32

USA

преди 10 години

Zapochva da mi XARESVA Foruma ..Namalixa Zenzurata....

31

бай Спиро демократа.

преди 10 години

Русофил съм и в този контекс ,не защо Станишев и Луканов и компания са и най-голямите *** в България.

30

трй357йвръх

преди 10 години

Към колата се приближава някакъв човек и *** по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита:- Кво има?- Ами, как да ти кажа, терористи са взели за заложник Сергей Станишев. Искат един милион долара откуп. Ако не се плати, щели да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме кой колкото даде.- И много ли сте събрали?- Ами има-няма двеста литра.

29

Анонимен

преди 10 години

Станишко Гей Дмитриевич не се спря да въвежда русизми от доброто старо сталиново време! То не беше Борисовщина, то не беше Цветановщина, а сега пък Фидософщина. . . Така през 20-30-те години на 20 век Сталин се е борил с Бухаринщината (разновидност на социалдемокрацията). Та изводът какъв е, вълкът козината си мени, но нравът - не! Така, че вълчето Станишко Гей вече е кръвожаден вълк и уверено води комунистическата глутница, следван от разгонената алфа *** Майчето лайчето с нейния истеричен вой!!

28

mitaski kakalqski

преди 10 години

Tova e otmastenieto na agent goce kadeto sasela go prati v deseta gluha

27

Анонимен

преди 10 години

КАЗВАТ ЧЕ СТАНИШЕВ Е ГЕЙ,ВЯРНО ЛИ Е?

26

Анонимен

преди 10 години

За съжаление, няма да го натириме в Украйна! Ограбените от партията му, за които много правилно по-долу написаха, че са мизерници, пак ще гласуват за него и ще го изпратят в Брюксел. Нали съпругата му вече е осигурила там и собствен дом! Промиха мозъците на хората! Няма по-жестоко злодейство!

25

OFF

преди 10 години

Пак опорните точки, пропаганда, демагогия, и всяването на страх и разединение у народа. Дали ще е Костов, Борисов, Меркел, Обама, Камерън няма никакво значение кой е отсреща, те са способни да омаскарят и оклеветят всеки, да прокарат линия и знаят че има достатъчно прости които ще им повярват. Тази партия действа така.

24

USA

преди 10 години

XA Xa Praveshe se na (MUG) pred Purvanov a sega zapochna da mu pravi Svirki.........

23

Бивш гербер

преди 10 години

И според мен най-важното е Герб на не влиза във властта! Може всяка друга партия да дойде,няма значение, само Герб да не е ! Борисов и неговия Герб съсипаха държавата и я убиха а също и хората в нея! На първите избори много жестоко се излъгах и гласувах за тоя *** и интригант -Борисов!

22

Анонимен

преди 10 години

Никога повече Герб няма да са на власт.

21

ТУРЧИН

преди 10 години

ДО ДНЕШНА ДАТА ОТ ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ САМО ЗЛИНИ,ДОБРО НЯМА.............

20

Който папка бързо...

преди 10 години

Тая шийка май не е от туршийка?

19

The king

преди 10 години

Тези предатели не ръка, а да ги наплюеш, не заслужават. Първанов си прави плановете без БСП и с Борисов, затова и няма да откликнат на поканата.

18

Българин

преди 10 години

"Никой и нищо не може да бъде над БСП и над България." - Изглежда, че г-н Станишев трябва да си подреди приоритетите...България винаги идва първа...не ми дреме за партията ти, Сергейчоо...

17

Оня

преди 10 години

Украинско недоносче....Викахте, ритахте, вадихте компромати, изключвахте, с преврат властта взехте, сега ръце протягате...Защото сте социалисти...

16

Анонимен

преди 10 години

Тоя както протяга ръце така може и да му щракнат белезниците. Най-добре е да бяга при Путина.

15

Анонимен

преди 10 години

Бягайте от партии, които в риториката си използват за щяло и нещяло изразите социална справедливост, човек и народ. Това са левите и националистическите партии. Ще ви доведат до просешка тояга. БСП и ДПС въведоха най-дясната мярка, плоския данък, което е отлично за богатите. Сега залъгват народа с дребни помощи и намаления на цени. Това е популизма, на богатия много, на бедния малко. Но такъв им е електората.

14

st

преди 10 години

Ей не ви стискаше да ги изтрепете тези 89 година сега ще теглите още 50 години.

13

ROFLs

преди 10 години

Толкова смешен не мислех, че ще стане. Мислех, че просто ще се скрие някъде, а той реши тотално да стане за смях преди най-накрая да изчезне напълно от погледа и живота на хората. Опорните точки му се сменят през две минути, виновниците му също. А тези хора са доказали, че работят само като изкарват някой друг лош и всички работят с опирни точки, не с факти и действия. Е, видя се колко могат, за пореден път :)