50

Анонимен

преди 10 години

47 не важно какви са ти впечталенията , а каква е действителността и руснаците я ппоказаха нагледно . ЩОМ КАТО НА ТАКЪВ ВАЖЕН ФОРУМ ЗАПОЧНАХА И ОТФДЕЛИХА МНОГО ЦЕННО ТЕЛЕВИЗОННО ВРЕМЕ КАТО НАБЛЕГНАХА СПЕЦИАЛНО НА САМАТА АЗБУКА , какво повече искаш . Да права си на нас македонците нищо друго не ни остава освен да се караме кой първо да се поклои на гроба на Кирил , *** смешниците сме.И така ще е докато НЯМАТЕ САМОЧУВТВИЕТО ОСОБЕНО ПРЕД РУСНАЦИ НА НА НАЦИЯ

49

Анонимен

преди 10 години

Русия била "бяла крепост", хахахаха. Мюслитата и жълтите са ги налазили тотално, крепост била.

48

TRAKIEC

преди 10 години

DO 45:KAKTO KAZAH RUSNACITE NE SA BELI...... TE SA SMESICA OT KYURDSKI *** I EVREISKI ***........... KUDE VIDQHTE BQLOTO TUKA? I KYURDITE I EVREITE ZNAEM CHE SA KAFQVI........

47

Анонимен

преди 10 години

До 45Правилният "път" на "великата бяла крепост Русия" включва ли 95-те процента от руското население които живеят на 2 рубли на ден?

46

Анонимен

преди 10 години

47, е, вече видя, при това на държавно ниво.

45

Анонимен

преди 10 години

От откриването на Олимпиадата разбрахме че Русия е родина на Кирилацата и че Древна Колхида няма нищо общо с Грузия , но за това пък има страшно общо със слявяните , едва ли не от там са тръгнали да завлядяват света , *** пияните мизъци и наште дупедавци им ръкопляскат .

44

Анонимен

преди 10 години

Велика страна е Раша, велики таланти ражда, много си ценят хората, да са живи и здрави, затова жените им пълнят сайтовете за запознанства и са готови на всичко, за да легнат с някой арабин тираджия в Джърмани, само и само да им донесе немски паспорт.

43

Анонимен

преди 10 години

Безспорно най-евтините и най-пияните са рускините, но са много далеч от най-красивите. И защо постоянно намесвате великото ни тракийско племе със славяните? Славянин = роб (oт английския "slave").

42

до 38 от друга

преди 10 години

Живяла съм в чужбина и съм била в проекти и с руснаци и с други европейци - някой от нациите си знаеха, че кирилицата е българска, а друг път, ако се повдигне въпроса не съм чувала руснак да отрече, че е българска. Виж македонците си присвояват историите, ама руснак не съм видяла...

41

Анонимен

преди 10 години

Някои хора са склонни да дадат на руснаците всичко, което поискат, само и само да им се подмажат. Ако ще да кажат, че кирилицата е руска, а в Софийско населението е на 95% руско, ще кимат с глава и ще викат "Ну, да!"

40

aaa

преди 10 години

Колко злоба и непросветеност в някои , които пишат. Русия е велика страна и го показва категорично. Има таланти и преди и сега и там уважават своите талантливи хора. Ние българите мразим талантливите, успелите, можещите. В страната е пълно с ***, които нямат възпитание, нямат познания, нямат култура, а стоят пред компютрите, бъркат си в носа и ръсят простотии. Как да извика човек като онзи руснак, че е горд че е българин? А той се гордее, че е руснак и с право.

39

Nokia

преди 10 години

Zaradite си изхвърлен в мрежата goldentowns/?i=138012Успех

38

аз

преди 10 години

Браво! Няма значение къде е родена, важното е че е успяла! Браво момиче! Трудът и тренировките на леда са си заслужавали!

37

до 38

преди 10 години

Слушай бе простако, по цял свят се ЗНАЕ кой е въвел първи кирилицата и кой я е разпространил, това сме ние, така че не ми развивай врели-некипели.

36

Анонимен

преди 10 години

"Не виждат че рускините и въобще славянките са най-красивите жени на света."Да бе, да, а ладата е най-хубавата кола. Но че рускините и кубинките са най-дашни и евтини, е вярно.

35

Анонимен

преди 10 години

До 32Какво се учудваш? Имаше хора в България които искаха онзи пиян *** Ставийски да не бъде дори обвинен само защото е руснак! Ама после ревем и се чудим защо сме последната неразвита съветска дупка на Европа. Свино-славянски и анти-български робски манталитет.

34

до 32

преди 10 години

***, пълни глупости си написал, никакво авторско право не са ни отнемали, историята не може да се промени.

33

Петър

преди 10 години

Изпълнението на момичето беше блестящо! Поклон пред таланта и. Моля скъпи сънародници не пишете глупости за момичето така само показвате доколко сте деградирали като пишете по този начин за едно НЕПЪЛНОЛЕТНО момиче. Срам ме е от Вас!

32

анонимен

преди 10 години

Коментирайте игрите и спортното майсторство на участниците. Спортистите независимо дали са от Русия, САЩ или Европа, са станали шампиони защото са надарени и най-важното - трудолюбиви. Титлите са ги заслужили, а са им дадени от Путин, Обама или някой друг.... Радвайте се на това, което другите постигат. Стига с простотии за неща, които повечето не разбират.... какво общо има със зимната олимпиада дали Русия ни била освободила или не, какъв бил Путин или американците....и на нас кой ни е крив.

31

rusnak

преди 10 години

Браво моме, айде сега един 15 годишен терор по ледените пързалки, 15 години напред!!