175

Анонимният

преди 10 години

руснаците няма да позволят Украйна да попадне в ръцете на ЕС и САЩ. Това последното беше част от движението на ЕС и САЩ да завземат все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия.

174

една

преди 10 години

Айде, мрънкалниците пак почнаха. Народа на тази автономна република, която от край време е руска с руско мнозинство от населението, логично иска да се присъедини към родината си. Не разбират ли, че това не са миризливите, мързеливи и прости араби на Либия, Ирак и Сирия?

173

Анонимният

преди 10 години

Сега имаме насилие, което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримскаи граждани и протестиращи етнически татари. Сега имате нов лидер в Украйна, той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим. Кой е този човек? Той е - никой. Но той е този, който Западът иска да постави в Украйна.Така сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще разгледат допълнителни мерки за насърчаване на бившата съветска република". Ето как те го наричат. Руснаците отговориха с руски разузнавателен кораб в Куба.

172

с.

преди 10 години

До А Косово??Югославия беше изкуствено създадена държава след войната!Има и области,които са населени с етнически българи с години тормозени от сръбските власти,а нашите мълчаха от коминтернска съпричастност!Югославия щеше да се разпадне така или иначе!Я виж сега къде са Хърватска!С години са пред нас и влязоха в ЕС без мониторинг!Дали щяха да висят в Югославия!А иначе НАТО наистина прекалиха тогава,но и Милошевич прекали с шиптерите!А в Косово ако се направи референдум дали ще са в Сърбия!?

171

Одесса

преди 10 години

Егати промиването на мозъци в БГ медиите. Всичко е в една посока-оплюване на Русия и демонстрация на мускули от западните държави. Някой гледал ли е репортажи от Крим вчера. Массово хората бяха по улиците на градовете, празнуваха и 90% от гласувалите искренно са щастливи, че отново ще са там където винаги са били - в Русия. Питам всички плювачи по случващото се в Крим, не са ли хората най важни??? Новоизлюпените азначенци на запада в Киев,тепърва ще берът плодовете на фащистите по улицитена Киев

170

Анонимен

преди 10 години

Бисмарк:"Аз знам сто начина дя изкарам руската мечка от бърлогата и но не знам нито един с който да я вкарам обратно. Не дразнете руската мечка" май западняците забравят посланията на някои от умните им представители.

169

ПСС

преди 10 години

Фарс, разбира се. Излезли някакви си 70-80% да ми гласуват. А къде са АК, коктейл "***", запалени гуми, пребити хора. Я вижте Косово, Либия, Египет, Сирия, Ирак, Афганистан. Те това е истинска демокразия! Маскари с маскари!

168

диктаторът

преди 10 години

Настояваме диктаторът Обама да закрие незаконния концлагер в Гуантанамо, да прекрати тоталното подслушване и следене на хората в цял свят и да спре жестоките убийства, без съд и присъда, с безпилотници, на жителите на цели села в Пакистан и Афганистан!

167

Анонимният

преди 10 години

Стига сте размахвали заплашително показалец, защото Путин ви показа, пръста до него...СРЕДНИЯ!

166

до мими

преди 10 години

Мимипреди 5 минутиСтаващото в Крим ми напомня за действията на хората в Северна Корея, но не се учудвам на резултата от референдума тъй като 1967г Сталин изгонва местните жители от родната им земя и заселява полуострова с руснаци.Абе мими то сталин се е споминал 10-тина години по-рано, какво изселване?????

165

Каква 1967

преди 10 години

До МимиКаква 1967, какъв Сталин?Прости, ***, НЕ-образовани простаци. Кога Умря Сталин *** -утко?Я веднага краката нагоре!Я заеми позата на касичка!

164

Анонимен

преди 10 години

До 193 АнонименНяма една държава,която да подкрепя този референдум!!!Ти на това в момента държави ли викаш??Аз не виждам държави,виждам някакви васали,послушковци без суверинитет,публика в цирк или театър ръкопляскащи по указания под крилото на общата политика на Европа,която от благодарност и задължение чрез планът"Маршал"прокарва всеки един интерес на Америка в Европа!!Не забравяй,че този план Запада още му плащат дивидентите,но вече и с наши пари!!

163

стоян петров

преди 10 години

Срокът на годност на Руската империя изтича. Спомням си какво се пишеше и говореше при разпада на Югославия. Щом като Русия може да присъедини Крим чрез референдум, то тя ще трябва да позволи на желаещите да се отделят от нея. А те са много, повярвайте ми!

162

с.

преди 10 години

А иначе относно "референдума"!Наистина е фарс рубладжии нещастни!Първо,какъв е тоя референдум под дулата на руската армия!?И второ,навремето Сталин е заселил много руснаци там за сметка на местните!Ако ще се прави референдум,и то с такава важност е редно да е общодържавен,а не само в тази част от страната!Я да ви питам ако сега се направи референдум в областите близко до Турция населени с български турци с години облъчвани от ДПС какъв ще е резултата,бе!?Май Турция ще порасне!Смешници червени!

161

архангел

преди 10 години

До АнонименВсичкото хубаво, ама доста зор видях, докато ти прочета коментара! В БЪЛГАРИЯ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА! ПРЕДЛАГАМ АДМИНИТЕ ДА МАХАТ ВСЕКИ КОМЕНТАР НА ШЛЬОКАВИЦА И ДРУГИ МАЙМУНСКИ ПРАВОПИСИ!!!!

160

Анонимен

преди 10 години

как точно РУСИЯ ще плати за крим като това е думата на народа, а запада все говори за демокрация което преведено значи власт на народа.Народа на Крим се произнесе нееднозначнно на тия меки китки пидираси от сащ и ес кво не им ясно, ако не разбират с думи може би ще разберат с няколко десетки топола-м, сайтъна, искандъра и кви ли не още супер ракети дето противоракетният щит на сащ само ще ги отчита като попадения и изчезвания на огромни територии от картата на света населена от лицемерите юдеи!

159

Импе-риалист

преди 10 години

"В телефонен разговор късно снощи президентът на САЩ Барак Обама отново заяви на своя руски колега Владимир Путин, че Съединените щати отхвърлят резултатите от референдума в Крим, протекъл под натиска на руската военна интервенция, съобщи АП. "Отхвърлям договора м/у Великобритания и САЩ след войната за независимост на щатите. А тъмнокожия Обама да се връща на тръстиковите плантации и да не дава много много акъл, кой имал право на независимост.

158

Анонимен

преди 10 години

DRB- DOGANOVA REPUBLIKA BULGARIA , SRESHTU BRATIATA SI OT RUSSIA , NIAMA TAKYV POZOR KATO VIGENIN

157

sd

преди 10 години

На никой не е виновна "деморацията" , както се оправдават всички низши под мен същества!"Демокрацията" не е виновна за това, че сте мързели,необразовани,апатични,невъзпитани,мизерни и подвластни на *** пропаганда.За всичко сте си виновни вие и докато не се вземете в ръце,"демокрацията" все ще ви е в устата за оправдание!А тази трагикомедия разиграна в Крим е отвратителен акт от страна на фашистка Русия,тепърва Шутин ще ви показва рога и те трябва да бъдат отрязани! Събудете се Българи!

156

ттт

преди 10 години

"Ти няма да спечелиш, защото нашите мутри ще презастроят и този бряг".Относно Кърджали: Ако държавата продължава само да ни дои, ще дойде време, хората от Кърджали да искат в Турция. Може и референдум да си направят. Ако правителствата на България абдикират от задълженията си, ще има референдуми и в благоевградско, видинско, Добруджа. Ако тези хора, ще живеят там по-добре, не съм им душманин.Впрочем преди година едно наше село искаше референдум да минава към Гърция.