42

АБВ

преди 10 години

Ех, комунисти, комунисти, ДПС ви разката фамилията. Нямаше да има разцепление в ляво, ако не бяхте проституирали с ДПС. Алчността ви обаче е толкова голяма, че ви заслепява. Сбогом!

41

Капитан Хърц

преди 10 години

Правилно, Жоро - ИФ! ИФ!Извратенякашката усойница "станишка" веднага ще те клъвне, стига за момент да се отпуснеш."Дорде е мъничка змията..."

40

Pimp C

преди 10 години

Да става като навсякъде по света само едни леви и само едни десни.Първанов и ГЕРБ и да се слага край на тая мъка.

39

радостен

преди 10 години

Ох, страхотен кеффф!

38

Анонимен

преди 10 години

Обикновено ЕВРОВОТА е нещо МНОГО ДАЛЕЧ ОТ БАБИЧКИТЕ и за тази ЦЕЛ СТРАТЕЗИТЕ СПРЕТНАХА ЕКШЪН ПО БАЛКАНСКИ.ЩЕ СЕ ВДИГНЕ КУЦО И САКАТО ,БЕЗЗЪБО да СПАСЯВА ПАРТИЯТА ,кой както може-ЕДИН ОТ ТУЦИТЕ като подкрепи ГОЦЕ,един от ПРЕДАТЕЛИТЕ като подкрепи СерГЕЙ.ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ!Вярно ,че ще полетят *НА,ама наши червени !Вярно ,че един ще е ОТСТРЕЛЯН но БЪДЕЩЕТО НА ПАРТИЯТА Е ПО-ВАЖНО!ТАКА В ПЕС ще влезат повече депутати,ОРЕШАРСКИ -"ПОДКРЕПЕН ОТ НАРОДА".Умни стратези,за блогото на БСП!Бг умира

37

bobo

преди 10 години

Aman ot chervivi.

36

бум

преди 10 години

Поредния ви цирк другари! Повече от ясно е, че каквото и да стане на изборите, С.С. и Първанов са си едно и също нещо.

35

българин

преди 10 години

Станишев да заминава за Брюксел и повече да не се връща в българия това ще е единсвеното добро нещо за което може да направи

34

АБВГЗ

преди 10 години

Това Станишев, това Манолова, Миков, Кутев и хиляди знайни и незнайни ...... ВЪН, ВЪН, ВЪН

33

.....????!!!!

преди 10 години

ЧУЕШ ЛИ ЗА НЯКОЙ ЧЕ Е ШОП БЯГАЙ ОТ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ В ДЕСЕТА ЯНАТ КОЛКОТО СИ ИСКАШ НО...ЩЕ ЗАГУБИ - И КОЙ МУ ДАВА СЪВЕТИ Р.ПЕТКОВ,АЛГАФАРИ И КОЙ Е АЛГАФАРИ ????ЖАЛКО Г-Н ПЪРВАНОВ

32

Анонимен

преди 10 години

Калфа, ще паднеш от стола, къде е смешката?

31

K.Коцев

преди 10 години

Поздравления,господин Първанов!

30

Анонимен

преди 10 години

А за съсела не се тревожете!Гоце и Запалката си направиха сепуко,а съсела,като хитър евреин-непуко!Чудно ми е защотрябва да се излива тази помия в сайта...?!Бе кой го .бе какво става в БСП,бе тарикати!Нека да се цепят,тепат,изключват ит.н.!Стига с тъпизми бе!На мен ми е едно ясно:- не желая да ме управляват от БСП,но милион пъти по не желая да ми управляватченгета!Защото ченгетата не са хора!Те са *** и предатели-е вижте момченцето от Сиришник!

29

Рали1

преди 10 години

Станишка,сигурно Бойко им каза на тези двамата /Първанов и Петков / да не идват.Я прослушай пак записите. Шега не бива със старите кучета .

28

Анонимен

преди 10 години

В така създалата се ситуация Мая Манолова ще се опита да спре и евро изборите май месец

27

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВие луди ли сте , "всяка бюлетина с номер" ? Защо не попълните " всяка бюлетина " предварително за "по-лесно" преброяване !?!

26

до 27

преди 10 години

Сепукото в Япония е било привилегия на висшото съсловие да се самоубие като запази честта си...каква чест при тия хора? Единият от Банкя е с няколко милиарда, а другият от Сиришник - със скромните стотици милиони по офшорки! Егати наглеците!

25

до 24

преди 10 години

Гоце, на всички е ясно, че играеш с мутрата от Банкя, един дол дренки сте! А на тоя рахит, къде се хили зад тебе чий го дири в това "АБВ" не мога да разбера!**************а станишев като играе с местан може ЗНАЧИ ЗА ЕДНИТЕ МОЖЕ ЗА ВРУГИТЕ НЕ МОЖЕ

24

Анонимен

преди 10 години

Гоце,на това японците му казват сепуко!Проблема е че след негоняма да има Гоцето - политикчето от Сиришник!

23

Анонимен

преди 10 години

TROIANSKI KON ILI KAVKASKA KOZA !