532

Анонимен

преди 10 години

До ДесенАко не беше Русия щеше да имаш шанса да опиташ в турция, ама те руснаците те преебаха за което ги мразиш!

531

Анонимен

преди 10 години

Мда, и сега стана интересно. Какво следва след Крим, а след Украйна? Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Да видим сега жива ли е руската мечка, че някои много бързо я погребаха.

530

5 +

преди 10 години

Пет референдума с които запада нямаше проблеми-Косово,Южен Судан,Фолкландски острови,Шотландия,Каталония.Няма да споменавам И.Йерусалим или Сирийските Голански възвишения,там даже нямаше и референдуми,направо окупация.

529

Анонимен

преди 10 години

До 7831 милион турци, 1 милион ***, 2 и половина милиона пенсионери. Хиляди напускащи българия постоянно. България няма!

528

Баба Ванга

преди 10 години

"Всичко се топи като лед и само едно ще остане - славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко помита тя по своя път и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света.Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците - нищо добро не може да се очаква от тях.И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика.Помнете: републиките ще се върнат при Русия.Няма такава сила, която би могла да сломи Русия."

527

Десен

преди 10 години

Господа аз съм отчаян като гледам каква дива русофилщина се шири из форума а както знаем русофил значи комунист или атакист. Това означава че за Бг нямя оправия след като има толкова много хора с подобно мислене. За голямо мое съжаление май ще трябва да омитам докато не е станало късно.

526

Анонимен

преди 10 години

Какви протести в Русия? Протеста на немцов ли? Кой руснак ще отде на протест на американска *** и човека уничтожил най-силната демократична партия в Русия? Ти сам вярваш ли си?

525

Анонимен

преди 10 години

Вижте, *** реват на зла гад защото разбраха, че Русия възкресе и плановете на МИТ за разкъсването на България с помоща на САЩ няма да се осъществят никога!)

524

Анонимен

преди 10 години

До 776ааааааа *** сега не говориш, че българското население измирало, така ли. А после по червените сайтчета се пълни с графики колко много сме били и колко малко сме останали, нали бе *** червено. ББ ли е виновен сега или вие червени органични отпадъци?

523

До 772

преди 10 години

Русия даде перфектен урок на Запада по ПУТИНОКРАЦИЯ, а не по демокрация!! Жалко за промитите мозъци в Крим, на останалата част от Украйна - честито! Ще живеят една идея по-спокойно и перспективно без пипалата на ченгеджийско-комунистическата руска мафия. Поздрави от слънчева Калифорния на всички!

522

5

преди 10 години

РТ"Пет референдума с които запада нямаше проблеми"rt/news/referendums-ukraine-west-relations-782/

521

Анонимен

преди 10 години

До Да дакакто и в северна кореа, нали тъй. Ама никой не споменава протестите в последните 2 дни в москва против ***, нали. И най-вече телевизия (с)СЕ ***.

520

Крим

преди 10 години

Крим не е прецедента.НАТО бомбардира суверенна страна Сърбия и създаде Косово като държава оглавена от Косовската терористична армия от главорези,нарко и орган-трафиканти.А Сирийските Голански възвишения откога бяха анексирани,нали "международната общественост"не давала това,а заселването на окупационно население на окупирани територии къде се замете под чергата.

519

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен773Ами сбогом, няма да плачем за теб.бб

518

Анонимен

преди 10 години

Вся власть Меня !...сказал он.

517

Анонимен

преди 10 години

До ДесенЗа руските ресурси още Наполеон е воювал ама е лапнал руския ***! айде да ми отговориш кой ти е писал 3 по история? Искам да му пратя проверка!

516

Алф

преди 10 години

Стига сте сравнявали Крим с турското малцинство у нас !Защо нашите дупедайковци бяха сред първите признали Косово,като знаеха ,че и ние имаме проблем с малцинствата ? Не разбрахте ли че има двоен аршин? Каквото е изгодно на чичо Сам това се случва

515

Десен

преди 10 години

Русия ако не са и енергийните ресурси които да продава на богатите държави с развити икономики ще е като Северна корея. Всъщност то и сега голяма част от населението на Русия не се различава от севернокорейците.

514

Анонимен

преди 10 години

Не е известно дали "Аншлуса" на Хитлер е получил същата подкрепа !

513

Анонимен

преди 10 години

До АлфУкраина е малко парче полкса земя, днешна Украина включва в себе си земи на малоРусия, НовоРусия, украина и Киев, ако малоРусия и краина искат да мият чинии в ЕС нека го правят ама другото си е Руска земя населена с руснаци и трябва да се зачита мнението им!