9

Живко

преди 10 години

В страните, на които България искаме да прилича, това не се случва. Там всички подкрепят масово справедливите искания. Русия още страда за жертвите на подобна операция, каквато предлагаш. Така операция би била незаконна по нашите закони. Студентите протестират по традиционен за България начин

8

Живко

преди 10 години

Жалко е, че никой не говори за исканията на протестиращите студенти. Защото те са основателни и смислени. Колко били, какви били. Идете ги вижте - млади хора, които се опитват да намерят бъдеще в страната си. Никой не се възмути, че медиците ги учат, че трябва да напуснат страната. После нямали сме качествено здравеопазване. Да, щом единственият начин да живееш в нормална страна е да напуснеш България, няма да останат нито лекари, нито работещи, нито плащащи пенсии

7

boza

преди 10 години

Predlagam da se suberem , taka poveche narod , da se narechem " Terminatori " i tezi vutre da gi " terminirame " . Bozhe , vuv drugi strani srestu takiva izprastat tezhko vuoruzheni specchasti i vuobste ne se pregovarja s takiva -- tezi vutre gi objavjavat za teroristi i gi atakuvat .

6

Анонимен

преди 10 години

Политическата агитация на територията на учебните заведения е забранена от закона именно за да се защити правото на личността. А именно правото на мнение и избор. Кой е оторизирал тези 50 "окупатора" да изразяват мнението на всички, кой им е делегирал права да изразяват мнението на целия народ. С какво право те се изживяват като моя и на всички останали съвест. Ако искат да протестират има къде. И какво точно се опитват да постигнат с измисления си "протест"? Какви са точно идеите им?????

5

гост

преди 10 години

Да помогнем на студентите окупатори ДА ГИ СМЕЛИМ от бой така ще ги спасим от последваща депресия и опити за самоубийства защото БОКО ще ги употреби и ще ги захвърли.

4

Анонимен

преди 10 години

по-долно от комунист няма! Оставка!!

3

!

преди 10 години

да окупират, ако искат да учат, дреме ми на сайдера, въобще не ги отразявайте тези пиклоьвци и пикли.

2

Анонимен

преди 10 години

За едни медии провокатори, за други - студенти, на които им е писнало от беззаконие и политически инжинеринг на техен гръб!

1

demosten2

преди 10 години

Червените провокатори!