180

Анонимен

преди 10 години

Мишо, за такова изявление трябва да си ти платили поне колкото за едногодишно турне, в противен случай трябва да си смениш прякора на Шемета.

179

Анонимният

преди 10 години

Огромната историческа заслуга на Сергей Станишеве че отстрани Боко. Но не само това. Забележете, че той е първият български политик от европейски мащаб. Всички опонентите и дори привържениците, пропускат този фундаментален факт. Каквото и да си говорим, Станишев е лидер на Партията на европейските социалисти, която очевидно ще спечели предстоящите евроизбори. Тук става дума за съвършено различни нива. Вероятно в чисто балкански български порядък това му носи негативи имам предвид типичнонашенската завист, егоизма.

178

Радосвета

преди 10 години

Мишока, рекламира, за да получим накрая Бея. Не мерси.

177

др

преди 10 години

Първанов и Боко ги събира единствено гладът за власт и пари. Ще направят всичко по силите си, за да се докопат пак до кокала. БСП обаче има подкрепата на разумните и чисти хора!

176

Yakov

преди 10 години

"Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е ухапан веднаж от нея - умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт - срам и позор, но е така."Атанас Буров

175

Анонимният

преди 10 години

Никой няма морално право да търси сметка от Орешарски, ако не са търсили такава от Борисов.

174

асен

преди 10 години

иска да е актуален, но си остава все също толкова ***

173

Павел

преди 10 години

БСП, са много зле, Мишока рекламно лице!

172

Анонимният

преди 10 години

5. Откривайте показно обекти Напоследък депутати и общински съветници от ГЕРБ се активизирали в рязането на ленти, но не на магистрали и спортни зали, а на селски градинки и водопроводи. Целта била да се покаже, че те берат плодовете на труда си, посят по тяхното управление, и да се създава впечатление, че сега не се стои

171

Анонимният

преди 10 години

4. Не коментирайте с лошо напускащите След серията напускащи! ГЕРБ една от опорните точки на партията е те да не се изпращат със скандали, а да се мълчи по техен адрес, въпреки че люспите не преставали да обвиняват Цветанов и Фидосова за потъването. Преценката за това е да не се влиза в полемика с напускащите, защото от нея могат да излязат тежки корупционни скандали отпреди година-две. Забранено било да се споменава публично и името на Николай Бареков, който от най-приближен до лидера им днес е най-върлият им враг и разобличител.

170

Велико

преди 10 години

Гласуваш, за Гея получаваш Бея.

169

Анонимният

преди 10 години

3. Доган управлява държавата, ДПС командва БСП След като атаката по Сергей Станишев в първите опозиционни дни на ГЕРБ не проработила, сега мозъчният тръст на ГЕРБ решил, че удобният противник е Ахмед Доган, разчитайки, че сатанизирането му отново ще хване дикиш сред електората. От два месеца насам Борисов не спира да се опитва да изкара БСП жертва на ДПС

168

Анонимният

преди 10 години

2. Масово се подслушват опозиционните лидери Това е най-новата опорна точка, спусната на функционерите на ГЕРБ. Целта била да се размие скандалът около подслушванията, за които Цветанов е обвиняем, и да се вмени отговорност на новото ръководство на МВР. Методът за прехвърляне на проблема от болната глава на здравата работил безотказно три години и половина, докато били управляващи.

167

Анонимният

преди 10 години

Виж 5-те мръсни измама, чрез които ГЕРБ се готви да катурне правилството на Орешарски 5 ОПОРНИ ТОЧКИ: 1. Спират еврофондовете За да се всява смут в бизнеса и държавната администрация, бившите управляващи имат задача от ръководството при всеки удобен случай да натрапват, че Брюксел се готви да затвори кранчето на България по европейските програми. Служители от държавната администрация не отричат, че има известна доза истина в това, но твърдят, че парите са спрени по проверки от времето на ГЕРБ, когато се вършели най-много нарушения на регламентите.

166

RedNosse

преди 10 години

Тупо малоумно джудже няма ли кой да му даде урок>?

165

Анонимният

преди 10 години

Така както Орешарски знае повече за икономиката, така и Борисов знае повече за горенето.Лошото е, че когато единия има грижата за икономиката, другия няма грижа за пожарите.

164

йойо

преди 10 години

Всички злини, които Борисов направи на държавата рано или късно ще му се върнат. Тогава ще разбере какво и кой е свъщност.

163

Анонимен

преди 10 години

който има две книжки и жълта и червена си е най-добре в България а,мишле?

162

Анонимният

преди 10 години

Принц Бойко нищо старо не забрави и нищо ново не запомни. За всичко се върти като македонско ментеше. Да се чуди човек, как му викаха ура три години и канче, а сега има заблудени, които пак си мислят, че е бог. Ей хора, това не е клон на пожарната, а държава, която е смъртоносна болна. А ние се гърчим в нея. И този, който я довърши, иска да я лекува. После пак, като види зор, ще си даде оставката. И какво от това?

161

dechi

преди 10 години

***