37

Анонимен

преди 10 години

Баба Яга се разтервожила нещо....

36

Spiro

преди 10 години

:))) Сигурно Калфин е симпатизант на Борисов! Манолова лично е проверила FB профила му, и е намерила как е like-нал няколко публикации свързани с Борисов. Честно, другарите вече започнаха да се принизяват до нивото на Сидеров. Не знам колко още могат да паднат. И техните хора вече започнаха да им казват, че издишат, но те виждат световен заговор с ръководител - Борисов! След тези избори политическия живот в България заора абсолютното дъно. Аз толкова простотии не съм виждал и по времето на Жан.

35

Анонимен

преди 10 години

Нито една империя не е била превзета от външни сили,всички са паднали от вътрешни врагове,все приятели-повече от братя.Сега ми се изясни защо МВР-то е 3 пъти по-голямо от МО.

34

Анонимен

преди 10 години

с всяка година политиците ни стават все по-големи ***

33

сдфасдф

преди 10 години

Ех беее, едно време ни плашехте с Костов, сега с Борисов!Моника, измисли нещо по-интересно

32

Един българин

преди 10 години

До Анонимен/23Ами той нали именно защото е умен и е запазил някакво достойнство, за разлика от другите !

31

Анонимен

преди 10 години

Разочарованието на БКП си личи от снимката

30

Анонимен

преди 10 години

Началото на пътя на една по-добра България започва от края на пътя на БСП и придатъка им ДПС!!! Да даде господ този край да е скоро!

29

Дядо Коледа

преди 10 години

Другарката Манолова мисли,че хората имат къса памет и не помнят каква беше ситуацията с БСП к .Тогава така се бяха изложили, и се чудеха какви кандидати да предлагат и Калфин като неопетнен трябваше да поеме кампанията за президент.Те нямаха достоен кандидат и Станишев от страх ,че пак ще остане извън борда се скри.Смешно е сега да говорят"колко много са работили за него".Подобни изпълнения правеха и за кметските избори търсейки независими кандидати.Майче отивайте си ,че много сте ни омръзнали.

28

АНОНИМЕН

преди 10 години

Другарката Мая говори като сидерчето,всички виновни и не видели и разбрали това което се случва.Чудно мие тази кисела слива след десет години на какво ще прилича?

27

Анонимен

преди 10 години

Абе кутевчетата нали бързахте да топуркате с крачета пред историята и всеки път обявявахте, че временото явление герб ей сега ще се разпадне и изчезне от само себе си.То какво стана?Станишев смело върви по стъпките на Костов в деградирането на партията си.БСП я чака съдбата на СДС, което си е исторически справедливо от всякъде.

26

Един българин

преди 10 години

Според мен Калфин не стана президент именно заради членството си в БСП !

25

Анонимен

преди 10 години

Старият маймун Гоце прави интриги.Стой си на село и си гледай авджилъка бе Гоцко.Да ама не,келепир има в тая работа!

24

Един българин

преди 10 години

Така лиии... Ама чакайте сега - БСП политическа партия ли е или инвеститорска организация ?

23

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Калфин е най...чист от всички в партийната...върхушка на БСП.За това е неудобен и боде очите на Санишев и тези около него.Ако Гоце го привлече и направят отделна листа с водач Калфин,много симпатизанти бесепари,ще го...подкрепят.Няма да се състои замисълът на Сергей,да вземе и той...една изборна победа и с гръм и...трясък,да отиде шефф в Брюксел.

22

Ботев

преди 10 години

Ехееей, доживяхме да видим комунист-предател! Досега все ни учиха че са нечовек-а-желязо.Майче, майче... клати ви се лодката. Като се обърне сергея ще ви завлече всичките вас убавците, новото котило деца на бе-се-***, дето нито имате скрупули нито имате интелект.

21

кюстендилска сЛива

преди 10 години

За всичко това е виновен Сатанишев, който загуби 10 поредни избора от ГЕРБ, но вместо да се оттегли достойно и да даде шанс на нови хора, потъпка всяко вътрешно недоволство, изолира критиците, заобгради се с подмазвачи и клакьори, заинати се като разглезено номенклатурно изчадие, което смята че властта и партията са негови по наследство и...ей ти резултата. И по - зле ще става.

20

Kaleko Aleko

преди 10 години

Кутевчетата още са в шок.

19

Анонимен

преди 10 години

Че от кога така бе?Нали ви беше най-умният най-достойният.Бившият комунист винаги се оказва *** и престъпник.В исторически план никой не се имъкнал изпод червеното знаме не обруган.

18

Анонимен

преди 10 години

кокалчето,кокала,кокалището! Ох Брюксел,ох кеф! Пратете ме и мене бе,то за вестоносци не се иска акъл!