10

факт

преди 10 години

Всяка забрана подтиква към омраза и насилие..

9

мари

преди 10 години

гейове винаги е имало и ще продължава да има!Нека си правят в леглото каквото си искат,но тези демонстрации са излишни,не искам да ми се натрапват с това.В историята има много велики мъже хомосексуалисти,но не съм чувала да са ходили на паради.А относно закона,няма как да стане това.Не искам това да го гледа 5-годишната ми дъщеря!!!

8

Тялото

преди 10 години

Далеч съм от идеята че хомосексуализма е нещо нормално - не е. Но също и така смятам че е вродено, а не въпрос на избор. Винаги си е имало някакъв % обратни, никакви закони няма да променят това. А някои уж нормални люде прекалено много се вълнуват от гей въпросите. Доста са случаите, в които точно такива се оказват скрити хомо-та.

7

Бънди

преди 10 години

Явно няма значение, дали идеята е хубава и за какво е статията. Важно е да напсуваме Сидеров и толкова. Някои от вас са си платени явно. Кристина не е нормално да ни обясняват, че да си обратен е в реда на нещата и в това няма нищо лошо.

6

Анонимен

преди 10 години

Напълно подкрепям АТАКА в случая! Тия гейщини ще спрете да ни ги навирате в лицата в центъра на София

5

Анонимен

преди 10 години

ха сега де... ами ако Доганя пак налита да салува Сергея?

4

Анонимен

преди 10 години

Не е нормално този който се е надупил на турците да ми говори против гейове

3

Бънди

преди 10 години

1 ето за това тоя народ е зле. Защото идеята.била хубава, яма от Атака идвала. Ако една идея е хубава и се превърне във факт, ащо ти пука от къде идва?По-гнусна снимка нямаше ли?

2

ivailo1403

преди 10 години

Няма значение от коя партия е предложението -подкрепям го.

1

Анонимен

преди 10 години

добро като идея, ама предложено точно от атака...