28

непушач

преди 10 години

Боже, като почнете жалките пушачи да се хващате за глупости. Дори не дочетох коментара .за колите :D. Винаги единствената реплика ви е "ама колата, колата колата". Дори не си заслужава да се отговаря, защото "дискусията" вечно е една и съща и се изтъкват безумните смехории за колите и т.н. Ясно ми е. :)) Дано тази забрана никога не падне. Това е. И като си толкова против.. повече никога не се кавай на атомобил, автобус, самолет и т.н. Ти си против тези тровещи машини!

27

...

преди 10 години

... а за връщането на СИК и ВИС като застрахователи......няма такива по.миярислед това предлагането на кренвирши от тоялетна хартия и разбира се телешко от 1963 внесено за прясно....ужас, на всичките тия и на децата им рак на белите дробове......

26

Анонимен

преди 10 години

Супер

25

Великите идеи

преди 10 години

И големите хранителни магазини веднагически да затворят в събота и неделя, че и това си е неизпълнено обещание! Всички щастливо да си пушат навсякъде и да си пазаруват само от кварталните магазинчета. Идилия!

24

heaven

преди 10 години

Вместо да ми цъкате минуси ми отговорете на въпроса - какъв е проблемът да има зали за пушачи и непушачи? Какво ги бърка непушачите да има зали за пушачи?

23

бъдин

преди 10 години

При тази "новина" бай *** отпи от ментето наду още чалгията и си го премести!

22

1

преди 10 години

По-голЕма глупост нЕма! Пушачите тъкмо се примириха и сега пак простотия. Пушач съм, но съм против връщането на пушенето. Който пуши да си дими в къщи.

21

ханъ Крум

преди 10 години

Бях симпатизант,но УВИ вече ги МРАЗЯ с това дето връщат в заведенията пушенето,от тази по голяма простотия едва ли има,хората свикнаха,но борбата за влас е наистина е хишническа!!Винаги съм го казвал Има политик има проблем,няма политик няма проблем !!!

20

Пражак

преди 10 години

Като мина през БГ всеки път се радвам безумно на въздуха по кръчми и барове. Може и да запали някоя *** кифла или тъпоъгълник, но е далеч от масово. Живея в Прага а тук се пуши навсякъде та дрехи, коса, душа - всичко се овонява жестоко. Дръжте забраната!!!

19

Анонимен

преди 10 години

до 15Пич аз съм пушач, но пък обичам да вървя пеша и да тичам. И това което адски ми пречи и трови са автомобилите (имаш ли идея колко са вредни не само дима, но недоизгорялото гориво което изхвърлят в лицето ми частиците гориво са канцерогенни. Сравни една цигара с обема пушек от колите, сравни една кутия), и каквото и да ми говориш, личния автомобил е далеч повече удобство отколкото необходимост. В името на здравето ми аз ще откажа цигарите, ще ме подкрепиш ли в забраната на автомобилите????

18

Анонимен

преди 10 години

Иде време комунистите да дават оставка!!!

17

daaaaa, ama ne

преди 10 години

Панчев, знаеш ли какво ще се случи ако те хвана за пилешкото вратле..............

16

heaven

преди 10 години

И какъв е проблемът да има зали за пушачи и непушачи?!? Като не искате да ви тровят влизате в залата за непушачи и готово, така всички са доволни!

15

пушач

преди 10 години

Абе смешковци,в анкетата как така нито един пушач не е гласивал За,а всички са Против...Смешни палячовци,нещата се връщат искате или не,и ние сме хора и ще върнат залите за непушачи и пушачи :) а платените клакьори тук в Днес .бг ви знаме още от протестите,долна продажна ***...Свършено е с вас!

14

до идиота 12

преди 10 години

Защото когато пиеш алкохол тровиш себе си. И аз пет пари не давам за това. Но когато пушиш ми димиш на главата, неприятно ми е и ме тровиш. Аз не желая да се тровя и пуша, благодаря. Така че си пуши другаде. Елементарно е. Пушачите не желаете да разберете, че с тези действия вие ПРЕЧИТЕ на хората и ги ТРОВИТЕ! Важното е да налапате цигарата и да се правите на велики, че разбираш ли сте си в правото да вредите на здравето на другите.

13

Анонимен

преди 10 години

СТИГА С ТЕЗИ ДИСКУСИИ! ДОРИ ПУШАЧИТЕ ХАРЕСАХА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ! ЩЕ НИ ВЪРНАТ В КАМЕННАТА ЕРА! ОСТАВКА!

12

Анонимен

преди 10 години

До долу ипусналите се. Сладури, да прочетох те някъде че ще се разрши пушенето в цялото заведение или че ще бъдете заставени с опряно оръжие в гърба да седите в залите на пушачите. Това е въпрос на личен избор. Престанете да рипате като опарени. Никой не ви задължава да посещавате конкретните зали или заведения.

11

Анонимен

преди 10 години

ще си пуша където си искам. що не забраните и алкохола а.

10

Spiro

преди 10 години

На левицата им остават още няколко месеца управление, след което ще излезнат от парламента под дъжд от камъни и бутилки. Явно са толкова нагли и дебелокожи, че са решили за това малко време, да направят колкото е възможно повече простотии, че да могат да дразнят всички нормални хора в тази държава (които вече не са чак толкова много). Ясно смелостта им идва и от факта, че хората се умориха от ежедневните протести и вече не са чак толкова много. След края на очертаващата се тежка зима, аз лично отивам пак пред парламента и няма да мръдна, докато тази *** пасмина не си замине окончателно. ***

9

кошницата

преди 10 години

Ей, аман с тая отмяна. Така си е перфектно - никой не те трови, не смърдиш на *на и е безкрайно приятно да се храниш или да седиш в заведенията. Да не говорим, че във всички по-малки градове и села все още се пуши, така че?