122

Анонимният

преди 10 години

Но руснаците няма да позволят Украйна да попадне в ръцете на ЕС и САЩ. Това последното беше част от движението на ЕС и САЩ да завземат все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия.

121

Анонимният

преди 10 години

Сега имаме насилие, което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримскаи граждани и протестиращи етнически татари. Сега имате нов лидер в Украйна, той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим. Кой е този човек? Той е - никой. Но той е този, който Западът иска да постави в Украйна.Така сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще разгледат допълнителни мерки за насърчаване на бившата съветска република". Ето как те го наричат. Руснаците отговориха с руски разузнавателен кораб в Куба.

120

Анонимният

преди 10 години

Когато през 1956 г. избухват унгарските събития, Западът не спира да окуражава антисталинските бунтовници и да им обещава всяческа подкрепа, стига да се надигнат срещу съветските окупатори. И хората наистина се вдигат. Само че когато съветските танкове влизат в Унгария, толкова горещо обещаваната западна помощ така и не пристига. Докато унгарските въстаници са разстрелвани по улиците на Будапеща, по западните радиостанции звучи морална подкрепа и съвети как се правят коктейли ***.

119

Анонимният

преди 10 години

Да не мислите, че днес на някой от демократичните западни лидери му пука за човешките права на украинците и за европейското им бъдеще? Те просто използват извечното противопоставяне на Западна и Източна Украйна в битката с Русия. А украинските протестиращи за тях са обикновено пушечно месо.

118

e

преди 10 години

.Еврейския вариант на "Американизация",зацикли -там-някъде в междуредието и високите ционстични изисквания за психология.Всъщност тези *** не различават "лявата си ръка от дясната "! И това -следствие на Ционистичната идеология вместиlа се в страната на ""Неограничените възможности".Моята е ясна,както и тяхната,така,че "еврейското царство"-отминава...

117

Анонимен

преди 10 години

Как става така, че най-близките съседи на руснаците са най-отявлените русофоби? Някак си Русия не се е представила в добра светлина, что ли?

116

e

преди 10 години

До: info***sofia.mfa.gov.ilОтносно: ?Дата: Понеделник, 2014, Март 10 11:01:11 EETИнтересна работа са еврейските ционисти работещи в Наса и завършили психология,даже и в България!Много разчитат коментари от този тип да бъдат изтълкувани като "мисловно изкривяване",затова са наблегнали на "повторението в определен момент".Хаотичното и подчертаващо в момент на "нещо" от Online-тв,не дава нужния резултат.Колко долнопробно,вече жестоко огорчени в американската НАСА,че нещата не вървят,прибегнаха дори и до "Украинския вариант".Еврейския вариант на "Американизация",зацикли -там-някъде в междуре

115

Анонимният

преди 10 години

Националисти, нацисти, антисемити тази взривоопасна смес никак не тревожеше политици като Маккейн или Нуланд. За тях беше важно, че могат да използват тези елементи в голямата си бита с Москва. Както гласи прословутата американска фраза по адрес на поредния диктатор, когото Вашингтон подкрепя Може да е *** син, ама е наш *** син

114

Анонимният

преди 10 години

Направиха се, че не чуват крайните националистически призиви, че не виждат нито гордо веещите се знамена с лика на някогашния хитлеристски съюзник Степан Бандера, нито полувоенизираните формирования на опозицията. Изобщо не забелязваха, че в сред основните организатори на протестите са открити антисемити като лидера на партията Свобода Олег Тягнибок.

113

Анонимният

преди 10 години

Западните лидери бяха толкова възторгнати от майдановските призиви за борба срещу Янукович, които те еднозначно си превеждаха като призиви за борба с Русия, че не забелязаха или по-скоро се направиха, че не забелязват едни доста обезпокоителни тенденции на киевските площади. Прехласваха се пред синия роял и одухотворените младежки лица, но удобно си затвориха очите пред едни други факти.

112

Анонимният

преди 10 години

Кой ли не се появи на Майдана, за да окуражи непримиримите опозиционери там беше и вечният ястреб Джон Маккейн, и отявленият русофоб Карл Билд, и полският архиконсерватор Ярослав Качински. На крака дойде дори и онази забележителна дама американският зам-държавен секретар Виктория Нуланд, която като същинска самарянка раздаваше курабийки и бисквитки на майдановците.

111

Ха Ха

преди 10 години

Европа е окупирана от САЩ. Как ще реагира САЩ ако Русия изпрати изтребители на границата с Мексико? Същото е. САЩ за световен жандарм.

110

морски

преди 10 години

Няма по-омразна държава в световен мащаб от САЩ.Лошото е че е хванала с икономически средства за гърлото почти целия свят.

109

Анонимният

преди 10 години

Всички западни политици сега били безкрайно възмутени от насилието в Украйна, били потресени до дъното на душата си от пролятата кръв. Боже, какви чувствителни хора! И колко удобно забравят, че в продължение на месеци именно те всячески подтикваха най-естремистки настроените групи сред украинските протестиращи да направят всичко възможно, за да свалят властта.

108

Анонимният

преди 10 години

Единственият начин да се избегне разпадът на Украйна е да стане федерация, а и източните, и южните области да излязат в самостоятелна конфедерация - Източно-южна Украйна

107

Анонимният

преди 10 години

Единственото занапред решение е мобилизация и въоръжаване на източните области и Крим, създаване на анклави на съпротива срещу неонацизма сред русините и в Западна Украйна. Москва трябва директно да подкрепи Изтока и Крим и да осигури свободата им, както подкрепи Южна Осетия и Абхазия през 2008 г. при конфликта с Грузия.

106

Анонимният

преди 10 години

Започва най-трудният етап - нацистка диктатура, която ще бъде подкрепена от Запада, подобно на поддръжката им на уахабитите в Саудитска Арабия. Ще последва отговор от Изтока. Точката, от която няма връщане, е премината. Страната ще бъде разчленена.

105

морски

преди 10 години

Малко амерканче пита баща си: Тате колко ще струва един биг мак след руско-американската война? ....Една рубла сине.

104

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПисна ми да ни промиват мозъка! A той не е ли вече достатъчно промит?

103

vas

преди 10 години

Най-добре ще е ако Русия продаде Крим на САЩ /има прецедент-Аляска/. Така мирът и щастието ще са осигурени во веки веков. Амин.