45

Отвън

преди 10 години

Здравейте кукли! Аз живея в Британска Колумбия и приключих 2013 г. с доволно набъбване на авоарите ми в банката. Това ми позволи да си закупя имение в "квартала на Ролс Ройсите", но понеже второто не ви говори нищо, няма и да ви пояснявам какво е. Храня се в японски ресторанти с богата на морски деликатеси кухня и превъзходно саке. Бутилката е 300 долара, но е добро и не боли глава от него. При вас как е? Лютеницата, сланината и праза питателни ли са? Мбухахаха

44

Анонимен

преди 10 години

Аз съм ***. Аз съм суперЧИФУТ!Нагъл ***!!!

43

Анонимен

преди 10 години

ЗНАЕМЕ ЧЕ СИ ОТ ЗБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА НЯМА ЗАЩО ДА НИ ГО КАЗВАШ ЕВРЕЙНО. ТО ПРИ ВАС ОТВЪД ОКЕАНА ОСВЕН ЕВРЕИ НЕМЦИ ЕНГИЛИЗИ *** *** ЖЪЛТУРКИ И ВСЯКАКВА ДРУГА *** ДРУГИ НЯМА.

42

kings

преди 10 години

До АнонименАко кажа, че съм супербългарин, какви неща са били направени от българи и накрая добавя някоя и друга хвалебствена дума за връщането на български земи от Третия райх, то ще бъда заклеймен и напсуван, в някои страни може и дела да повдигнат, а в професионално отношение ще съм загинал, особено ако е свързано с публичност. Но виж, ако си еврейски националист, който защитава държавата си, убиваща и мачкаща друг народ в продължение на над 60 години-тогава няма проблеми.

41

Killuminati

преди 10 години

Евреин, суперевреин ама накрая до гробищния парк и Страшния съд, тъй че Лари покаяние и смирение братко, компренде, верштеен, понил ***???!!!

40

киро

преди 10 години

Името на Бог е "Аз".

39

Анонимен

преди 10 години

Мумията още дава признаци на живот..че и духовит го дава :)Иначе много антисемити тук, което е малко притеснително. Всяко стадо си има мършата, и болшинството евреи са "виновни" за същото за което сме виновни и ние, слушаме ***, които ни управляват и им се връзваме на глупостите.Правило Н1 - никога не съди някой заради нещо, което не е избрал, било това раса, религия,или националност, съди само за нещата, който хората избират и правят.

38

st

преди 10 години

Еврей.мюсюлмани,бели,черни-все хора всеки е индивидуален в този живот, и се ражда човек а не един какъв си не се раждаш със религията или нещо друго, един се моли на еврейна Христос другия на мюсюлманина Мохамед трети на Буда 4 на др негов си бог,но вечерта всички на една маса около храната хехеехехех.

37

kings

преди 10 години

В интерес на истината, каквито и да са евреите, винаги са си държали много на културата, традициите, самосъзнанието, почти при всеки от тях има и капка расизъм. В много отношения са точно обратното на евроатлантическите ценности, космополитното самоопределяне и антинационализма, тоест на това, което сега 2/3 от европейците ще се избият да доказват, че споделят гореизброените идейни понятия, че да не би случайно да ги обвинят в расизъм и назадничаво мислене.

36

qwerty11

преди 10 години

ех къде си чичо Адолф...

35

Анонимен

преди 10 години

Питали ли сте се някога, защо в дните около еврейската пасха, изчезват безследно най много деца - момченца и естествено не евреи?

34

Кирил

преди 10 години

Ей затова няма да се оправим, изключително грозно е да подставяш цял народ под общ знаменател. Всеки човек е уникален и различен.Поставете се на тяхно място, приятно щеше да ви е?

33

Анонимен

преди 10 години

До Анонименеврейте са били в един исторически период избрани, така както преди тях други са били избрани, така както и след тях пък други са били избрани. горко им че точно при тях е дошъл исус и те са го убили, нали точно за това до преди сто години са ги мразили целия свят и са ги гонили и тормозили. а при тях демагогията и пренавиването с някогашната им избраност започват още от люлката и поради тази причина и дават резултати. та толкова по този ушким знаещ се от всички въпрос.

32

Дуру дуру

преди 10 години

Ти си ***. ти си супер ***!

31

Анонимен

преди 10 години

И тоя сайт стана еврейски за съжеление !

30

Анонимен

преди 10 години

Евреи, християни и мюсулмани - всички те се кланят (по-точно робуват) на един и същ псевдо-бог. Истинският Бог ще го видите в огледалото.

29

Анонимен

преди 10 години

и не го е срам даже...

28

до 39:

преди 10 години

Евреите залагат на ,,науката,, за да лъжат и мамят по-успешно. Истинската наука обаче не търпи лъжи и си отмъщава с взривили се ароматиизатори.:)

27

Анонимен

преди 10 години

малко знаят че Германия плати два милиарда репараций на тия.А колко знаят че тоя и тия там са избили шест милионо индианци

26

Анонимен

преди 10 години

Някой може ли да ми каже защо всички мразят евреите, а те са толкова успели?