92

Анонимен

преди 10 години

spored BIBLEISKITE zapovedi tova e griah v Iran spazvat poveche Bibleiskite zapovedi otkolkoto lajeHRISTITE V EU I USA PEDOFILI,ZOOFILI,GEOVE

91

:)

преди 10 години

За търсачката не знам,но оня ден Сиси Отровата каза по тв,че е привърженик на БСП!

90

evgeni1234

преди 10 години

Хомсосексуализма е изкривена норма на поведение,лансиращо се като суверенно право на демокрацията,но не трябва,защото това не е демокрация,но анархия("Вавилон").Такива са и духовните изкривявания на попщините,въобще религиите,защото са най-гнусното психотронно оръжие на Сатана.А на ходжата,пръдливия Хорхе и юдаисткия и попа-Сопа.

89

Анонимен

преди 10 години

Честит празник на поразяващата уста Яне Янев!

88

Papa Joe

преди 10 години

Мисля, че неграмотна и скъпо платена ку***и *** като Гаджева не бива да се изказва за хората като мен с различна ориентация.Какъв инцест,каква зоофилия?По лесно ли си намирам работа?Глупости на търкалета.Подложен съм на невероятна дискриминация и ако не бях специалист в една техническа област нямаше да работя и за тези нищожни пари,за които работя сега.Да не говорим за намирането на партньор,което е много по лесно за хетерото.Не съм виновен, че съм такъв,но искам същите права

87

Анонимен

преди 10 години

Няма ли кой да обърши един шамар на Волен и депутатите му?

86

evgeni1234

преди 10 години

Хомсосексуализма е изкривена норма на поведение,лансиращо се като суверенно право на демокрацията,но не трябва,защото това не е демокрация,но анархия("Вавилон").Такива са и духовните изкривявания на попщините,въобще религиите,защото са най-гнусното психотронно оръжие на Сатана.А на ходжата,пръдливия Хорхе и юдаиския и попа-Сопа.

85

Яне

преди 10 години

Волене честит празник.Държиш ли фенера?

84

Анонимен

преди 10 години

Като гледам българките в последно време по улиците, направо ми идва и аз да кривна на лево... Едни караконджули....

83

Анонимен

преди 10 години

СЪРБИ Я , ТА ЧАК Я БОЛИ

82

Педролог до №115

преди 10 години

Мерси.

81

Ясно

преди 10 години

До сега се чудих,но вече е ясно,че 69 години съветски прос.....и хомо....ни управляват стигнахме до истината.През последите 24 руски,де.Пратени от Червения площад.

80

Пенди

преди 10 години

Честит празник на всички от занаята!

79

asd

преди 10 години

Популизъм. Опитват се да си върнат избиратели с теми, които се ползват с голяма обществена подкрепа. В момента гей парадите са най-малкият ни проблем. България загива, в родилните отделения само ***, от 60 хил. деца родени миналата година (отрицателен рекорд), повече от половината са ***. Това трябва да бъде поправено, не някакви демонстрации на които и без това никой не обръща внимание.

78

Морален

преди 10 години

Аз не знам Деница как дава акъл като не си види кола в задните части.Ами тя спа със синът после с баща му.Воленчо и той се снима гол за да го харесат в гейкаталога.

77

Мъж

преди 10 години

Абсолютно права е!

76

до Отново сводника

преди 10 години

"Давам ти една седмица да се сетиш кой съм,и не ме ли потърсиш ще покажа и на Болен някои неща и след това си чао..................... "Ти си "Отново сводника" познах ли, *** !???!И да расте чурката и да я лъскаш с ръчица за да се балансират пръстите та да може да пишеш по клавиатюрата.Ако не съм познал - извиневай.

75

език

преди 10 години

До АнонименНаучи български език!

74

ало,Днес

преди 10 години

Изоставате от животрептущите новини,бе!Ми днес е Международния празник на пен*елвайсите,дайте актуални снимки на европен*ели,та да си сверим демокрастията,толерастията и интеграстията с тях!Бива ли такова диво балканско незачитане на изконни евроамерикански ценности от 21 век!?

73

Хомоот Атака

преди 10 години

като Станимир Тодоров активист на партия Атака,Русенски активист на "Атака" Николай Янков,Окръжният съд на Търговище пожали с присъда от едва 4 г. затвор 29-годишния педофил Станимир Тодоров. През септември 2012 г. Районният съд в града наложи на Тодоров най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража" по обвинение за създаване и разпространение на порнография.Станимир Стойчев е обвинен за блудство с повече от две малолетни