29

are_kulata

преди 10 години

Началото на 20век в Русия, малки, но многобройни въоражени групи атакуваха държавата,свалиха и убиха царя и построиха комунизма = болшевишката революция.Началото на 21 век в Сирия някои вижда ли разлики ???Няма как, тъй като и в двата случая спонсорите са Уолстрийтските банкови сатанисти, масони, окултисти и зионисти.

28

Анонимен

преди 10 години

Големите хамериканци в Ирак и Афганистан им свалят "апачитата" с пушки от балканската война, Сирия има много повече от едни пушки, успех Башар.

27

Анонимен

преди 10 години

То се вижда кой милее за сирийския народ! Този, който подготвя провизии за населението или тези, които готвят бомби!

26

Анонимен

преди 10 години

До Мачкай Башар !Бегай да жижееш в Сирия тогава

25

До 23

преди 10 години

Хахаха, бил "клекнал руския лилипут". Не бяха ли Камерън и Обама, дето допреди 2 дена разправяха как щели да нанасят удари, а сега се ослушват като мишоци ? :)

24

Анонимен

преди 10 години

Дръжте се Сирия, ние сме с вас!

23

Анонимен

преди 10 години

mnogo voenni spezialisti tuka be. nai-dobre e mirno da se razre6i vyprosa za6toto nito asad nito obama 6te sa na fronta. pak bednia narod 6te go otnese kakto navsiakyde.

22

Анонимен

преди 10 години

Слава на теб братко Асад - Аллах сили да ти дава в борбата със Злото.

21

бъдин

преди 10 години

Смятах, че догодина Башар ще поздрави Станишев за 70 години комунизъм в БГ!Ама не се знае дотогава къде ще е Асад!

20

....

преди 10 години

До 19И ти със смешките :) Те потрошиха Белград вие още 100 години ще се хвалите със един свален самолет :))))) Велика, велика сърбия...Хората даже и пилота си прибраха, ей така на...заради ПВО-то на Сърбия...Кацнаха и си вземаха пилота :))

19

Червена Зора

преди 10 години

Пожелавам успех на Асад срещу сатанистите от империята на злото , но без Русия или Китай едва ли ще издържи дълго , просто армиите на бесовете са много .

18

Нико

преди 10 години

ДО 19:Не бе не свалиха ли В2 дето е Вуйчо Ваньо сирене с леб.

17

Оня

преди 10 години

До първия глупакКаква авиация ве мушмурок? :) Ще го бият от 2000км разстояние. Какви авиации какви неща дрънкаш? А между другото последната информация е че Русия иска спешна среща още днес на СС на НАТО. Дали пък не е клекнал руският лилипут?

16

единствените

преди 10 години

Предлагам сърбите да осигурят противовъздушната отбрана на Сирия. Все пак те са единствените, които успяха да свалят през 1999 много невидимия американски бомбардировач F-117.

15

БМ_21 Град

преди 10 години

Пълни лъжи са приказките за използването на хим. оръжие от Асад, гринговците просто си търсят повод да изтрелят "Томахавките" и да покажат, кой все още е свет. полицай. Асад не разполага с модерната версия на С-300, а именно С-300 ПМУ2 Фаворит, да не говорим за С-400 "Триумф". "Панцирь", "Тор" и "Бук" са ЗРК-та с малък и среден обсег на действие и са ефикасни срещу летящи на малка височина бомбандировачи, така че най-добре е да укрие техниката си в първия етап - действието на КР-ти.

14

Анонимен

преди 10 години

Ако се стигне до война с масонските ***, това ще е връх на тиранията и заблудата на човечеството!Асад е мой колега, доктор е човекът, и му пожелавам успех в борбата с въоражените финансови ***!

13

крилати ракети

преди 10 години

Знаете ли, че Обама е изстрелял повече крилати ракети, отколкото всички останали лауреати на Нобелова награда за мир, взети заедно?

12

Одисей 1

преди 10 години

Този филм с победата на тиранина сме го гледали , първо Милошевич се тупаше в гърдите ща е сърбин все е юнак а свърши в затвора , после Садам се перчеше а висна на бесилото , преди 3 години Кадафи също се печеше на целия свят а го застреляха като куче , Асад можеше да се спаси преди 2 години но се подведе по руската подръжка и сега и него го чака същата съдба , съдбата на тирана

11

Нобеловата награда

преди 10 години

Обамата трябва веднага да върне Нобеловата награда за мир. Защото той е същият убиец в Ирак, Пакистан, Афганистан и Либия, както и предшествениците му. Нали обеща да изтегли войската от Ирак и Афганистан? Нали обеща на закрие незаконния затвор в Гуантанамо? Само лъжи! С лъжи дойде и с лъжи ще си отиде!

10

Мачкай Башар !

преди 10 години

В Сирия няма нито една империалистическа военна база. Докато нашата страна навсякъде е покрита с американски бази, в Сирия няма нито една американска база.Сирия няма никакви дълговеВ Сирия петролът е народна собственост. Не е обект за експлоатация. В Сирия здравето и образованието за народа са безплатни. Целият народ, независимо от етнос и религия, има равни права да използва тези продобивки.В Сирия няма империалистически монополисти. Никакви империалистически фирми не могат да въртят търговия там. Сирия е светска държава В Сирия има местни народни организации и тези на