВР са на това дередже веднъж заради политиката на най-високо ниво,и второ заради началниците на местно ниво,които единствено и само се интересуват данеби да им махнат първата категория и 20те заплати.....много са се отдалечили от реалната работа,по точно въобще не я разбират,а в същото време трябва да ръководят служителите,няма как да стане!Е затова загина полицая,не че не са подготвени момчетата,просто тъпите началници са ги преебали .

83

Анонимен

преди 10 години

Петко е нинджа двама старци като него и не ни трябва армия

82

До 85

преди 10 години

Че не е ли очевидно?

81

до 83

преди 10 години

Какво да правят баретите ли питаш? Ами какво да правят, един е под земята, трима лежат в болницата! Бог да прости! А иначе оставка на правителството веднага!

80

до 80

преди 10 години

Ти в компетенцията си на какъв/а твърдиш, че не е бил добре психически тоя човек, м?

79

тцтц

преди 10 години

Всичко смърди покрай тая история! Тоя 4 часа се занимавал с ченгетата според тая "майка". Друго влизат подготвени полицаи, не някакви си катаджии и тоя психопат ги стреля на поразия. Ся кво излиза, че петко е знаел че ще дойдат в 5-6 сутринта и е чакал с пушката или кво?

78

Злопаметна

преди 10 години

до 78А какво да направят като имат заповед? Някой угоил се нерез решил да се направи на гений и е о...рал цялата история като звънкал на Дудук-*** и решил че ще им покаже как са прай таз работа. Нали имам познати криминални психолози и бивши офицери, напуснали системата заради чистките. На *** им трябват шуро-баджи на пост, а не читав специалист. И ей го на резултата.

77

ХХХ

преди 10 години

Като и гледам физиономията съм сигурен че и тя е стреляла !

76

Мартин

преди 10 години

Майката и тя в затвора при пецата ....таман няма си липсват !