159

д-р

преди 10 години

Като гледам пациентите на снимката, те или вземат прекалено много хапчета, или вземат прекалено малко хапчета!

158

Mangi4a

преди 10 години

До ББпреди 18 минутиНЕ ИСКАМЕ ДЖАМИЯ В КАРЛОВО!Не искате, ама всичко вече е платено......идат арабоджентълмените!Дръжте се карловки!

157

фен на бсп

преди 10 години

Вместо за автобуси,влакове и безсмислени митинги можеха да дадат парите за нещо добро. Има хиляди тежко болни деца и фонд за лечение на деца в чужбина... НАПРИМЕР. И едните и другите ще са много грешни пред избирателите си утре...

156

Анонимен

преди 10 години

Edni i sashti tuka se opitvat da manipulirat horskoto mnenie. Ne se mislete za mnogo umni shtoto ste ochevidni. S tova pravitelstvo e svarsheno.

155

колко е вредна ракия

преди 10 години

Вижте тези на снимката и ще разберете колко е вредна ракията-менте.

154

протестират

преди 10 години

На снимката: среднощни пияници протестират, че са спрели да им сервират алкохол.

153

444

преди 10 години

Минах от там тази вечер и лично се убедих, че този протест е платена пародия, режисирана от определени кръгове!!! Жалкото е, че българските данъкоплатци ще плащат за герберските игрички!!!

152

на четири крака

преди 10 години

На снимката: симпатична и интелигентна пиянска компания се опитва да се прибере в къщи. Отначало на два крака, а по-късно и на четири!

151

Georgiev

преди 10 години

Стига вече простотия! Днес минах от там случайно, вечерта към 19:30. Еми, имаше 50 души всичко на всичко. И за 50 безделника хулигани трябва да ни занимавате. Айде нЕма нужда! Не става дума дали симпатизирам на Орешарски, но ако бях на негово място изобщо нямаше да обърна внимание на тези ***.

150

по пингвински

преди 10 години

Благодарим ви, другари протестиращи студенти! С вашето борческо поведение танцуване по пингвински, мазане на физиономиите с кетчуп и блокиране на СУ, вие ще оставите на власт правителството на Орешарски, не още четири години, а още четиридесет!

149

ognyanz

преди 10 години

А държавата (т.е. тези, които работят в нея) плаща за всеки от тези "танцьори" по 1600 лева на година за да учат. Безделници първо качество, а преподавателите им са не само безделници, а и подстрекатели. Да им се спрат стипендиите и заплатите - това заслужават.

148

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези протести бе,нищо не може да се направи Мишкииииииии това е народа Мишки !@!!

147

Поп Грую

преди 10 години

Шушляци, анцузи, простащина...Тези дангалаци трябва да набиват крак в казармата, не да ми се хилят като ***!

146

Менгеле

преди 10 години

И тези по-малко от 200 души ли ще диктуват политиката на България? Срамота! Само бой за лумпенягите!

145

ГЕРБер

преди 10 години

Червени,не си мислете че само вие се подготвяте сериозно за вашия митинг! Ето заглавие от медиите:Автобуси от цялата страна с привърженици организира и ГЕРБ за митинга си в Пловдив. Над 60 автобуса пък се очаквало да пристигнат само от областта. Общо от цялата страна се очаква Герб да плати над 400 автобуса които да извозват членове и симпатизанти към Пловдив.

144

Става страшно

преди 10 години

В момента централите и на двете партии светят! Лидерите им са там,не спят и подготвят наличния състав за страшната битка в събота! От Пазарджик за Пловдив тръгват 7 автобуса платени от Герб за митинга им в събота. От Асеновград 4,от Раковски 5 автобуса. В околните села обикалят емисари на Герб и записват желаещи за митинга им. Ужас......виждате как за 1 ден ще замине половината от 32 милиона годишна субсидия за Герб от Държавния бюджет!

143

въпрос

преди 10 години

Някой от гражданите дали знае, че студентите (в университетите) са една армия от над 270 000 души, без да броим тези в колежите, които са над 220 000? Добавете задочниците и всички, които карат магистратура, и ще получите над 500 000 души. Един процент от това число е 5000 души. САМО ЕДИН ПРОЦЕНТ. Къде е този един процент подкрепа на окупацията? ПОНЕ един. Няма го. Защо не събират 5000 на площада?Всеки да си намери отговорите

142

Mangi4a

преди 10 години

Шведки! Искаме да интегрираме ШВЕДКИ!Шведки! Шведки! :)

141

Анонимен

преди 10 години

А тук искам да пусна едно клипче, за тъпите герберасти, и откачените артисти, журналисти и кинорежисьорки, за да разберат какво им спести Йовчев, и навсичкото отгоре мамицата им, още реват, че се било упражнило насилие!youtube/watch?v=m5zZmkhJDccyoutube/watch?v=05Tbv5p51v8

140

фен на бсп

преди 10 години

Журналист пита протестиращ:Защо вашия протест няма лице!?Протестиращ отговаря:Нашия протест няма лице ,защото има МУТРА.