116

Оз

преди 10 години

Много червени *** бродят наоколо...

115

Анонимен

преди 10 години

Русия се опитвa дa рaзцепи СУВЕРЕННA УКРAЙНA, опитa и ще приключи със смaчквaнето нa рускaтa змия, зaщото никой нямa прaво дa руши съседнa държaвa, зaрaди някaкво мaлцинство! Русофилите тук също ли подкрепaт " спрaведливите" турски претенции към територии нa Бългaрия?!? Гaдни, подли женски оргaни сте руските ***!

114

Анонимен

преди 10 години

Spoko zapada shte plati. Malki li milairdi naliaha za da dyrjat komunstite dalech sled vtorata svetovna

113

бг тръси балъци а та

преди 10 години

украйнцитедоказват максимата *** народ - слаба държава ... досуш като българския .... с Украйна е свършено ... световната еврейска мафия - тендемът Световна банда - МВФ няма да им прости !

112

Анонимен

преди 10 години

Всякакви неща мога да си представя , но само не и това Русия (Путин) да допусне ЕС , НАТО в задния си двор каква цена ще платят украинците заради ламтежите на еврейската клика , САЩ ,предстои да видим

111

Анонимен

преди 10 години

Аааа, недейте да ревете, нали се борихте за свобода и независимост? Ето сега сте финансово свободни и независими.

110

Анонимен

преди 10 години

По евронюз съобщиха ,че Янукович вероятно е в Крим

109

Spiro

преди 10 години

Е как така държавната хазна е празна?! Нали до сега Украйна беше под светлото и честно управление на социалистическото правителство, подкрепяно от великия ръководител другаря Путин? Не е възможно тази печеливша схема, да остави празна хазната? Не рззбирам, как се е случило това?!

108

Анонимен

преди 10 години

В Одеса тази сутрин на многохиляден митинг подпалиха американскя флаг и свалиха от държавните учреждения флага на Украйна и издигнаха националния флаг на Русия ,там в момента се сформира въоръжена гвардия за самоотбрана от бандеровците от Майдана в Киев

107

иван

преди 10 години

кой кара магарето му души праднята....америка и ес да го набавят тези парички сега ,така е правилно.

106

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 134.Че ЕС е създаде да колонизира и ограбва си прав.Но за парите грешиш. Това е заем, не е подарък.Даже тук всичките инвестиоционни проекти от ЕС, невки станции и други глупости, с които ни мият моъзците, също са заеми от Европейската Инвестиционна Банка, които ще трябва да връщаме!!!Това е!!После БСП били руски агенти, аве ей, ***, нали те ни натикаха в ЕС.И сега с ГЕРБ и ДПС и Кунева Рамаданова ви клатят вече 25 години!

105

Румен221

преди 10 години

Приятели,В Украйна, (както и в България)... се бият ДВЕ ГРУПИЧКИ от ПРОДАЖНИЦИ...!!!Едните ПРОДАВАТ народа си на Русия, другите на Америка... и не е важно на кого... - ВАЖНО Е, ЧЕ ПРОДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ...!!!- Също като Гоце, Станишев и Б.Б. (Баш Буда-лата)...!!!.

104

Говедарин

преди 10 години

Тролете ***, тролете!!!Само да не земат от Позитано да ви платят врубли...Мухахахахахахахаха!

103

Анонимен

преди 10 години

Еврейски гадове ,запомнете това което планирахте за Украйна ,няма да стане ,олимпиадата свърши и на Валодя Путин ръцете са отвързани .след Русия и Китай излезе с официално становище,че случващото се на Майдана е незаконен държавен преврат организиран и финансиран от запада. В момента богатата индустриялно и развта земеделска източна Украйна и п-ов Крим масово народа се вдигат и въоръжават срещу бандеровците-католишки *** от Майдана Нашите българите и гагаузите в Украйна също са за Русия

102

Наблюдател

преди 10 години

Е време беше и там да открият "топлата вода". Да не би вчера да са разбрали за финансовите задължения на държавата...!

101

жалко

преди 10 години

може би това , което стана сега , трябваше да стане преди 22 години не виждам как Украйна ще запази своята цялост

100

Анонимен

преди 10 години

Обективните Журналисти Винаги Знаят Кога, Как и В Чий Интерес Да Отразяват Новините ТУК, ТАМ И НАВСЯКЪДЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ГОСПОДАРИТЕ

99

Анонимен

преди 10 години

До 126,Какво отишъл да прави Плевнелиев в Сочи? ОТИДЕ ДА СИ РАЗХОДИ ПАТКАТА! БЪЛГАРСКИТЕ СПОРТИСТИ, ДЕТО ОТИШЪЛ ДА ГИ УВАЖАВА, ВЕЧЕ СИ СЕ ПРИБРАХА В БЪЛГАРИЯ.

98

до асад121

преди 10 години

Споко ,не се панираи!Всички заедно ще се нахранят от трупа на Украйна!Пир има за всички ,а дори ако сме научили добре демокрацията и ние можем да откраднем мръвка!Нищо ново под слънцето ,те сега ще си платят 20 тина годишен глад ,но после ще поумнеят.

97

Радо

преди 10 години

Новите управляващи отмениха закона за малцинствата от което ще пострада и Българското малцинство това по нашите медии не се казва защо се мълчи!!!