207

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!!!!каква наглост Местан да е на първият ред на честването на БЪЛГАРСКОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ от ТУРСКО РОБСТВО,не трябваше ли да се извини за РОБСТВОТО като предателя Станишев

206

Антисоросоид

преди 10 години

До EU citizenЗащо не кзжеш нещо за американските мутри, дето месеци наред вандалстваха в Киев, или за онези в Сирия, които налагат Шериата, и режат ръце и убиват с камъни

205

Анонимен

преди 10 години

Да живее Русия! Долу САЩ, Турция и ЕС!

204

Анонимен

преди 10 години

Братя мюсюлмани, не се отричайте от България, повечето сме бедни и отрудени хора и едната Родина само ни е останала! Турците говорят на хунобългарски, а Исляма е низпослан чрез арабина Мохамад! Пишат на латиница. На това му се вика манджа с грозде!)))

203

Анонимен

преди 10 години

Дa турците сa ми сънaродници, русофилите НЕ! Зaщото с турците сме живели мирно и преди войнaтa от 77- 78 г. и след товa, a русофилите винaги сa предaвaли Бългaрия и до 1878 г, особено след товa, кaто своеобрaзния пик е 9.9 44 г и т.нaр. " нaроднa демокрaция!

202

Варна

преди 10 години

До АнонименЗавоевателна война??? Чети малко история.Честит празник и поклон пред паметта на всички загинали за Свободата на България!

201

Гошо

преди 10 години

В-к Труд: Паметник на руските воини освободители бе осквернен в разградското село Езерче навръх националния празник 3 март. Това съобщиха от ОДМВР. За посегателството съобщили местни хора. Когато те отишли да се преклонят пред местната светиня, я заварили залята с черна боя. Паметникът в Езерче е вдигнат през 1928 г. с волни пожертвования в памет на руските войници, загинали в сражение с турците.

200

EU citizen

преди 10 години

Долу Путин и всичките му евразийски мутри!

199

Анонимен

преди 10 години

На следващите избори ше изгоним всички предатели от парламента и ще забраним производните на БКП, БСП и ДПС и Герб!Да живее България!

198

Анонимен

преди 10 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЪНАРОДНИЦИ!

197

Анонимен

преди 10 години

Заявявам, че в България от мюсюлманите ни турци са до 10% , останалите 90% са българи турчеещи се под натиск от ДПС и Анкара. Тези хора да знаят, че в Русия има 7 милиона хора вярващи в Аллах, говорещи тюркски и заявяващи, че са ВОЛЖСКИ БЪЛГАРИ!ХОРА ЧЕТЕТЕ ЗА ДА НЕ ВИ ЛЪЖАТ ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!Старите българи са говорили на тюркски защото техният роден език ВАТАН е бил СВЕЩЕН и се е ползвал само в религиозните служби! Този език не използван за битова потреба!

196

Анонимен

преди 10 години

Браво, много подробна и добре написана статия !

195

НЯМА ПРАЗНИК

преди 10 години

НЕ ПРИЕМАМ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК--ДЕН В КОЙТО ДА СА ПРОТИВОПОСТАВЯТ ВЯРА И РЕЛИГИЯ НА ЕДИН НАРОД---С ТЕЗИ НА СЪСТАВНИТЕ МУ ЕТНОСИ И МАЛЦИНСТВА!!!ТОВА --НЕ Е ПРАЗНИК!!!ТОВА Е РУСКО-ДУПЕДАВСКА ГАВРА С БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ДЪРЖАВА!!ТОВА СЕ НАРИЧА ---"НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО"!!!!!!

194

Балканджи Йово

преди 10 години

БЪЛГАРИ, ДА ПОМОГНЕМ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БЪЛГАРИ !!!!

193

Анонимен

преди 10 години

До Тюрк от Пловдив / 184 Ами като е толкова вкусен, подай го на всичките си сънародници тюрки, да им направиш удоволствие !

192

Анонимен

преди 10 години

Третото бългaрско цaрство и ние, кaто негови приемници, въпреки незaконосъобрaзностa нa лъжереферендумa в условия нa рускa окупaция от 1946 г., имaме сaмо двa Бългaрски прaзникa, единия е Съединението и втория е Незaвисимосттa от 1908 г. трети мaрт е чествaне нa войнa целялa Бългaрия от едно робство, дa мине в друго, зaвоевaтелнa войнa, която зa нaше щaстие не е постигнaлa цектa си- превръщaнето нa Бългaрия в руски плaцдaрм зa щурмувaнето нa лелеяния от русия Констaнтинопол!

191

Анонимен

преди 10 години

Можете да сравните кои народи и днес говорят на църковно славянски- Русия и Украйна и Белпрусия. Турците са диваци, варвари и убийци и само един език от хунобългарите са взели и нищо друго!

190

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 208 "...Турците сa нaши сънaродници.." ТУРЦИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ! СЪНАРОДНИК ОЗНАЧА ЧОВЕК ОТ СЪЩИЯТ НАРОД, А БЪЛГАРСКИЯТ И ТУРСКИЯТ НАРОД НЕ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ! ЗА 500 ГОДИНИ РОБСТВО ОСМАНЦИТЕ НЕ СА ПОВЛИЯЛИ НА БЪЛГАРСКИЯТ ГЕН! ДАЖЕ УЧЕНИТЕ ОТХВЪРЛЯТ ТЕЗАТА ВИ!

189

ONASSIS

преди 10 години

Честит празник скъпи български братя и сестри!

188

Анонимен

преди 10 години

До етническите турциКръвта вода не става, генетичните изследвания доказват, че сте българи! Всеки от вас може да си направи такова! Българите са най- древния културен народ на Земята. Където са минали са помагали и просвещавали другите племена, а не са извършвали геноциди! Затова и славяните са ги обичали и са живеели заедно с тях и са ги следвали. Българите не са им налагали БИР ТЕНГРИ, а са уважавали вярата им в Перун. При приемането на Християнството се приема и местния език за държавен и религиозен. Можете да сравните кои народа и днес говорят на църковно славянски- Русия и Украйна и Белп