88

Анонимен

преди 10 години

Боядисайте паметника на свалените американски пилоти по време на бомбардировките над София де.

87

AcOrP

преди 10 години

До Анонимен 112Как кой е виновен. Комунистите са виновни, Костов е един комунист като всички останали в БКП и ДС, е те тези хора са виновни.

86

Pitko

преди 10 години

С какво човекът останал в историята е заслужил това ? Питам се *** направили това дали ще имат подобни паметници един ден те да го играят дядо мраз докъто уличните кучета ги припикават.

85

Анонимен

преди 10 години

Е хубаво де, тази статия цял ден ли ще я държите като главна. Чудо голямо че някакви олигофренчета изрисували паметник на един мръсен комунист.

84

Анонимен

преди 10 години

Паметник на ПАРТИЕН, а не държавен деец е нормално да понесе същото отношение, което понася и партията му. Как пък не чух някой да драска "оставка" по паметник на Иван Вазов или на загинали през войните войници, ама наши, не красноармейски! А, и до господа и дамите носталгици по златното време на комунистическа диктатура - комунистите паднаха именно защото им свършиха руските денги, и България беше сред най-бедните държави още 1990-та - резултат именно от това златно време!

83

Aнонимен

преди 10 години

Така е,като пускат соросоида Асен Генов от ареста - теглете му един хубав бой да си вземе поука.

82

антикомунист

преди 10 години

Ако някой не знае точно тези антибългари - комунистите кланящи се на мумията на Ленин и интернационала извършват военен преврат и превземат властта в независимото царство България. Те са обучени и снабдени с оръжие от СеСеСере за да могат да убиват българите. По своята същност те не са българи а чужди терористи. Убиват с изключителна жестокост стотици хиляди. Сред тях полицаи , войници , предприемачи , занаятчии и др. Извършват бомбен атентат в Света Неделя където загиват стотици сред тях и деца

81

Анонимен

преди 10 години

"Кой е виновен за това, че държавата е зле?"1944 започва масовото насилствено отнемане на имоти в полза на държавата, за да ги стопанисва. 1989 същите отнети имоти са над 100 пъти по-продуктивни. Под натиска на деформатори, реформатори, костовисти и седесари, започва тяхното предаване в частни ръце... така наречената "приватизация".2013 страната е потънала в мизерия, на нивата близки до 1944 година, парите са концентрирани в малка група хора, наречени олигарси. Кой е виновен?

80

Ф.С.В

преди 10 години

Материализъм злоба и алчност са обладали душите на българите -другите тънещи в мизерия - въобще не се интересуват от заобикалящото ги-на тях не им пука дали Благоев е заприличал на рекламно лице на Макдоналдс- тях ги интересува единствено безплатеният хамбургер в Макдоналдс-Българите духовно са празни-без морал без съжаление към другите-както се радват на един нацапан паметник-така се радват и на някой паднал на улицата и неможещ да върви от измръзване или глад-такава нация до 2100 г няма да има

79

Анонимен

преди 10 години

Най-вероятно е дело е на софийските членове на борисовюгенд, които преди два дни се притекоха на помощ на двамата окупатори на Югозападния. Не е зле благоевградчани да припомните дали вчера не сте мяркали случайно и платеният блогър-бояджия Хасан Генов или някой от бандата му.

78

Debora1

преди 10 години

Aкo и Димитър Благоев пoиcкa "Оставка", значи "Оставка".

77

Розан

преди 10 години

Що за народ сте вие? Не уважавате миналото, всичко осквернявате , плюете на своята история и затова няма да имате добър живот, рая американска.

76

Анонимен

преди 10 години

Вече стана кристално ясно - ръкоблудните онанисти си искат Боко Тиквата - радетелят за нов морал от Банкянската тоалетна, Костинбродската печатница и Мишо Бирата.Антикомунистът - мутра, бил лична охрана на Тодор Живков.Човекът от народа, смъкнал за 7-8 години около 8 млрд от гърба на голия и бос български народ, заедно със съдружничката си антикомуниста Цветелина Бориславова.Върнете им го да мирясат и да престанат с ежедневните си простотии и изцепки.

75

празнуващ

преди 10 години

Снощи едно софийско протестиращо хунвейбинче говореше за смирение. Нощес нашмърканите му приятелчета боядисват паметници. Соросиадата стана много безидейна. И от протеста остана пищене за папо и парно, че горките някой насила ги кара да стоят по университетските сгради. Жалък край на "прогресивното студентство". И за мезе никой не ще ги брои вече. Ха наздраве и весела Коледа!

74

мъстика

преди 10 години

Честита Коледа!На обратно на нормалните т.нар. анти, мога да им кажа, че наричаният от тях предател е участвувал в отбраната на Стара Загора през 1877 г., докато техният любимец сТАМБОЛОВ е гонел к---те по Влашко и е мислел как после да се сложи на султана.

73

MAAFAKA

преди 10 години

Най-тъпо е да си ***, щото остава за цЕл живот!!!!!!!!Селяка си е *** винаги и на всякъде !!!

72

Българин

преди 10 години

За всякакво поругаване на паметници- независимо какви, за рушене на спирки и драсканици е нужен крумовски закон!Народите си пазят паметниците, макар, че са се клали не по- малко от нас, но ги пазят!Турците вкарват в затвора за сядане на паметник, а ние допускаме вандализъм- СРАМ и диващина!Поколенията се възпитават на уважение към предците като пазят спомените и не ги политизират!

71

Dundi Krokodila

преди 10 години

Hahahaha, komunisti, treperite, treperite, 4e svurshi. Nema nafta, nema durva, nema EU para, vse ot "nashi" hora! "SocialiZuma drugari, se okaza edno nedonosche". "Vie ni lujete, che rabotite, nie vi lujeme, che vi plashtame".

70

gorituz

преди 10 години

Интересно, ако боядисат паметника на свалените американски пилоти, по време на бомбардировките над София, дали ще ги изпратят в Гуантанамо?

69

ANONIMENNN

преди 10 години

Колкото е дал комунизма на България поне 10 пъти повече е отнел. Ако гледате само материалната страна на проблема, значи сте бездушни и погрешно ориентирани негови слуги.