111

Пич

преди 10 години

"Въпреки крясъците и барабаните на изпадналите в пълна национална амнезия наши сънародници, които виждат своето благоденствие единствено в слугинажа и буквалното копиране на политическите"Ама ти като си много голям и не искаш да копираш, хайде давай сам бе льольо? Давай - гради икономика, прави бизнес, конкурирай Германия, САЩ. Давай, какво чакаш? Ама вие не искате да правите нищо. Искате Русия да ви дава газ без пари, и да ни държи в политическо подчинения, че да можете да живуркате на ръба на мизерията без да се напъвате много. Аз не искам така, ще ме прощавате!

110

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ГО Е ИЗПРАТИЛ ТАМ / ДЖУРНАЛИСТА / И КАКВО ТЪРСИ ????? МОЖЕ БИ СНАЙПЕРИСТА НА КЛИЧКО ???????? ДО 125 - *** СИ Е ***

109

Българин

преди 10 години

САЩ и евреите трябва да бъдат унищожени!!!

108

Koko

преди 10 години

До АнонименНа запада не му пука за нас, факт.А да не мислиш, че на "братска" Русия и пука за нас.И за Путин сме просто васална република, на която може да пробута АЕЦ или тръбопровод за милиарди (който по презумпция няма да бъде построен никога).Плаши ме обаче факта, че и на българите не им пука за България.Всеки е или русофил или брюкселофил или американофил.За жалост българофили не останаха.Продажничеството никой народ не е докарал до нещо добро - ние сме най-доброто доказателство.

107

cbg

преди 10 години

Всичко де що е с леви идеи-т.е. комунист или ***- все е *** мама му, ненормално е по природа, следователно не трябва да съществува!!!

106

морски

преди 10 години

Той този нашенец що не си седи на *** тук в България ами тръгнал да снима сензаций,отговор - за да изкара после някоя и друга хилядарка от някоя цензурирана западна медия.Мисля че така мусе пада!!!

105

az

преди 10 години

Русия трбява да бъде унищожена!

104

Анонимен

преди 10 години

Въпреки крясъците и барабаните на изпадналите в пълна национална амнезия наши сънародници, които виждат своето благоденствие единствено в слугинажа и буквалното копиране на политическите, икономическите и културните системи на Големите играчи. Тези наши сънародници така и не разбраха, че за Брюксел и САЩ ние сме поредната обезкостена крепостна нация и че на Тях въобще, ама въобще не им дреме за нас. И всички тия провокации няма да минат, прекалено много лъжи чухме вече, смърт на щатите!

103

Обективен

преди 10 години

И VICE сана свободна практика и качват клиповете в youtube, какво странно има.Няма значение за щатите ли снимат или за Северна Корея.Не е редно така да се репресират невъоръжени хора.По-страшни са обаче маргиналните позиции на голяма част от форумците и изказвания от рода на "всички журналисти на въжето".Хора, въздържайте се от емоционални коментари пропити с омраза.Някой може да реши, че и вашата професия - таксиджия, доктор, адвокат, чистач, е ненужна или покварена.По полека с коментарите

102

Анонимен

преди 10 години

До бббБългарски русофил е равносилно на безроден ***. Какво се учудваш? Още панелки, мутри, *** и руски *** дайте на България. Ако може и рублата да ни докарат и България окончателно ще се оправи. Сволочите са клали българите като кучета, но още паметници им дайте в центъра на София. А този на Апостола направо го махнете, че пречи на Москва.

101

Анонимен

преди 10 години

ай стига с тея партенки, цели я свят вече знае как американците лъжат та да постигнат целите си, така че не на нас тия, никой вече не ви вярва кравари.

100

Един

преди 10 години

"Братушките се държаха твърде човешки ,за варварите които ги изкарват. Те нашите точно и за това са пратени там."Значи за теб "братушките" имат право да бият българските журналисти на улицата? Еййййй, долни червени *** бее. Бият нашите хора - българите, те пак си защитават Русия. Трябваше още в началото на 90-те да ви съберат всички на един стадион и с голямата картечница. Както се случиха нещата в Чили, и после хората отбелязаха ръст в икономиката и си оправиха държавата. Ей това ние проблема - твърде толерантно се отнасяме с червените ***.

99

ПОДКРЕПЯМ

преди 10 години

До бббИ АЗ ОТ ТОВА СЕ ВЪЗМУЩАВАМ! МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР! ВИКАМ!-96913 НАРОЧНО С ГОЛЕМИ БУКВИ

98

Анонимен

преди 10 години

Димитър Кенаров, журналист на свободна практика, и фоторепортера Боряна Кацарова са на заплата от щатите така че такива провокации са очаквани и не минават!!!

97

marsian

преди 10 години

" Нас червеното знаме роди ни.Нас не ще ни уплаши смърта.Ние сме на всеки километър и така до края на света . " Внимание ,внимание .Раздават пенсиите ,всички червени *** да се съберат в пощата .

96

Анонимен

преди 10 години

ми като лобират постоянно за американците журналята имам предвид правилно неправилно те дават само американската гледна точка като правилна

95

сами м

преди 10 години

Това илюстрира тоталната липса на зачитане на човешките права в Русия. Така е било и ще бъде.Не се самозалъгвайте, там няма и няма да има демокрация. Само диктат на техните олигарси, прокарван от Путин, КГБеец от висшия ешелон.

94

ббб

преди 10 години

Абе хора вие знаете ли въобще къде живеете бе. Вие българи ли сте или руснаци. От това което гледам вие си обичате повече Русия от България бе, срамота е. Няма такива *** честно.

93

Наблюдаващ

преди 10 години

Хайде почна се... НАТО, САЩ и ЕС не си губят времето.Като се размириса работата със снайперистите в Киев, сега ще слушаме разни откъслечни историйки за кокошкарски обири на лоши руснаци в "нелегитимния" Крим.От видеото от тази охранителна камера изобщо не става ясно дали това е обир, изземване и дали това са наистина военни и на чие подчинение са. За майчиния им език да не говорим.

92

Анонимен

преди 10 години

Братушките се държаха твърде човешки ,за варварите които ги изкарват. Те нашите точно и за това са пратени там. Един таксиджия или мутра в европейска София би ги оритал яката.