49

хх

преди 10 години

Митът за гостоприемните българи е р азвенчан.Гостоприемните са само към чужденци от богати държави,които българите ги гледат със зяпнали уста.Българина си знае интереса- там дето му изнася е дупедавец,а иначе е "горд" българин.

48

Жо до 8888888

преди 10 години

КОСТОВ НЕ ОТСТЪПИ пред американците и не допусна бежанци от Косово. Той имаше смелостта да го направи, въпреки огромния натиск от страна на САЩ и Европа.

47

Анонимен

преди 10 години

Аз съм българска гражданка,но от 12 години съм принудена да живея извън Бг.,тъй като в Родината ми няма условия ,за да предложа нормален живот на дъщеря ми.Какви са тези претенции от бежанци,които не знаят езика ни,културата,не са оставили близки в Бг,(като мен и стотици хиляди други българи)?Къде е справедливостта?

46

Жо

преди 10 години

ЗАЩО Сирийците не желаят да имигрират в любимата Русия, ами все към Запада драпат? Нали мразят западняците и обичат руснаците?Проблемът може да се реши лесно с няколко кораба с имигранти, натоварени от Бургас към другия край на Черно море. Да, ама сирийците не искат Русия, не искат да заменят една диктатура с друга!!

45

милчо четков

преди 10 години

Всички сте ***,с писане на коментари нищо не се постига.Вдигайте се на оръжие срещу продажната власт,Жалко,че съм дърт пенсионер.Не ви ли е ясно,че ако спим,еврейската конспирация на ротшилдите ще завладее България и ще я раздели между Турция,Гърция и косово.поводът ще е 50-100000 ***,за които ще се направи нова държава.Това ли искате.Смърт на властта и българските евродепутати,които направиха това предложение.

44

Кратун

преди 10 години

Американците разпалиха тази война. Нека си ги товарят на кораби, да си ги извозват към САЩ и да им осигурят там мир и спокойствие. Пратиха хора в Сирия да убиват грабят и изнасилват, но иначе са много загрижени за благоденствието на бежанците....

43

До 42

преди 10 години

Нaли нaскоро нaпрaвихa новa,от която предлaгaт зaбрaнa нa ДПС ,"решaвaне" нa проблемa с мaлцинствaтa ,зaбрaнa нa Бългaрски хелзингски комитет Вече й искaт дa я зaбрaнявaт тaзи мисля,че се кaзвaше Нaционaлистическa пaртия нa Бългaрия или нещо тaковa

42

Aх тези бежaнци

преди 10 години

По-добре прaвителството дa ги прaти в Aфрикa дa ядaт бaнaни ,нa никого нямa тaм дa пречaт.Много ми е интересно кaк много от нaшите сънaродници ги приемaт в домовете си,сaмо дето някой път може дa не се събудят зaрaди нaивносттa си Ще ни изселят!

41

az

преди 10 години

to4no v 6veciq edvva li shte gi posreshnat po-toplp

40

АЗ

преди 10 години

НАПРАВО РАЗПЛАКАХТЕ БЪЛГАРИЯ СЪС СНИМКИ НА ***..ЩОТО У НАС СА МАЛКО ТАКИВА

39

AIMILIVS

преди 10 години

TIME пише ли , че за всеки сириец се давали уж 1100 лв в държава, в която пенсионерите взимат 150 лв , парите отиват в мафията окупурала държава , а бежанжите бедстват съответно . пишете,че политиците ни са мародери бе патенца ,а за Вики писахте ли !? TIME знаят ли , че 3/4-ти от бежанците не са бежанци или поне не сирийски !? Знаят ли , че много от тях са от Ирак , когато говорят за нападенията над чужденци осъзнават ли , че те съсипаха Ирак , че бежанците са продукт на тяхното правителство.

38

аз

преди 10 години

mn ste gordi, *** си майката..ние турски няма да проговорим,но и живота им на тия арабски *** ще го направим черен...между другото идва и зима..казват най - студената от много време..тъкмо ще поразчисти малко сирийци...който остане деда го духа човечноста ти...тая къща е наша..не обща..който иска човечност...да върви другаде

37

ODESSA

преди 10 години

*** кой ги брои за хора, хахахаххаахахахаххахахахахахха

36

gio

преди 10 години

хаиде тая хамериканци да не ми коментират как се грижим за тях, защото ние поне сеправим нещо и се опитваме, Въпреки че не ги искаме. Да напише "Тайм" се отнасяр с преминалите границата им нелегално тяхното правителство. Директна екстрадация, мизерия за тези, които се укриват и са третирани като най-долни животни наемани и експоатирани за жълти стотинки. Защо Амнести не си изказва мнението как е там. Ние поне не сме ги захвърлили както хамериканците и показваме някакво отношение.

35

ODESSA

преди 10 години

Крайно дясна формация във България няма.

34

Бранник

преди 10 години

Защо никой не се сети да попита. Кой снабдява воюващите срещу сирийското правителство с оръжие. Кой плаща оръжието и кой ще спечели при падане на правителството. Това няма да бъде нито България, нито повечето от бежанците. В Либия при сатрапа Кадафи всички либийци получаваха без да работят издръжка. Там сега не е така. Кой спечели и кой прибира парите от либийския петрол.

33

stef

преди 10 години

ДА СЕ МАХАТ БЕ!!!ОБИКНОВЕНИЯ ОТРУДЕН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН НЕ ИСКА БЕЖАНЦИ!!!ВСИЧКО НИ Е НАРЕД НА НАС И ИКОНОМИКА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЗАПЛАТИ И РАБОТНИ МЕСТА,ТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ОПРАВЯТ ***....ЯВНО ИСКАТ ДА ИЗЧЕЗНЕМ КАТО БЪЛГАРИ-ДА ОСТАНАТ ТУК ***!!!ЗАЩО НЕ НИ ДАВАТ ПРАВО НА ГЛАС НА ГЛАСУВАМЕ ДАЛИ ГИ ИСКАМЕ ***???ААААА???

32

Анонимен

преди 10 години

"Тайм": Правителството не може да им осигури храна и облеклоИ НЕ Е ДЛЪЖНО. ЗАПАДНЯЦИТЕ НИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ АМИ ТОГАВА И ДА ГИ ОСИГУРЯАВАТ.

31

читател

преди 10 години

Всеки преминал границата по нерегламентиран начин е престъпник. Ни е не знаем защо са дошли тук. И какво искат да правят тук. Те и не го казват.Те преднамерено не показват документи с истински имена. Но имат кредитни карти?!В допълнение към нашите *** идват и техните.Ние не носим никаква отговорност за ситуацията в тяхната страна. Най-доброто за всички е те да си отидат.Иначе и за нас и за тях ще настъпят тежки времена.

30

АНТИ

преди 10 години

Такива екстри предлага БГ!