86

Анонимен

преди 10 години

Как българина си представя, отново спечелени избори от ГЕРБ и ЦЦ в ръководството на държавата?! По - добре да закрием държавата.нима няма нормален човек в държавата, а отново да ни управлява физкултурник. Хора осъзнайте се, унищожавате държавата, гласувайки за самовлюбени, неграмотни нарцисисти.

85

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО ПРОДЪЛЖАВА ЧЕРВЕНАТА ПЕРВЕРЗИЯ!

84

ГЕРБер

преди 10 години

За моя вожд Бойко Методиев Борисов няма разлика между църкви и джамии! И двата са религиозни храмове и не бива да бъдат поругавани! " Джамиите са храмове на Българските мюсюлмани,те са свещени. С моя приятел Ердоган често сме си говорили че са неприкосновени"Сега уверихте ли се че моя вожд Бойко е велик? Става и за премиер и на Турция!

83

Анонимен

преди 10 години

Надул се и примижал от удоволствие,че е преизбран...Колко смешно е в 21-ви Век да си *** ***.....с ком.соц.партийна книжка в джоба...и да се пишеш "демократ"!

82

naleg

преди 10 години

Построихме повече, отколкото за 20 години преди нас. Това беше един успешен мандат и ни се падна да управляваме в най-тежкото време за света, най-тежката финансова икономическа криза. Успяхме да удържим. Цели държави катастрофираха Италия, Испания, Гърция. С тази крехка икономика успяхме да задържим финансово стабилна България, да я извадим от дефицит, заяви Борисов. .......... Тоя човек не е на ред, проповядва си неговото верую и хич не го е еня за народа!

81

ГЕРБер

преди 10 години

Вожда ми Бойко защити и джамиите в България и попита защо "полицията не смаза и ликвидира няколкото хиляди *** националисти в Пловдив които посегнаха на Турския етнос в България""В ГЕРБ има много български мохамедани и когато някой хвърли камък по църква или джамия, за мен е едно и също. На Балканите това е все едно да си играеш с динамит, обясни той.

80

ДПС ни размаза

преди 10 години

Приятели, пиша ви от областния град Хасково, тук е пълна отврат, даже за нас от БСМ, социалистите от групата на Драго Стойнев няма работа, навсякъде ни слагат хора на Мехмед Атаман, само турчета, в социалната служба съм бил, но ме махнаха от работа заради 3 от младежкото ДПС. Писна ми, не се търпи, никой не ни чува, ходиха до София на Позитано 20, изгониха ни делагатите, къде да отидем сега, ние сме 56 души по списък от младежкото БСП.Огнян Дренов, 32 години, Хасково

79

Анонимен

преди 10 години

Сега вече окончателно се убедих , че българите не са нормални хора. Не, може би част от тях, който днес пак са избрали ЦЦ за зам. председател на ГЕРБ. Явно в Б-я, все още се толерират престъпниците и се издигат на във власт.Няма как да се изброят всички-но унищожените съдби на лекарите, бизнесмени с "тефтерчето" и т.н.. Дори да ги оставим настрана, глупавия човек ЦЦ сам си призна, че е престъпник, след като назначи Красиимр Стефанов за депутат, след като прикри нарушенията ми.Престъпници.

78

Анонимен

преди 10 години

Интересно кои са били делегати на конгреса - Митко Каратиста, Пашата, Репата, Буцата, Компира, Касим Дал.Тази партия си е новата СИК - притиска, заплашва, рекетира, бие, изнудва, убива и ограбва. Дано хората са си взели поука от последните 4 години които ни върнаха в каменната ера и да спрат да вярват на *** с празни приказки и просташка украска.

77

Анонимен

преди 10 години

Който гласува отново за тази мутра, е пълен *** и ненормалник!

76

баба Вуна

преди 10 години

Бобо,защо не си остана пожарникар,бре братче?Бойче, Бойчеее, що ти трябваше на баир лозе. Гле'й си пожарната, рахат работа. Люпиш семки, плющиш по цял ден белота с колеги,гониш мацки.. Праиш мускули...Риташ топка... Пък ся кво - бившите ти съпартиици(комунистчетата)ДС и теб направиха смешен... Ние виждаме,че до сега не направи НИЩО СЪЩЕСТВЕНО ОТ ТОВА,КОЕТО ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАВАШЕ...

75

vvv

преди 10 години

Борисов е посрещан 2 пъти на официално посещение в САЩ. Колко цървула от червените са били два пъти официално в Белия дом?ИзображениеТой е посрещан с военни почести в Германия:ИзображениеКолко цървула от червените са посрещани с военни почести в Германия?Колко червени цървула са ги посрещали на Даунинг Стрийт 10?Колко червени български цървула се ползват с такова отношение от европрезидента Ромпой:ИзображениеКолко червени български цървула са добре дошли в подкрепящите ПРОЕВРОПЕ

74

ОСТАВКА

преди 10 години

ЗНАЧИ И ДА КАЖА ОЩЕ,ЧЕ КОЙТО НЕ ХАРЕСВА БОЙКО ЯВНО ПОДКРЕПЯ КОМУНИСТИТЕ И ДПС! ЩОТО СЕ ВИДЯ,ЧЕ ДПС И БСП СА ЕДНО И НЕ МОГАТ ЕДИН БЕЗ ДРУГ!ГЛАСУВАШ ЗА БСП ПОЛУЧАВАШ И ДПС!ДПС+БСП=ДС=ОЛИГАРХИЯ,КОМУНИЗЪМ,МАФИЯ!

73

Б.Борисов

преди 10 години

Чул съм поне 20 души, че са свалили ГЕРБ. Както чувам, че и много ме били създали. Дори и моят приятел Росен Петров който сега отиде в "Цензурата" и той каза, че ме е създал за политиката. Добре, че баща не ми е. Имам си майка и баща, повече създатели не ми трябват. Аз съм се създал сам, и всичко съм си направил сам от А до Я, каза още Борисов.

72

Жалко е!

преди 10 години

Жалко е, че вместо Демокрация ни сервираха Милиционери и Мутри, жалко е, че Костов докара Софиянски, Люпо Пъпката, Бакърджиев и разни червеи, жалко е че СДС бе разбито от свои. Никъде няма подобна долна схема, никъде, вместо истинска държава, създадохме малки и големи феодални вилаети, там командват мутри и милиционери, жалко е да *** родителите ти от болести, ти теглиш кредити и също умираш бавно в хватката на банките и разните картели.Жалко е, затова най-добре е да бъдем Реформатори

71

Градския

преди 10 години

Борисов и Цветанов въздигнаха ГЕРБ , те сега и ще го загробят!!!Защо ли ?Защото като *** "милиционерчета", не знаят кога да се спрат !

70

vvv

преди 10 години

ББ е награждаван 2 пъти от "Европол" - един път през 2004 г. и един път през 2010 г., от двама различни директори - за принос в борбата с престъпността.Тук е с Роб Уейнрайт и наградатаОсвен това има сертификат от DEA - Агенцията за борба с наркотиците към Министерство на правосъдието на САЩ - за outstanding contribution to countering drug-related crime - изключителен принос в борбата с наркопрестъпността.Това е от сайта на НАТОКолко хора в България имат тези награди от подобни институции?

69

до Стоимен

преди 10 години

Вярно е това. Цветанов държи Тиквата с компромати. Що излизаха записи от къщата в Банкя. Тия, дето ги разправяше Боко, че друг го подслушва са празни приказки. Цецо е това.

68

ОСТАВКА

преди 10 години

До Анонимен 68-ГРЕШКА НА ПАРТИЙНИТЕ И ПЛАТЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СОЦИОЛОЗИ! А НА ТЯХ И СОЦ.ПРОУЧВАНИЯТА ИМ КОЙ ВЯРВА?

67

Анонимен

преди 10 години

ВЯРНО,БОЙКО СИ Е ТУРСКА МУТРА,НАЛИ ЗА ТВА СПРЯ СТРОЕЖА НА АЕЦА,ЗА ДА УГОДИ НА ЕРДОГАН,БОЙКО Е РАХАД ЛОКУМ ЗА ТУРЦИЯ