202

NIKOGA GERB =GROB !

преди 10 години

О, тиква, тиква,роден зеленчук.Лъскава обвивка,пълна със ***.Твърда като камък,куха като пън.Гасне твоя пламък,свършва твоя сън

201

Анонимен

преди 10 години

ПОУКИТЕ ДА СИ ГИ ВЗИМА В ЗАТВОРА !!!НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!

200

христо

преди 10 години

ДНЕС ПРЕДИ МИТИНГА НА ГЕРБ ВИДЯХ КАК ГРУПА *** НАРИТАХА ХОРА НА БАРЕКОВ КОИТО РАЗДАВАХА БЮЛЕТИНИ .ЕДНА ГОСПОЖА ОТ ОБЩИНАТА КАЗА НА ЕДИН МАЗЕН *** С КАФЯВО ЯКЕ ДА РАЗКАРА ТЕЗИ НАХАЛНИЦИ ЧЕ НЕ МОЖЕЛА ДА ГИ ДИША ТОЙ ПЪК НАСЪСКА ГРУПА *** И ТЕ ГИ НАРИТАХА.ОПИТАХ СЕ ДА ГИ СНИМАМ СЪС СМАРТА НО МИ КАЗАХА ДА ИЗТРИЯ ЗАПИСА ЗАДА НИ МИ ГО СТРОШАТ У ГЛАВАТА.

199

are_kulata

преди 10 години

Че е просто Бойко, *** е, ама днес се поля с голям кофа уникален вид идиотизъм.

198

Наглее...отново

преди 10 години

Аз на такива грешки им викам ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !

197

Анонимен

преди 10 години

И какви точно са допуснатите грешки?

196

rabat

преди 10 години

До ВаняА ми вие не можете да говорите,там е проблема.Освен да дюдюкате ,да викате,да подскачате, нищо друго не знаете.За какъв интелект ми говориш?Простотия от всякъде!Който ви издигна за умни ,просто сънува,гледа с розови очила,но скоро ще му претъмнее,и тогава театрото ви ще свърши-няма да бъдите мидийно известни.Жалко скоро славата ви ще залези,и няма да има безплатен цирк.

195

t0read0r

преди 10 години

До Крумоватака е, псевдо-интелигентни са. Бойко обаче става да управлява? Понеже не се прави на интелигентен? или понеже и ти си като него и краставите маггарета се...

194

протестиращ

преди 10 години

Допуснал грешки.Абе боико как няма да допуснеш грешки като самият ти си една голяма грешка на природата.Аби синко ти си една бита карта.Всички го разбраха само ти не можеш още да го разбереш.Марш и се скрии в Банкя и кротуваи,че излагациите ти нямат краи.

193

rabat

преди 10 години

До КрумоваГ-жо за вас е най-добре да кандидатствате за Американска зелена карта .Ако ви се усмихне щастието да замините,може да получите работа като чистач по улиците или кенефите им.Тогава може би ще намерите вашето щастие,защото ще се чувствате щастлива че сте в Америка,и най-вече няма да се дразните защото Американската реч ще гали ушенцето ви.

192

ЖАК

преди 10 години

Грозна, проста и озлобена мутра, която трябва да се лекува и то в затворено специализирано заведение - *** ГАД!

191

Също като вица

преди 10 години

Който -бал------- -бал, Пена вече не е -***.

190

are_kulata

преди 10 години

Днес Бойко, отбеляза, че имало мач, и се закани по-добрия да победи.Други важни и значими акценти от грандиозното му обръщения бяха, коментари и препоръки за изпреварвването на пътя.Гениялният поет, Българският Лутър Кинг беше ненадминат и солиден, направи анализ на кризата, изложи синтез на икономическите си програми, ролята на държавата и състоянието на секторите.......Аз лично съм възхитен, той беше блестящ, много широк хоризонт на една феноменална личност, направо, браво,браво, лудница !!

189

Ваня

преди 10 години

ДО rabatАми от битите на площада съм! Комунистите от интелигентност не разбират.....Трябва да говорим на разбираем за тях език!

188

иво

преди 10 години

Само цигъни и комунисти с пари и свободно време коментират тука, а аз викам Оставка!

187

Крумова

преди 10 години

До баи ганюА аз не искам да ме управляват псевдо интелигентите Местан и Станишев!Не съм любител нито на руския,нито на турския език

186

pe6o

преди 10 години

dnes.bg prestanete da zanimavate xopata s tazi *** nare4ena Borisov

185

баи ганю

преди 10 години

*** шопска кратуна,която 2 изречения не може да свърже не искам да управлява държавата.Престани наи-после с манипулациите си .Не искам неграмотни хора да ме управляват!

184

баи ганю

преди 10 години

Долен лицемер.Призовава да не разединяваме нацията.Хитър шопски манипулатор.Да не разединяваме нацията.Та нали от както тои и партииката му се появи в политиката системно с лъжите си и *** си правителство системно работи за разединението.Първо нагло лъже че направил мост,магистрали и тн.вместо да казва "довършихме",лъже и роптае ДПС,че управлявали в България,сякъш те не са бълг.граждани и нямат право на това,плюе бившата си патерица АТАКА,Плюе бившите си съпартиици БКП и какво ли не още .

183

Ваня

преди 10 години

Не е цвете за мирисане и той, но поне остави нещо след себе си за хората за разлика от гадните комунисти!