13

bg

преди 10 години

Na Lukovmarsh e nezakonno da si gei.

12

Бисекс

преди 10 години

Ако погледнете в сайтовете за запознаства, ще разберете колко широко се практуква еднополов секс в България. А и повечето жени, могат да открият там, собствените си гаджета и съпрузи.

11

Анонимен

преди 10 години

Прававта на геиовете толкова се пропагандира, но правата на гражданите - самозащита, защита на личността, правото на свободна мисъл и говорене, неприкосвеността на частната собственост...тези неща са вторични на сегашните официални бездомни пачаври наречени политици.

10

Мъж на място

преди 10 години

Над 55% от женените мъже в България, периодически имат сексуални авантюри с други мъже, но иначе, за пред обществото го играят големи пуритани.

9

pe6o

преди 10 години

v Parlamenta sa 240 na broi mur6i

8

09.09.1944

преди 10 години

И преди 10 ноевмри се знаеха "меките китки" и много добре бяха използвани за агентурни цели. Но колкото и да им е неприятно на някои хора, в днешно време държавата няма нито капацитета, нито желае да следи подобни връзки и хора, така че трябва да се примирите, че гейовете са част от обществото и ще продължават да показват "неморалните" си наклонности!

7

Мъж на място

преди 10 години

Няма нищо лошо в еднополовия секс за разнообразие и за удоволствие. Ненормално става, когато секса за удоволствие, прерастне в интимна връзка между хора от един пол.

6

бай Петко

преди 10 години

Уважаеми админи, не ми корегирайте написаното! Не е вулгарно, а е самата истина !!!

5

Анонимен

преди 10 години

Не е нормално и всички го знаят. Връзката между двама човека има резултат, а между еднополови е безрезултатна. Това е някаква безумна мода, която опустошава света.

4

бай Петко

преди 10 години

А бе, ако е трябвало ГОСПОД щял да ти тури ! Сбъркан народ, а медиите си счупват краката да ни ги натрапват, дали и те не са като тях.? Спрете се бе !!!

3

varg

преди 10 години

Следващата държава трябва да е България*ерастията освен морално разложение е и начин да намалява изкуственно раждаемостта на една нация.Една моя приятелка заклета лесбийка навремето познайте сега какво прави в Америка женена за американец.

2

АнтиГей

преди 10 години

Планът на глобалистите е да се унищожат всякакви национални, патриотични, родствени и естесвени чувства между половете у народите, за да се превърнат в една размазана маса от зомбирани видиотиени роби.

1

Анонимен

преди 10 години

"най-известни" по света с "мъжките" ласки са турците