111

Grigor

преди 10 години

Нека погледнем фактите - реално работещите нормални българи ще бъдат доени все повече и повече, за да може крадящите малцинства да си получават своето. Ще се вдигат социални, здравни осигуровки, пенсионна възраст, всевъзможни данъци и акцизи. Да живееш сносно у нас ще стане по-скъпо от това да живееш сносно в Европа. Кулминацията ще е премахването на п-одобието на плосък данък и въвеждането на чудовищни ставки за всички които получават над 2000 заплата, за да има за търтеите.

110

Анонимен

преди 10 години

Да живее Македония, като част от България!

109

Анонимен

преди 10 години

Няма да се плашите, това ще е до едно време, по точно докато *** станат повече от нас, тогава тенденцията ще се обърне и България ще е начелно място по прираст :D

108

Духовно-Умен!

преди 10 години

За без пари вече и Мама на Татко недава.Не ви знам какви политици сте и къв ви е мтаряла да ви се връзва на нищо говоренето като ви избира с по 15-20-25 процента но явно добре сте си свършили работата за 24 години Уродщина след като съградихте за това само немислещи ***-гладни-болни-бедни-мизерни-прости но с бюлетинка в ръка за да сте ВИЕ супер-богати-могъщи-псевдоморалисти-лицемерно многословни-както и ментори НА същия този умствено скопен Народ за 24 години демокрация за ГлупациНещо неясно

107

Анонимен

преди 10 години

490лв детска ясла за месециначе за тази седмица :120 лв за преглед и изследвания на акото на малкия (иначе може да си чакаме 10 дена за да го видят)40+ лв за лекарствадокарахме се до там децата да са лукс не всеки може да си ги позволи!

106

Анонимен

преди 10 години

До тоя писал се "македонец", които във всъшност си е съвсем обикновен сърбин. Същия като сърбите предали България през Първата световна война, Въвел ни на страната на Хитлер през втората и на чиито предци дължим 45 години комунизъм. И може би сегашната бедност.България я е имало преди Византия и Римската Империя и ще просъществува. Независимо от твойте вкоренени възгледи, които имаш наглостта да наричаш история.

105

ваня

преди 10 години

До MakedonecЧак не мога да повярвам, че толкова са ви промити мозъците в изкуствено създадената държава и нация Македония. Добре, че не могат прадедите ти - българи да видят какво пишеш. Засрами се!!!

104

Анонимен

преди 10 години

До От Гората с калашникЧакай... То с чакане става всичко на този свят...

103

Анонимен

преди 10 години

И ЗАТЪПЯВАМЕ

102

МБ

преди 10 години

Демографския срив е резултат само на менталитета на българите, тяхната ценностна система, морал и поглед на света. Има по-бедни страни от нашата, но имат поголема раждаемост. Ако искаме да ни бъде като нация трябва да се посветиме на семейството и на правилното отглеждане на деца, на които им вградиме семейни ценности. Който иска да има деца той ще ги отгледа, а не да се разхожда из молове и да се оплаква колко е тежък живота. Нашите предци повече ли са имали та са имали по 5-6 деца?

101

анонимен

преди 10 години

какви деца да се раждат, със заплата 300 лв ? хората нямат стимул да се имат деца, защото знаят, че трудно се гледат без сретства.

100

Аз

преди 10 години

Клиниките по репродуктивно здраве са пълни до горе, държавата не прави нищо за тези семейства. Всичко става супер бавно, тегаво, и трудно. Никъде по белите държави го няма това...

99

От Гората с калашник

преди 10 години

Аз си купих Калашник дискретно от един военен склад който го закриха.Ходя и тренирам в гората с него а през другото време пия от домашната си ракия.ТВ нямам и не гледам.Имам малък 10 инчов лаптоп и чрез него следя кога ще почне Народната Революция да се включа като си взема моето от Политици и супер Бизнесмените ни нагли които тогава ми помнете думите ще са като мишки пред бесилото и до стената за разстрел до Народно Събрание като се сочат един друг с думите заради него станахте роби-(познато)

98

Анонимен

преди 10 години

Съа заплатите , мкоито взимаме не виждам как ще имаме прираст.Ама и това ЕС е егати и съюза. Възможно ли е в най-богатият съюз в света да има държава, където средната заплатам да е 300 евро?За какво тогава ни е ЕС?Заплати комунистически, цени капиталистически.

97

vanya_bulgarka

преди 10 години

До MakedonecЗащо е тази злоба? Това, което очаква нас, очаква и вас.

96

Анонимен

преди 10 години

ям македонци за закуска ;)

95

Анонимен

преди 10 години

" плaнa" рaн ът е измислицa нa истинските грaбители нa Бългaрия, отвличaне нa внимaнието се нaричa тaзи опорнa точкa.

94

Анонимен

преди 10 години

Политиката на управляващите е изцяло в подкрепа на *** раждаемост и в ограничаване на българската раждаемост ! За какъв подоходен критерии ни говори министърът като и българските деца са деца на тази държава, а не само ***! За разлика от ***, българчетата стават достойни граждани и данъкоплатци, а не крадци и убийци - за справка съдебната практика и затворите - тук не става въпрос за дискриминация, а за факти !

93

Анонимен

преди 10 години

руски мекеретa, същите сме кaто русия, товa е цялото зло

92

БГ

преди 10 години

До MakedonecАбе *** и закърнял мозък ! Ти виждал ли си Скопие от високо и общо виждал ли си, че скапания ви град е разделен на 2, като страната с джамиите се увеличава ежедневно и след има няма 5-10 год. няма да има и помен от вас. Толкова са ви промити мозъците, че чак на тъпо биете да ви *** и .......