72

До huge

преди 10 години

Като отидете 3 пушача и 3 непушача на заведение в различните ли зали сядате или пушачите омрънквате живота на непушачите, че не можете 1 час без цигара?

71

huge

преди 10 години

До Eve1 : Обръщам внимание, че цивилизацията означава взаимен респект. Ако непушачите имат заведения, и пушачите следва да имат такова право. Всичко друго е фашизъм. За мен чисто и приятно е в заведенията, като има много дим.

70

Анонимен

преди 10 години

Аз миналата зима с удоволствие ходих да вечерям навън без да се усмърдявам, дори много от колегите ми пушачи признаваха, че са доволни, а и можех да се видя с приятелите ми с деца.сега като по предната зима ще си седим вкъщи, да видим колко много ще са напред горките ресторантьори.

69

На тия явно

преди 10 години

ритника след Пеевски не им е достатъчен!Герб бяха зле, ама тия вече съвсем ги задминаха...Дано и четирите партии да са в парламента за последно!Не че Реформаторският блок е стока, но дано се появи някой нормален вече...

68

dsd

преди 10 години

В Дания пък забраняват пушенето и на гарите, и спирките на ГТ...ама вие това няма да го напишете....После може да си помислите кои държави в Европа просперират....и наркоманите им светнаха очите веднага.....

67

1

преди 10 години

То ако така ще я караме през 4г. не знам докъде ще стигнем.Едни ще идват на власт и ще забраняват,следващите ще идват и ще разрешават.Къде е държавната политика в случая.Просто се вижда,че има лични интереси.И като кажат,видите ли в някои страни в Европа било така.Еми да ама в други не е .Толкова ли са *** нашите дупетати,че за всичко гледат от чуждите страни и не могат нищо да измислят сами.Ако е така да си заминават всички и да си внесем депутати от Европа.

66

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н софиянец,Социалистите решават подобни липси по един много *** начин - по-висок акциз и по-високи цени :DЯвно тази забрана е ударила зверски някому по джоба, че толкова драпат да я връщат.

65

eve1

преди 10 години

Вместо да сме цивилизована държава ще се връщаме назад към Афганистан и ще пушим навсякъде,като танибали.Вижте колко чисто и приятно е сега в заведенията,като няма дим.Лобито на мазните ресторантьори надделя в парламента и ще отмени забраната за пушене.

64

huge

преди 10 години

Браво!!! Адмирации и поклон на тези хора! Демокрацията е право на избор, а не диктат на хипохондрици-аскети над нормалните хора!!! Децата ходят по сладкарници, не по кръчми, казина и бардаци! ЕВАЛА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ЗДРАВ РАЗУМ ДА НЕ КЛЯКА ПРЕД ВСЕКИ ИДИОТИЗЪМ, КОЙТО ИДВА ОТ БРЮКСЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!

63

До всички Непушачи

преди 10 години

Даже и като в Щатите да стане като по времето на сухият режим Пак ще си вия Махорки само и само да ви Вгъдявам Бацили

62

Анонимен

преди 10 години

Пушач съм но и на мен ми беше по приятно в заведение в което не се пуши. Тези от БСП се чудят как да купят тълпата, няма да се очудя ако и хашиш предложат на народа

61

до софиянец

преди 10 години

Остави захлупените непушачи, без акцизите известно време ще пълнят дробовете си с въздух, а след време и стомасите. :D

60

:)

преди 10 години

Най-накрая! Доживях да видя дългоочакваните за бизнеса стимули. Вече преборихме кризата!

59

анонимен

преди 10 години

До bashkirchoПич то от там никой не се е отървал.

58

Гугутката

преди 10 години

Абе имам наблюдения от София пушачите ... под всякаква критика едни нагли муцуни някои оттях ... кошче до тях идва транспорта им и те пушат фас-а вече като да се качват и го изстрелват в произволна посока ... всеки ден е така никога почти в кошчето . Когато си *** по природа нямаш никакво абсолютно никакво право да се оплакваш от живота си в БГ не си заслужил по-добър живот със свинските ти селяшки навици ! Глоби до дупка за тия *** ! Бил съм и в УК и там неможе даси позволиш това катотук

57

анонимен

преди 10 години

До bashkircho тези със синя кръв и сини венци да замълчат

56

анонимен

преди 10 години

Да пушеш или да не пушеш това е въпроса. А между другото не ходя вече по заведения и почнах да пуша повече. Там поне се съобразявах с околните.

55

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н софиянец, ако разбирам правилно, за да има акциз, трябва някой да купува. Не купува ли, приходите от акциза намаляват. Реално излиза, че държавата е заинтересувана поданиците й да пушат :D

54

nqkoi_si

преди 10 години

Амчи ний най-убичами да си пушим, ама ни нъ ибе за кафинетата, чи праят малку убурот, щот масуву ръгат втора цедка кафеджос на хорцата, ама най-нъ ибе за наште хутели, чи заради 3 месяца зимен и 3 месяца летен сезон сме гутови и майка си да продадем, та вас ли няма?! Ай сиктир *** тука! Тук е БЕС ***!!!

53

просто аз

преди 10 години

Няма какво да се оплакваме , ние позволихме тези да са на власт, ние си стоим у дома и сме силни само пред клавиатурите, ние " ходим за гъби " в деня на изборите, сега ще си ги търпим. Това е положението уважаеми сънародници, гответе се за зимата, както винаги тя ще е тежка, но пък в кръчмите ще се пуши. Може да сме гладни, ама ще сме омирисани, явно това е кефа български.