35

Анонимен

преди 10 години

***!!!

34

Гражданин на РБ

преди 10 години

До ГоведаринВиж сега, аз, като непушач, да приведа факт: У повечето заведения, стопаните УЖ са сложили "преграда между пушачи и непушачи", ам ... Тц... ТОЛЕРИРАТ ПУШАЧИТЕ. ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ! Пушат в отделенията за пушачи, пушат и в отделенията за непушачи. Това е само, защото НЯМА КОЙ да контролира разпоредбите на закона.;-)

33

az-

преди 10 години

До ГоведаринМи то и от твоята кола мога да хвана всички видове ракове, *** не съм тръгнал да рева да забранят колите и всички да се качат на колелета или каруци. Опс последното не става, щото коня пърди, демек засилва парниковия ефект. Като се замисля, май това за коня и за теб се отнася. Та кво правим? Ще те ефтаназираме ли? :)))

32

az-

преди 10 години

До ЕлиЯ не лъжи :). В Мюнхен е пълно със заведения в които се пуши.

31

SeishinBG

преди 10 години

Жалки хора... Лобиране, лобиране и пак лобиране! Нека! Пожелавам ви, драги дупедавци и псевдо-политици, да се задавите с тези пари, които прибирате от комисионни! Жалки низши хомо сапиенси! ...

30

Ели

преди 10 години

До az-: Аз живея в Германия, в Бавария и мога да ти кажа, че тук забрана има.За останалите:en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans

29

до 35,36

преди 10 години

*** смешен, къде в Австрия се пуши бе ***? Кой те знае къде си бил по фургоните с арабите.....

28

Анонимен 1

преди 10 години

Няма комунизъм отдавна..****ти, толкова сте тесногръдни, че ни си заслужава да си хабя думите, ще си останете роби....

27

Да забраним идиотите

преди 10 години

Ало, човека с ушанката! Че си *** е ясно, но за твое сведение тотална забрана има в цяла Великобритания, цяла Скандинавия, Франция, Испания, Италия и дори Турция! Тази забрана опазва здравето както на нацията като цяло така и на хората, които работят в ресторанти и нощни заведения. те нямат избор къде да работят, защото както знаете работа няма. А за смрадта няма да коментирам, защото очевдино хигиената не ти най-силната страна...

26

Анонимен

преди 10 години

Комунизмът убива !!!!!

25

Тодор Живков

преди 10 години

Комунизмът е вреден за вашето здраве !

24

az-

преди 10 години

До ЕлиМуцка за твое сведение тютюнопушеното снижава наполовина риска да пипнеш рак на матката, така че сериозно се замисли за здравето си :)))А за този факт не се шегувам :)))

23

az-

преди 10 години

Явно май из Европата не си ходил много-много :). Единствената страна в която не се пуши никъде е Италия. За Франция не знам. В тези обаче в които съм бил - Германия, Австрия, Испания, Белгия, Дания и Швейцария под една или друга форма пушенето е разрешено и няма пълна забрана за пушене.Така че моля те ай стига *** пропаганда. Който не пуши и не му харесва да ходи там, където не се пуши. Никой не го кара на сила.

22

Ели

преди 10 години

До az- : И как мислиш, че ще си оправим здравеопазването, като навсякъде в затворени публични заведения ще не тровят здравето? За мен това е оксиморон. Как може в напредналите държави по света да не се пуши в затворени публични помещения, а някои българи вместо да искат да наваксаме до тяхното ниво, искат да ни върнат обратно... срамота!

21

Патриот

преди 10 години

По-долу чета коментари, че в полиция, парламенти т.н все още се пушело. Не се съмнявам, че е така, но всяка една такава промяна иска време. За пример ще посоча правилата за движение по пътищата и полицаите. До преди няколко години полицейските карти бяха застрахователна полица против превишена скорост, но всичко си дойде на мястото и вече недосегаеми няма. Така ще се случи и с тютюнопушенето, ако червените не ни върнат в първи клас!

20

777777

преди 10 години

Какво лошо има заведенията да имат отделни места за пушачи и непушачи...какво пречи?

19

Красимир

преди 10 години

Аз съм пушач и то сериозен,но приветствах забраната за пушене.В цяла Европа не се пуши,защо когато се приеме нещо трябва да се ***?Като *** катун стават кафенетата където се пуши

18

Анонимен 1

преди 10 години

Герберушките ,както знаете не ги подкрепям, НО съм твърдо за забрана на тютюнопушенето....

17

az-

преди 10 години

Дам тези изменения нещо наистина на лобизъм ми бият. Говореше се за малък бизнес ала-бала, а сега пушене *** само в големите заведения и барове. Алоу я си спазвайте обещанието и връщайте стария режим както си беше!Вече ми писна от криворазбрана европейщина изразяваща се главно в плащане на зелен ток, прибиране на всекви ***, забрана за пушенето и торбички по левче!Кат ще се правим на европейци първо да оправим здравеопазването и доходите, а после другото.

16

Анонимен

преди 10 години

гледат на нас като на сбирщина от ***, и нищо повече. дори не е необходимо човек да търси други примери, за да го проумее.