48

az-

преди 10 години

До Анонименкво ревеш тогава?Значи ти проблем нямаш, а ние пушачите ще преценим какво ни харесва

47

vesko02

преди 10 години

Кръчмарите скоро ще разберат ,че проблема не е в забраната за пушене.

46

Анонимен

преди 10 години

споко, те и в други държави връщаха пушенето, после върнаха забраната. над половината пушачи вече няма да искат да се осмърдяват наново, след като са опитали от благинката

45

2013

преди 10 години

"Той уточни, че вносителите не искат да се промени законодателството в онази му част, която касае детски заведения, училища, болници, закрити спортни съоръжения."Тези *** вече се подиграват с нас !

44

az-

преди 10 години

До Аз съмВ Германия не се пуши, ама друг път. Така че като не знаеш не плещи герберастки простотии.А за разлика от теб аз там живея през по-голямата част от годината. Така че не лъжи хората.Аман от разбирачи, дет знаят кое как е по-света, но на запад от Драгоман не им се е случвало да попаднат

43

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

АЕ КЪДЕ МИ ИЗЧЕЗНА ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР ,ЯВНО ОБИДИХ НЯКОЙ ?! НЕ ЗНАЕХ ,ЧЕ НЕПУШАЧИТЕ СА ТОЛКОВА ЧУВСТВИТЕЛНИ И РЕАГИРАТ ДОРИ И НА НЕОБИДНИ КОМЕНТАРИ КАТО ОБИДНИ ?!

42

Emo

преди 10 години

На НС им дреме на *** за вас и вашето здраве. Дреме им на *** за заведенията и разни кръчмарски чалги. Важното е цигарената фабрика спонсор на БКП да удари производственият таргет!!!. Половин България пуши, в почти всяка фамилия има по един починал от рак на бели дробове. Моля, избягвайте *** препратки към алкохол - с кеф ще ви поливам с бира и ракия.. да си подгизнете доволно, всеки един от вас... аджЕба тогава ми говорете, че ви е кеф да се прибирате вонящи на цигари и *** :)

41

!!!

преди 10 години

Всички пушачи да плащат 10 пъти по-високи здравни вноски!!!

40

marsian

преди 10 години

В Европа продажбите на цигари са намалели почти двойно .Как пък в България се е случило точно обратното ?!В Европа пушачите са най вече от тези които взимат социални помощи .

39

Ученик

преди 10 години

А в училище ще ни позволят ли пепелници по чиновете или по пода да тръскаме пепелта?

38

психолог

преди 10 години

Цялата работа , е че БСП-ДС взеха едни пари от кръчмарите и сега трябва да ги изработят, като разрешат пушенето. Тези престъпници не ги интересува нищо. За пари и майка си ще продадат.

37

Аз съм

преди 10 години

До az- Тъпанара си е ***.........В Германия от 5 години не се пуши никъде, но когато успееш да отидеш може и цигари да не продават.

36

sante_dog

преди 10 години

Освен в Англия, Испания Италия и още куп развити страни, забраната за пушене на закрито важи дори в МАКЕДОНИЯ?!? На тези хора се подиграваме за какво ли не, но дори те явно са узряли за тази крачка.

35

Пушач

преди 10 години

Добре бе, хора. Айде всеки, сам за себе си, да направи равносметка. Аз пуша, повече от колкто трябва. Когато забраната влезе в сила реагирах първосиглано и егоистично. Каак може, никой няма право да ми казва къде да пуша и тн. Ама се оказа, че не било толкова страшно, пак си пуша, излизаме за цигара, после обратно и колкото и да се пие - на другия ден главата не те цепи толкова.. А и някак си самата обстановка в заведението, без дим, си е просто по-приятна.

34

Аз съм

преди 10 години

Естествено, че ще се увеличи продажбата на цигари. След като се затвориха за последните 3 години каналите за контрабанда на другарите, ще се купуват официалните кутии. Толкова е просто и ясно. Аман от лобисти и комисионери........

33

az-

преди 10 години

До MСамо не схванах ти какъф си. Очевидно е, че не си българин. По този повод ми е интересно какво пък теб те засяга?

32

...

преди 10 години

"Българинът обича като седне на трапезата, да хапне, да пийне и да запали по една цигара, аргументира промените един от вносителите Спас Панчев от "Коалиция за България"."С просташки битовизъм се прави политика. И забележете,тук се прави промяна в закона за ЗДРАВЕТО. l

31

Пеевски

преди 10 години

Аз па обичам да седна да хапна да пийна, да изшмъркам две-три магистрали, а после охраната да пребие всички хора в заведението. Да ми се разреши със закон веднага!!!

30

marsian

преди 10 години

До az-Виждал си Германия само на карта ,така че не се изказвай .

29

Валентин

преди 10 години

"Българинът обича като седне на трапезата, да хапне, да пийне и да запали по една цигара," Аз съм българин но не паля. Какви са тия дебилни обобщения? Всичките им аргументи ЗА пушенето са от този тип.