24

Листопад

преди 10 години

Тихо че турците ще ни нашибът с пръчка, то с тоя мек министър така е само шепнем., извиняваме се ама ако можете и ако ви е удобно да не говорите така, не че нещо само ако ви е удобно ние глас не повишаване само съветваме., аз забравих че и турци ни управляват та е нормално... Лебедари сме целата държава само се биеме в гърдите и се насираме пред другите..

23

pantudi

преди 10 години

Какво външно какво вътрешно ... ако България имаше политици които могат да мислят с главите си едва ли народа щеше да е на това дередже, с единствена алтернатива емиграция?

22

Анонимен

преди 10 години

никой не желае да живее в корумпирана и мизерна държава,затова населението от тези територии ще се ориентират към турция

21

Веско

преди 10 години

И да се сърдим и да се радваме, все тая. Българите останахме малко и трябва да се свием в нормални граници дорде е време. Ясно е че на балканите демокрация мултиетнична държава не се вързват. Така, че да се дели на три, и турците към турско, *** някакъв анклав, останалите с български имена да целуват кръста и да променят конституцията.

20

Анонимен

преди 10 години

***, а ние си искаме цяла тракия

19

Анонимен

преди 10 години

Бре пак забравиха да споменът че Истанбул е била първо Гръцка а след това и Българска Столица и Че ако Турците не са като Арабите, Алжирците, и другите МАИМУНИ е защото твърде дълго време сме имали търпели безчинствата по БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ КОЕТО НИКОГА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ ТАКА ЧЕ УМНАТА.

18

коч-онлъшма

преди 10 години

поткрепете морално-патриотичнатаорганизация дпс и атака няма по-честни от насдавай те волене и лютвитоистинските морални патриотивъзродете ни пак, ние сме отзадвъзродиха ни и после ни се извинихадпс и атака = победа

17

Ок

преди 10 години

Съгласен съм,че Ердоган и Путин са хора от миналото.Допълвам-както и икономиките им,макар че съм твърд русофил.

16

Анонимен

преди 10 години

Но лицето на Господа е против ония, които вършат зло, за да изтреби от земята помена им.

Ердоган (или Ердоан, както трябва да се чете) винаги е бил националист. Негова е неоосманската доктрина - връщане на всички бивши османски територии в културната периферия на влияние на Турция. Т.е. Ердоган се опитва да направи точно обратното на Ататюрк - Мустафа Кемал се опитваше да направи нова държава, изоставяйки идеята за османската империя, а Ердоган иска върне империята. И не се свени да нарушава добрия тон и суверенитета на съседите, за да го постигне. Ако имахме ние такъв управник...

14

Анонимен

преди 10 години

Тоя все повече заприличва на един друг чичко с мустак, нищо чудно да свърши като него.

13

Кемал

преди 10 години

Изказването на външното ни министерство е меко казано "гейско" ! Абе , лежачи от външно , за какво ви плащаме и държим там на работа?! Има ли външен министър да тропне и да привикат турския посланик и да искат обяснение или като "путчици " ще си траят?!

12

Ставри

преди 10 години

Външно -действията да са по-остри и по- настъпателни. Място за толерантност няма, когато е въпрос за цялостта на България !!

11

Анонимен

преди 10 години

Да пукнеш дано!

10

Ергодан

преди 10 години

Бисмиллях ,браво .Евалла и машаллах .За такива думи беше редно да скръцнем със зъби и да направим едно здраво военно учение до южната граница....само,че нали си нямаме армия ......Явно е време да подготвим лубриканта за з........ците и да ПОКАНИМ еРДОГАН на гости .Срамота господа български политици Така ли няма един да удари с юмрук по масата и да се озъби

9

HidAn

преди 10 години

Ние и половин милион не знам дали имаме.Еми той си говори да му се връзваме на акъла ли на тая откачалка, пък нали вече почти турци ни управляват поне за мен са това ДПС.Тъпо е, че за всичко си мълчи ме ама като ни управляват такива тапаци ... :(

8

Анонимен

преди 10 години

къде 6-7 хиляди години история , къде 1300 . Ердоган винаги е бил прав и е чвек от народа. Това пречи на великите сили да могат да управляват Турция. За това 22 пъти се опитаха да го убият. Сега използват неговата реч за да създадат неприятности. За да не можем Българи Турци да се държим заедно в България, защото ако се случи това България ще е друга, ПОМИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ... за кого работя без да се осъзнавам!!!!

7

аз съм българче

преди 10 години

В духа на изказването му, тогава България е и Македония и северна Добруджа, и Тракия... Тракия е нашата жива история в Европа, преди османската империя изобщо да разбере къде се намира Европа.

6

Анонимен

преди 10 години

българската провинция тъне в мизерия,безработица и е в социален разпад.етническият баланс за първи път в историята на България е преобърнат.при населението до 16 г възраст българите са малцинство.тези територии ще започнат да гравитират към турция и към мегаполиса истанбул така както е било в миналото.едно сравнение- под прага на бедност от 4 долара на ден са 17% от българите, в турция са 2.4%, минималните заплата и пенсия в турция са 411 евро и 310 евро,в България 340 лв и 150 лв

5

_anonimen_

преди 10 години

Доган е политик от типа на Путин ...това са хора от миналото. Хора без особена култура и образование. До тях още не е достигнала идеята, че НЕ територията прави една страна велика, а това как живеят гражданите и.Как мислите, дали премиера на Белгия ще иска част от територията на Холандия ?