11

Анонимен

преди 10 години

До Big Bad WolfОт 2005-та година все погребвате АТАКА и все още не сте дочакали това събитие, няма и да доживеете това да се случи. Волен Сидеров премиер!

10

TPE3BEH

преди 10 години

Че голяма апатия има за гласуване спор няма (*** народ слаба държава), но БСП да е първа политическа сила - силно ме съмнява това твърдение...

9

Анонимен

преди 10 години

Че за кого да гласувам? Какъв избор имам? Абсолютно никакъв - всичките ни "политици" са комунистическа сглобка и демокрация от тях не можем да очакваме. Ако ще се гласува напук, то е добре да се гласува за някоя *** партия, например ДПС, че да започнат *** да управляват, а не само да доят управляващата уж партия. Все пак вече са мнозинство и е редно да поемат пълната отговорност.

8

avenir

преди 10 години

Тези "проучвания" ги пише КЪНЧО, но и народа е достатъчно *** и инат и настъпва все една и съща мотика!

7

Анонимен

преди 10 години

Жалко за партия ЮРУШ! Може и да насъберат все пак малко подкрепа до изборите

6

край

преди 10 години

МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА иначе скоро никой няма да ходи да ви пуска бюлетини. При пропорционална избирателна система партиите управляват - могат даже и без народа. Мажоритарната избирателна система ще прочисти партиите от анонимни послушковци - хора н цецо на доган на дилян на серго само не и НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. Никога повече няма да гласувам при тази система - не ме интересуват никакви партии - мафиотски организации без идеология.

5

АТАКА ПОБЕДА!

преди 10 години

АТАКА ПОБЕДА!

4

ЕВЯВЕ

преди 10 години

AAAAААААААААААААAХХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХААХХАА ! Върнахме се в Комунизма едно става ДРУГО СЕ ПИШЕ ПО МЕДИИТЕ ! ВСИЧКО Е ПЛАТЕНО ... КАТО ПОЧНЕШ ОТ *** НА ПЛОЩАДА , ДО ЗАПИСИТЕ НА БОЙКО И СЕ СТИГНЕ ДО БЮЛЕТИНИТЕ .... ВСИЧКО Е ЕДНО ЧЕНГЕСАРСКО МЕРОПРИЯТИЕ НА ГОСПОДАТА ОТ БСП !!!

3

Анонимен

преди 10 години

На калпав парламент Атака им пречи. "Реновираните" нямат никакъв, ама никакъв шанс.

2

ss

преди 10 години

Като не искат да гласуват да не се оплакват след това. Точно щото не гласуват БСП и ДПС фащат толко голям процент. За съжаление покрай сухото гори и мокрото.. Жалко тази страна явно никога няма се оправи

1

Big Bad Wolf

преди 10 години

Язък за грозните билбордове на ЮРУШ - твърдо са извън борда.