95

Юсуф

преди 10 години

Прочетете история на Украйна-в интернит -има а по години-и ще видите че Украйна като държава я има само в СССР. Крим винаги е бил Руски и е свещен за тях.Украйна е била Монголска, Литовска Полска ,но най много време Киевска Рус.Прочетете..................

94

Цезар

преди 10 години

Държавния дълг спрямо БВП на САЩ е 94% на Италия 120% на Англия 128% на Франция 140% на Русия 12% е с какви санкции ще плашат Русия. Ще вързват кучето с луканки.

93

Гец

преди 10 години

Стратегическите интереси на ЕС не съвпадат с тези на САЩ ! Един ЕС който е в добри икономически отношения с РФ е пряка заплаха за САЩ! ЕС може да е тотално енергийно зависим от арабския свят и САЩ! ЕС и РФ могат да са тотално независими във всяко едно отношение, което би довело до разпад на САЩ ,ако управляващата класа не започне спешни действия във вътрешната си политика! Академичната общност в САЩ е толкова развита, а същевременно толкова изолирана от властта!?!?

92

Анонимен

преди 10 години

В статия на Investor.bg :"Шанхайската борса пуска деноминирани в юани петролни контракти"чета:"Според EIA Китай е бил отговорен за една трета от световната консумация на петрол през 2013 г. Очакванията за текущата година бяха запазени."другаде прочетох че Русия мисли да обърне газопроводите на изток...2+2=?Опа! кой и коя армия кави санкциии?

91

СПАС

преди 10 години

Казано с други думи : НЕ РАЗРЕШАВАМЕ ПРИСЪЕДИНЕНИЕ КЪМ РУСИЯ, НО КЪМ НАС(ЕС), МОЖЕ!!!! ДАЖЕ Е НАЛОЖИТЕЛНО ДА СТАНЕ СВЕТКАВИЧНО!!!:))))))

90

Анонимен

преди 10 години

Добре де..да предположим, че (твърде е вероятно), Русия НЕ АНЕКСИРА Крим, но населението не се върне в Украйна. Просто областта стане нещо като Калининград, с особен икономически статут, извън Украйна? Ако украинските политици не бяха марионетки като нашите, вероятно щяха да изтъргуват 15 милиарда от Русия и 15 милиарда от ЕС. Сега просто ще пият една студена вода..За сметка на народа, за съжаление..

89

Анонимен

преди 10 години

ЕП да се чети Европидали

88

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са гаранти на мира,а ЕС са крадци които искат да ограбят и Украйна както го направиха с цяла източна Европа.Украинците са прости и се оставиха да ги подведат добре платени предатели.Така е и тук,оставихме се да ни измамят и сега грабят колкото могат а продажното ни правителство мълчи като п-ка

87

GUDE

преди 10 години

Тфа не е Русия а руски олигарси искат апетитно да си приватизират КРИМ и да го превърнат в публичен дом!!! запомнете го!!!Русия не е древа Русия а е Олигарсия!!!

86

Анонимен

преди 10 години

ЕС дава 11 млрд на Украйна след като държавата има проблем с чужд нашественик който заграбва територия и съсипва икономиката и.

85

gtf

преди 10 години

от санцкии ще теглим единствено ние - ако ни врътнат кранчето, туризма и износа ...направо сме под вода... На ЕС му дреме на ** за нас, мерак да прилапат няколко милиона роби и ресурси.

84

Анонимен

преди 10 години

Какво означават модерните европейски думи антисемитизъм и ксенофобия?Някой може ли да каже..и европейските ценности педофилия,еднополови бракове,смешения,това ли са?

83

До 94

преди 10 години

Я свали очилата и си задай въпроса, защо ЕС дава помощи на Украйна, след като Украйна не е нито член в ЕС, нито никаква!? Или пилешкия ти мозък толкова "надълбоко" не може да се разрови?

82

Анонимен

преди 10 години

Пикая на всичко руско ! --А българите пикаем на всичко *** !

81

Анонимен

преди 10 години

Когато има геноцид срещу населението и няма кой да им помогне ще се намесва НАТО със сила.

80

в. Стършел

преди 10 години

Тъпите еврогейове щели да конфискуват тръбите за газ в Европа?! Тия да не някакви хумористи от в. Стършел? Та нали те получат газ от Русия! Като откраднат руските тръби по тях ще тече .... айде на не казвам какво.Трябва да има тест за интелигентност и почтеност на евродепутатите. Цялата пасмина от сегашния европарламент трябва да бъде изметена.

79

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

78

Анонимен

преди 10 години

де'ба и конфликта...усещам как пак ще цепим дърва, като врътнат кранчето с газа..да не говорим, че на мястото на 2та милиона руски & украински туристи и 1/2 милион купувачи на имоти, надали ще дойдат толкова от сащ и ес. както и през '95, ние ще изпълняваме ембарго чинно, а американците 'по погрешка' ще изпробват оръжие върху нас. накрая всички ще ни обяснят колко 'ценен съюзник и партньор сме' и ще ни насочат, че трябва да си подобрим икономиката и човешките права. този филм съм го гледал вече.

77

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам САЩ да са нахлували в Крим . Ако действително става дума за находища с нефт значи Русия играе комбина с американците.

76

Когнитивен психолог

преди 10 години

Изхвърлили са се като чекиджос на мокър песък. Само един въпрос е достатъчен от страна на Русия и той е - "А ако не го направим, какво?!"... И отговорът на Европейския парламент ще бъде като на някой махленски гъзар, който по-големите батковци току-що са щели да наритат "Амииии, как какво... Нищо, нищо"...