83

Анонимен

преди 10 години

Колко протестиращи има на снимката?- Волен Сидеров - дузина платени от ГЕРБ- Станишев - няма значение, има и контра протест (бел.р. 20 човека)- МВР - стотинаА колко е истинската бройка?

82

Войник

преди 10 години

До Одисей 1 а как ще ми обясниш факта дето плюваш срещу Милошевич че той казва именно 1988 че Живков е най великия Българин и че възродителния процес е справедлив и че македонците са Българи

81

Анонимен

преди 10 години

Спокойно, протестиращите няма да постигнат нищо. Зад кабинета има 1 500 000 гласоподаватели и това, че на тия 1000 души не им харесва кой е на власт не значи че света се върти около тях и кабинета трябва да подаде веднага оставка. И на мен не ми харесваше Борисов, но го търпях, защото това беше вота на хората. Сега вота е той да бъде в изолация за всичките глупости които направи докато беше на власт. И така и ще си остане. Избори ще има когато си им е времето през 2017 година.

80

АЗ

преди 10 години

Много интересно.Ще падне човек от смях

79

Българин

преди 10 години

До АнонименПредпочитам тиквата,пъпеша и динята.Вмесно Ахмед доган,Цветан Василев,Сергей Станишев и Делян пеевски.То сред тези няма един българин бе..ДА слугуваме на бивши комунисти и злобни турци.Срам ме е от този народ които позволи те да ни ръководят.

78

Един Българин

преди 10 години

ЛУСТРАЦИЯ на всички служители на бившата ДС и НОВИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ - само този е пътят ! Иначе нещата ще се оправят чак когато те измрат !

77

Анонимен

преди 10 години

Да си върнем Тиквата да ни измори от глад и мизерия и да ядем рециклирана храна! Геееееерп!

76

Спонги

преди 10 години

До anonim1000Нека добавим и това , че преди 1944 година е бил полулегален. Никой не го е търсил, но той се е криел. За съжаление освен, че беше ***, беше и диктатор. Слава на Бога вече го няма, но внуците му отново са част от управляващите. Мога да кажа само - ОСТАВКА!

75

Цвети

преди 10 години

С концерт се отбеляза падането на комунизма и идването на капитализма - а да ни е честито

74

Анонимен

преди 10 години

как така едновременно комунизма е паднал и имаме псевдопреход?еднотоизключва другото.

73

gude

преди 10 години

Aide veche OSTAVKA de!!! Nqma da izdurjite!!! Kraino vreme e!!!

72

anonim1000

преди 10 години

Т.Ж. бил велик водач. Тоя селянин не се научи да казва правилно социализъм и комунизъм. Нямаше средно образование. Не се изразяваше правилно. Държеше се просташки. Кое му е великото? Седя на власт толкова колкото болшевиките му разрешиха. Правеше това, което му кажат, и когато те прецениха, че не им е нужен го махнаха. *** си беше. И всички много добре го знаеха.

71

Бай Иван

преди 10 години

България е била независима единствено при управлението на Стамболов (може би и затова е убит) всичко друго е под диктовката или на САЩ или на Русия ( СССР)

70

ognyanz

преди 10 години

До 66: Трябва всички да се спасяваме от ГЕРБ и Бойко Борисов. Иначе ни чака нова Дянковщина, която на доста хора ще им дойде в повече. А други ще поумнеят, но на каква цена.

69

Анонимен

преди 10 години

Исмайле, събуди се! ЕС ни връщат *** отвсякъде, нашите ЕВРОПЕЙСКИТЕ ***, А ТЕЗИ ИЗОБЩО НЯМА ДА ГИ И ДОПУСНАТ ДА ПРИПАРЯТ ТАМ- ВИЖ РУМЪНЦИТЕ КАК ГИ ВЪРНАХА НА СЕКУНДАТА!ОТДЕЛНО ВСЯКА МАЙКА С ДЕЦА ПРИДОБИЛА СТАТУТ АВТОМАТИЧНО СИ ДОКАРВА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ...

68

VIC ZA KOMUNISTI

преди 10 години

PREDSTAVI SI HILQDA MARTVI KOMUNISTA NA DANOTO NA OKEANA......SIGURNO SE CHUDISH KAK PRODALJAVA VICA.........KVO TI PUKA VIJ KAK HUBAVO POCHVA......

67

пешев

преди 10 години

жалко, все ***

66

anonim1000

преди 10 години

В сайта вести.бг има линк - един младеж излъчва на живо протеста през gsm-а си. Срамота. Нито една телевизия не предава пряко.

65

Одисей 1 заличителя

преди 10 години

Войнико 61 естествено че ще го хвалят , нали са ми дали милиарди на заем , които искат някой да ги върне ,а ти виждал ли си кадрите снова прословуто посещения , как щяха да им изкоат цайсите като го гледаха с неговто дебелашко поведение

64

1

преди 10 години

Ето пак успяха да отвлекат вниманието на хората... Докато България е обърнала очи към площада и измислените студенти, които си мислят че правят нещо, тихомълком България се напълни с кафяви двукраки от Азия и Африка. Не знам дали сме експеримент, дали изпразват определени райони с някаква цел, но едно се знае - нещо ще се случи скоро и няма да е добро.