116

Анонимен

преди 10 години

до 123Всички герберастки *** ли сте толкова бойни бе? Тиквата ли ви учи на такова поведение? Аз няма зор да те пречуквам от бой, ти имаш към мен. Като имаш зор с мен просто ела. Аз ще съм в 12 часа пред НДК. Ще съм облечен със син анурак и синя шапка. Няма как да не ме видиш. Тръгвам сега, а теб те чакам там!

Волен стяга редиците, че рейтингите взеха много да се топят. Какъв по-лесен начин да напълниш главите на наивниците с някоя викове и крясъци в някой двучасова реч, изпълнена с дъвкани и предъвквани фрази, сякаш взети от стара грамофонна плоча на Хитлеровите речи. Красота!

114

Сидеров не знае

преди 10 години

,,Срив на Московската фондова борса.Инвеститорите разпродават руските си активи.Исторически срив на рублата спрямо еврото и долара.''Русия на прага на война......Путин и гимнастичката му ще подпалят света.Така е започнал един от бирария в Мюнхен....СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ.

113

do 109

преди 10 години

На такива като теб - по един еднопосочен билет и да бягат по на юг! Твоето място не е тук. Тук ние българите празнуваме Освобождението от турското робство и пролятата българска кръв!Братя българи, да ни е честит празника!!!! Да е вечна славата и руския войник-освободител!

112

Анонимен

преди 10 години

Къде го Местан да каже, че му потъпкваме правата и свободите като празнуваме. Ама го е страх, че цяла България ще се вдигнем и ще я изметем турската ***. Затова ибрикчииски няма нищо против да крадне бавно по бавно окръг след окръг да присвоява църкви и да ги прави джамии, естественно с любимия си Ердоган и всякакви други турски политици, учени по история и толерасти.

111

Анонимен

преди 10 години

Заради сдуханите атакисти се блокира движението във половин София.

110

Анонимен

преди 10 години

Този *** крепи турците на власт пък тръгнал 3 март да ми празнува?!Божееееееее...

109

До 119

преди 10 години

*** пак ли не ти пусна бре? Намери си гажде най-после...

108

Анонимен

преди 10 години

до 117Ела бе, ***! Само че първо ти нямаш 2 лева у джожа за да дойдеш до София и другото е че си силен само във форумите, *** *** жалък.

107

До 111

преди 10 години

Лайньо, ако не сте на стадо къде са ви топките?Искаш ли да ми дойдеш на гости самичък да ме отървеш от мъките? *** нещастно воленско!Смърт!

106

до 111

преди 10 години

xaaaxaxa, смешен идва ми да дойда аз до София с гранатомед и да отърва тебе и измислената ви "лаеща" партия .... Фалшиви сте като всички останали!!!!!!!!!!!

105

до 112

преди 10 години

Не те разбрах.

104

Анонимен

преди 10 години

Kolkoto si iska mitingi da prai parlament niama da vidi poveche :D

103

до нема празник

преди 10 години

"ТУРЦИТЕ НЕ ПРАЗНУВАТ ---А ,, СА 1/5 от населението на България ...и са ми истински братя!ЗАЩО ДА ПРАЗНУВАМ ПРОТИВ ТЯХ!!!?? "С това трябваше да започнеш жалкия си коментар, да не се налага на Българите да четат цялата помия, която хвърляш върху България.

102

до 107

преди 10 години

и на теб ще ти трябва масичка с подобни разсъждения.

101

Анонимен

преди 10 години

до 108Ела на митинга след час до НДК и го кажи пред всички атакисти т'ва!Гарантирам ти, че ще се отървеш един път завинаги от мъките си!

100

Болен

преди 10 години

Този що не вземе да се накърка пак в някой самолет?

99

НЯМА ПРАЗНИК!

преди 10 години

ЗА КАКВО ДА ПРАЗНУВАМ ---ПРОТИВ МОИТЕ КРЪВНИ БРАТЯ ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС...???!!!ЗА КАКВО ДА ЛИЖА РУСКИ ***---ДА ГИ ЛИЖАТ ТИЯ , КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ И ВЛАСТ ОТ ПУТИН И МУ ХОДЯТ НА РОЖДЕННИЯ ДЕН!!!!/ НА РУСКИЯ АГРЕСОР В УКРАЙНА/

98

Анонимен

преди 10 години

Много ли е лесно да плюете по Волен? Обаче вашата ценностна система е доста извратена и е на принципа "по-добре богат турчин, отколкото беден българин".

97

Атакист

преди 10 години

До АнонименАаааа, нормални?! Значи да се дрогираш, да пушиш трева, да слушаш ориенталски ритми, да пиеш като за последно, да псуваш, да блъскаш, да риташ, да плюеш е нормално?! А да обичаш Родината си не е?