77

боко истината

преди 10 години

До ХохегерЗа това се обърни към цар ТИКВА ,нали 4 години комисия го разследва в парламента и нищо не намери.

76

Анонимен

преди 10 години

Някой знае ли телефонния номер на Бойко Искам да му се обадя и да му кажа да не тормози Станишев

75

optimist

преди 10 години

Дори и да бях симпатизант на БСП, пак щях да мразя Станишев! Срам и позор е това същество!

74

Цъфнал Герб

преди 10 години

Цецка Цачева организира хубави вечеринки, на които се пеят хубави песни.

73

optimist

преди 10 години

Борисов направи една огомна грешка през управлението си. Не се погрижи за комунистите както трябваше. Можеше да ги унищожи, за което цяла България щеше да му бъде признателна.

72

Анонимен

преди 10 години

Боцко тези компромати идват от най- близкото ти обкръжение, но ти не гледаш Златният век и не се учиш от историята!

71

Цонко Метъла

преди 10 години

Абе няма значение лъжите. Важното е да има вятър, да се въртят перките и да падат пари. Много пари!

70

Анонимен

преди 10 години

как по-бързо да свалим другаря Станишев от власт

69

GEro

преди 10 години

А, за теб какво са лъжите, бе Съргей? Дали ти знаеш нещо друго освен да лъжеш и демагогстваш? А, как точно държавата се управлява от онзи латексов прадпазител, като в студиото на БТВ той се гънеше ли, гънеше и не можеше да каже КОЙ предложи охраненият успял мъж за шеф на ДАНС. Бойко можеше да прекалява с употребата на думата "АЗ", но на фона на тази мишка, която се прави на министър председател е 10000 пъти за предпочитане. Мръсни продажници! ОСТАВКА!

68

П.Петров

преди 10 години

При Станишев лъжите започват с "Добър ден" и не свършват. Няма как да е добър денят, като видя мазната физиономия на наглия, лицемерен и некадърен съсел!""Пълна спекулация. Държавата се управлява от правителство, оглавено от Пламен Орешарски,"Това ще да е някаква идиотска смешка, във всяка извънредна ситуация плужекът Орешарски се държи като ученичка, която не си е научила урока и се оглежда някой да и подскаже, първо съм Доган и после към Станишев.

67

ЧАО , сър ГЕЙ....

преди 10 години

ГОЦЕ СИ ВРЪЩА ПАРТИЯТА !*** НЕ ОБИЧА ,НИТО УКРАИНСКИТЕ МИШОЦИ ..НИТО ЕРОПЕЙСКИТЕ ПЕСОВЕ!ИМА КОФТИ СПОМЕНИ ОТ ХОХОЛИТЕ И ГАДНИ КОМПЛЕКСИ!СМЯНАТА Е ПЪЛНА "ПРОФИЛАКТКА" НА БКП /за вечна вярност/!

66

jo

преди 10 години

Серьожа , прибирай си партийната и да не те виждам повече !!!

65

Хохегер

преди 10 години

Кога главният прокурор Цацаров ще се самосезира по аферата Хохегер, където Станишев и жена му присвоиха над 800 000 евро от българите под формата на "консултантски услуги".Преди два месеца в Австрия Хохегер беше осъден ефективно на 2 г. затвор!

64

Румен

преди 10 години

А бе по голям лъжец от тебе няма бе Станишка, не оплювай човек дето 9 избора под ред ви преби.

63

Анонимен

преди 10 години

Крадеца вика дръжте крадеца... Че и двамата са крадци е ясно, ама поне не им ли писна да ни лъжат... Е това най-много ме дразни в тази държава. Човека е така устроен, че се блазни от власт и пари. И аз да съм ще пипам в кацата. Ама тия наглеци искат цялата каца, ненаситните им туловища няма ли да се пръснат? До къде може да се простре човешката алчност? Хубаво, краднете малко, нека народа живее добре, и вие ще сте на власт за по-дълго, ама вие като дойдете на власт и се пръсвате от крадене!

62

Гошо

преди 10 години

Като "Добър ден" са за тебе, мишок смешен!

61

Иван

преди 10 години

Стига с тоя Борисов ве Съсел. Вместо да действате по 1290409128 обещани точки за подобрение на държавата (от които 0 от тях са изпълнени), вие ми гледате Боко.

60

Анонимен

преди 10 години

Ех че на луд се правиш бе СерГей, ако не е моника Йосифова, отдавна да си репатриран обратно в Русия, където всъщност трябва и да се върнеш. Не стига че не си роден в България ами имаш и претенции. Ти разби и БСПто, като го подчини на ДПС. Мълчиш за Пеевски нали? Така е, хитрият сталинист винаги отрича и хвърля вината върху другите, както те учи Моника.

59

Zidarov

преди 10 години

А за теб Серго, лъжите са като самата истина!

58

АНТИ БСП

преди 10 години

На фона на отчайващата бедност в държавата Станишев ходи до Париж и купува на жена си Моника диамантена огърлица за 50 000 евро!