10

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТнали разбираш че това не оправдава тази некадърност

9

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 5Много си отворен и компетентен като си зад калвиатурата си, сополче малко. Такива като теб точно, в напрегнати ситуаци тичат и крещат с женски глас и се налага да бъдат успокоявани. Да не гоорим, че попаднеш ли под вражески огън сигурно няма да излезеш отзад мишата дупка в която си се скрил.

8

Анонимен

преди 10 години

Петко Савов е герой

7

социолог

преди 10 години

Това не е вярно. От както БСП-ДПС-Атака-ДС са на власт няма такива убийства и самоубийства. Страха е победен , бизнеса върви, откриха 250 000 работни места, повишиха пенсиите с 4.50 лв. от юли, дават 20 лв. за Велик ден. А да не забравя, ако пак гласуваме за тройната мафия на всеки в къщи от чешмата ще тече ракия и вино.

6

пловдив

преди 10 години

Ти пък какво разбираш като не излезна от канцеларията си през цялата си служба.

5

Анонимен

преди 10 години

Ама иначе "жипове" последна мода, бронирани, оборудване, алабализми... И за кого са накупени тия неща ... за некви сватбари... Ама то се почва от човека, а не откъм техниката. То кат си е некадърен и танк да му дадеш... ще намери начин да се блъсне и пребие...Обаче я да са сберат юнаците и да връхлетят някой невъоръжен...ше го бият като ***.

4

АТАКИСТ

преди 10 години

Цецко *** да каже по-добре защо 2011-та хората му в РПУ Горна Оряховица не са иззели оръжията на тоя ,заради изтичане на разрешителните им, а са му ги оставили!Ако бяха си свършили работата, сега нямаше техен колега да е сред цветята!

3

Анонимен

преди 10 години

ПО-ДОБРЕ дъщеря "ястреб" отколкото син полицай

2

Анонимен

преди 10 години

"Според Валентин Петров при операцията имало над 500 изстрела, от които едва 6 попаднали в тялото на заподозрения."Е "командоси" кво да прайм. Спициалисти. Спецчасти. Напрао едни супремени и рамбовци и отгоре. Важното е да се гърми по много. Ние и без тва обичаме гърмежите по празниците. Тва ни е най-големата радост за душата.

1

Анонимен

преди 10 години

АМА тия шушляци на това акция ли му викат