11

до въпрос

преди 10 години

Станишев и истина?Ха,ха!Като гледам, сега има гигантска работица,и народа яде черен хайвер.А икономиката като е дръпнала,та сме ги стигнали американците.Ако Гея беше чел "Винету",щеше да се научи на мъжество,чест и достойнство.Само,че той е учил как се пришиват копчета и е чел трудовете на Сталин.Аз имам друг въпрос:има ли курсове за снайперисти?

10

ИСТИНАТА

преди 10 години

Според експертите икономическата ситуация в България е по-страшна от тази след управлението на Жан Виденов през 1997 година няма свободни фискални резерви, темпото на нарастване на правителствения дълг е притеснително, доверието в бизнес климата е разрушено, а стопанските перспективи изглеждат доста обезсърчителни. България е изправена пред спасителните пакети на МВФ и на Европейската комисия.

9

ИСТИНАТА

преди 10 години

Експертите определят като неадекватна и аматьорска икономическата политика на Бойко Борисов и Симеон Дянков. В началото на мандата двамата преследват нереалистични цели ERM-II, чакалня за еврозоната, и еврозоната. Кабинетът Борисов изпусна първия си бюджет през 2010 г. нещо, което не се беше случило дори преди 1997 г. За четири години фискалните резерви намаляха с около 4 млрд. лв., а дългът бе увеличен приблизително с още 4 млрд. лв. Фискалната позиция е влошена с 8 млрд. лв. за един мандат.

8

бобо

преди 10 години

Страшни сме!!! Според тоя *** всичко цъфти и връзва в България,а постонно тегли кредити!!!??? Що ли????? Щото сте абсолютни некадърници на благадарение на Вашата некадърност от БГ избягаха 2,5 млн.млади хора и си оправиха живота!!! Давайте така,ще останите ***-пенсионери,*** дето се целувате с тях и братята ***!!!

7

радикал

преди 10 години

Точно така ако искат и 150 мил да станат като гръцките. Какво ми пука след 30 години ще има само *** и турци те да ги връщат!!!!

6

55

преди 10 години

До въпросСамо дето през 2013 г,безработицата е нарастнала до 13% ....

5

Пророк

преди 10 години

Този титан на финансовата мисъл, този Ален Делон на българския политически небосклон е прав: какво са някакви си 20-30 млрд лв дълг? Ами погледнете съседите на юг - докатостигнем техните 300 млрд евро, той ще си гарантира 20 год. финансово щастие. А след20 години астероидът Апофис ще унищожи Земята, така че дори няма да се налага да севръщат тези средства!

4

фактите

преди 10 години

Борисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд дълг, да остави над 800 000 безработни 100 000, от които младежи. ГЕРБ обявяваха няколко пъти края на кризата, а се оказа, че с действията си ГЕРБ реално задълбочават кризата. Заради тях кризата от икономическа стана социална, а вече е и политическа. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите.

3

до въпрос

преди 10 години

БУДА ПРАЗНАТА БАНКЯНСКА ТИКВА НЕ Е *** КАТО ВИНЕТУ!!!!!!!!!!!! ВИНЕТУ Е АЙНЩАЙН СПРЯМО НЕГО,ТАКА ЧЕ МИСЛЯ СТАНИШКАТА СЕ Е ОБЪРКАЛ! ВИНЕТУ Е С КЛАСИ НАД ТЪПАТА ТИКВА!

2

въпрос

преди 10 години

СПОРЕД ВАС ИМА ЛИ ИСТИНА В ДУМИТЕ НА СТАНИШЕВ ?Борисов остави разорена държава - опразнена хазна, мизерстващи хора и неработеща икономика с гигантска безработица. Това, което говори, ми напомня Винету, заяви още Станишев.

1

Анонимен

преди 10 години

Махане на плоския данък и вдигане на данък имоти и данък богатство ще напълнят бюджета и няма да се теглят нови заеми.