26

Registriran

преди 10 години

До Анонимен Нищо лично само отчитан фактите, кой не му отърва. да си прави изводите.

25

Анонимен

преди 10 години

До RegistriranМи тя демокрацията е за хората, за говедата е сопата.

24

Registriran

преди 10 години

Е нали искахте демокрация, в гадния соц. България беше 9 000 000 явно американската демокрация не и понася.

23

Анонимен

преди 10 години

Да си сложим ръка на сърцето и да си зададем въпроса: "Такава държава дали изобщо заслужава да съществува?"

22

Анонимен

преди 10 години

На кой му пука за тази скапана държава, пълна само с *** и простаци. Намразил съм я и даже се радвам на такива новини.1300 мижави, полуробски години стигат.

21

до 19

преди 10 години

Няма да се върнат защото тази територия ще бъде едно много опасно за живеене място. Само за криминалния контингент ще добра и за пришълците от Изтока и от Африка.

20

Анонимен

преди 10 години

60-70 % от тези "българи" ще се ***, останалите 30 % ще са турци.

19

И-ха

преди 10 години

Егати и ясновидците са се навъдили!Те не знаят какво ще стане утре - казват как ще е през 2060год.СТИГА сте вземали заплати за глупости!..............................................................И ако толкова ви е страх ,дали ще има българи -вместо да смятате колко,какво-вървете и правете българчета!До "60 год. и те ще са направили по няколко и ще спасите демографията.

18

художника

преди 10 години

Според последното преброяване на населението, извършено от НСИ, българите са малко над 7 280 000 ...------А българите зад граница, те к`во:- Не са ли българи?Точно тези българи, като си дойдат от чужбина с техните пенсии, ще си живеят тука царски.И държавата няма как да им открадне пенсиите и да ги раздава на ***, щото им ги превеждат директно от страните, където са работили.Те тогава *** ще изкрякат на умрело, щото пари за тех НЕМА да има! Хахахахахахаха

17

Анонимен

преди 10 години

Българи въобще май няма да има. От тия 5 милиона със сигурност 3 милиона ще са ***, 1 милион турци и последният милион гмеж от международна *** с българско гражданство, защото и такива ги броят за българи. Конкретни мерки срещу изчезването на нацията гледам пише в статията и какви са те?! Да плащаме тока, водата, социалните помощи и фалшивите инвалидни пенсии на ***, докато изчезнем???????

16

до 13

преди 10 години

О, напротив, очертава се едно вечно управление на БСП, ще повишават с по 5 лв. на година пенсиите и живота ще е прекрасен!

15

Циганария

преди 10 години

През 2060 ще са 5 млн *** и още толкова милиони турци и араби.Българи няма да има, защото или ще са измрели, или избягали някъде другаде...

14

....

преди 10 години

вчера съдът във виена осъди на 2.5 год. лобиста петер хохегер !!!!! за корупция и подкупи на политици.....преди няколко месеца близкият до хохер бивш вътрешен министър ернест щрасер беше осъден на 4 год за същото престъпление моника и сергеи са свододни дори правят политика с мръсни пари 1 милион евро!!!!!

13

Хихи

преди 10 години

На нещастниците пак евреите са им виновни за собствената безгръбначност. К'во да се прави-интернет. Събира всякакви откачалки.

12

Анонимен

преди 10 години

Супер. Най-много се радвам за това, че децата на нашите политици няма да имат власт. Държава без народ е една територия. Дори и Сенегал да ни обяви война ще ни завладее за 24 часа. Най-после ще се сбъдне мечтата ми тези изчадия нашите политици да загубят властта. Пия за това.

11

Анонимен

преди 10 години

45г. комунизъм водят до това

10

akud

преди 10 години

хм това знячи , че и миллета от снимката неговата рода и всички брадчеди ще умрат от глад и ще изчезнат защото няма да могат да оцелеят само от кражбата на пенсиите на старите хора който са едва по 120,130 лв

9

Анонимен

преди 10 години

Никой не може да каже, утре дали ще сме живи,най-малко пък след 40г.Тези,,плашещи,,статистики да си ги гледат и радват ,тези които се стремят това да е така.Може нещата да се обърнат,през идните години и Ранът да остане с пръст в г...!

8

1

преди 10 години

През 2060г. няма да ни има. Стига с тия оптимистични статии.

7

rumen221

преди 10 години

ПАК НИ ЛЪЖАТ..."Стряскащи са данните, че ако през 2001 година на 100 излизащи от работната система и влизащи в пенсионната са влизали 124 млади хора, през 2012 година те са само 64"- ЗНАЧИ ДА 2-3 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА БЕЗРАБОТИЦА И ЩЕ РАБОТЯТ ДОРИ И ПЕНСИОНЕРИТЕ... .