102

sivis

преди 10 години

До Анонимен:) Ами подобно, аркадаш. Айде обратно да береш тютюн в Родопите.

101

Анонимен

преди 10 години

До сивисгледай си *** и не грухти много домуз, не се занимавай с дворци.

100

сивис

преди 10 години

До АнонименКато ви гледам обърканата външна политика и как сте цъфнали и вързали в Близкия изток, малко ме съмнява. Гледайте да не си ядосвате вашите малцинства, които са около 30% от населението, да не останете и без Анадола...

99

Анонимен

преди 10 години

сега биволските тролчета се чудят какво да пишат. няма тема за работа, нали пишлигари?

98

Т.В.

преди 10 години

ДА СМЕНИШ ИМЕТО НЕ Е ЛИ КАТО ВМЕСТО ВОЛЕН ДА СЕ КАЗВАШ БОЛЕН????????

97

сивис

преди 10 години

До АнонименНикви братски народи не са. Препоръчвам ти на теб да почетеш малко. Има една провинция Шинджиян в Китай, населена с турско население, което системно е асимилирано и смазвано от Народната република. Имаше и протести в Турция по този повод и Ердоган нещо искаше да протестира, но нещо много бързо поутихнаха...Щото едната страна в спора е бъдеща велика сила, а другата отломка от империя.

96

Ешексикито

преди 10 години

Сичкото готверен тука бе баце тая вечер.

95

Анонимен

преди 10 години

До ПРЕВОДзнаеш ли как се превежда твойто име на турски?дана сурат.

94

Да си дойдем

преди 10 години

на думата!Кво стана с 1000 лв минимална Сидераст(на български Железен)?

93

Анонимен

преди 10 години

До БГ - не гледай тъпо!мусала е моят боздуган!

92

Анонимен

преди 10 години

Майка Турция не е спускала такава директива, атакистите са се престарали.

91

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Никакъв арабски. Думата е прабългарска и означава голям, велик. Думата се е изплзвала навсякъде където и имало прабългари, които са от иранската езикова група. Имали са царство дори в Индия, където мусала озчава боздугана на един от боговете. Така се наричани и великите хора. Думата е пренесена от персите в арабския свят, който те са владели стотици години.Също думата Балкан е прабългарска и означава висок, на високо място. Същото значение има на персийски/ирански/прабългарски.

90

Анонимен

преди 10 години

До bockoобешавам ти точно ти - първи да сложиш фес, и да го поемеш от онова ми място, дето толкова ти харесва, но не смееш да си признаеш.

89

ivailo1403

преди 10 години

Много адекватно предложение на Сидеров.

88

Анонимен

преди 10 години

до 89 Турция и Китай са братцки народи още през 5 век турците напускат Китай.Почети малко история СВЕТОВНА.

87

Анонимен

преди 10 години

До sivisза какво ни е китай, като си има такъв хубав край - българия?! скоро ще се казвва санджак ***. имай търпение, както и гърция също. учете забравения си майчин и бащин език. за 500 години... какво размножаване... после се чудели какво днк имат. е кой е минал от тук всеки кефа си е направил.

86

Xa xa xa !

преди 10 години

Името му произлиза от арабското мус Аллах, или място близо до Бога, място за молитва. "Мусалла" също се нарича и камъкът върху който се полагат покойниците в джамията. Името е дадено по време на османското владичество. През периода 1949-1962 г. се казва Сталин, по името на съветския диктатор Йосиф Сталин.Преименувайте Мусала нa връх Сидер Бeй !Сидер Бeй misli che tova shte goo napravi nacionalist. Toi nikoga ne e slujil na naroda na Balgaria

85

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 81.аз си живея много добре повярвай ме :) нито държава съм предавал нито народ както твоя всевишния лидер кадето се потурчи и султана издаде дикрет за смяна на име и титла - Сидер АГА ! :) жела я ти здраве и щастие !! и ти пожелавам скорошно възтановяване от психическите ти разтроиства ..не едно за стотици очевадно ! :) поздрави на Агата от мен!

84

Анонимен

преди 10 години

Патриота Сидеров първо да си смени фамилията!Сидер е турска дума па после да се прави на Левски.

83

sivis

преди 10 години

До АнонименА Турците като са толкова ербап що клекнаха пред Китай и не си отварят устата за репресийте срещу събратята им уйгури?