318

Mаузер

преди 10 години

До boyko_stoew--348 ;Русия е виновна за Балканската война и за последиците от нея. Тя не спази задълженията си по договора от 1902г. Тя застана на страната на Сърбия и Гърция.Тя насъска Румъния и и построи 3 понтона на р.Дунав.Когато Турция се допита до Великите сили Англия и Франция и казаха ; Нито крачка от ЕНОС--МИДИЯ,а Русия и разреши да влезе до р. Марица. Русия има вина за клането на Тракийските българи.Заради нея влязохме в ПСВ на страната на Германия.Четете заблудени русофили.

317

Dnes.bg.1

преди 10 години

До boyko_stoewТъй както одринска Тракия е турска въпреки,че според думите ти Османската империя започнала да се разпада още преди 1878 г, то по същия начин можеше и цяла българия да бъде ТУРСКА. Въпреки,че осман империята уж се разпадала. Ние след 1922 г и Кемал Ататюрк нямаме никакви шансове повече за отделяне. както нямаха кюрдите и арменците. Това което стана в 1877-78 г е донякътде случайност,щастливо стечение на обстоятелствата. Ако ви е не цените свободата си (дадена даром) може да загуб

316

Валентин Колев

преди 10 години

Вън съветските паметници от БъЛГАРИЯ.

315

чичо пейо

преди 10 години

абе нека да унищожават всичко -но ще доиде ден в които точно тия които най -много презират (*** )ще се пресегнат към властаи се боя че тогава ще бъдете ,ние гладните и тия дето ще си отидем

314

GOZE

преди 10 години

ОТ ДЕТЕТО ДО СТАРИКА ВСИЧКИ СРЕЩУ БОЛШЕВИКА

313

ivailo.lichev.5

преди 10 години

И преди колко години за последно си бил в русия ?

312

анонимен

преди 10 години

Явно , много си учил , но нищо не си научил.Я седни на дупето си ,отвори компютъра и потърси Влизането на Вермахта в Русе ,през 41 год.Късо ,но много интересно филче , снимано от австрийците.

311

Mаузер

преди 10 години

До Русия е велика... 346 ; Какво и е великото на Русия.Това е най-загубената държава. Бил съм 18 пъти там. Те са 100год. след маймуните.

310

boyko_stoew

преди 10 години

до Dnes.bg.1Щом Одринска Тракия Все още е Турска,значи на Хората там им е по-добре да са в Турция.Аиде стига с Тъпия Национализъм.Тези дето емигрираха по целия свят за по- добър живот обичат България ,но предпочитат да живеят в друга Държава.В Държава ,която не се Администрира от Български Политици и Институции.Набийте си това в Кратуните най-сетне.

309

Mаузер

преди 10 години

До недоволен--344 ; Да ама САЩ не ни натрапиха тоя Пещерен комунизъм от който не можем да се отървем 100 г.

308

Русия е велика...

преди 10 години

...страна, а Бойко Борисов е нищожен балкански ***!

307

Dnes.bg.1

преди 10 години

Уто4нител А нашите военни паметници не са ли гавра със свободните и суверенни държави Гърция,Сърбия,Македония? защо те да търпят нашите военни паметници? Не са ни канили у тях!Ама то у нас никой не скача за разрушен български паметник в съседна държава! Вярно забравих,че сме стадо-*** както е казал поета,а не цивилизован народ. Всеки у нас гледа да прецака сънародниците си и за наши паметници в чужбина никой не скача,да. Съвсем забравих!

306

boyko_stoew

преди 10 години

Българският Гражданин се съобразява с Българските Закони и Институции ,защото Законите и Институциите ни Регламентират Взаимоотношенията ни и Начинът ни на Живот...Българските Политици се съобразяват с Големите частни икономически Субекти,защото те Регламентират Техния начин на Живот...Големите Частни Ик. Субекти се съобразяват със Големите Геополитичски фактори(и обратно).В заключение :Българския Гражданин само си мисли ,че някой се СЪОБРАЗЯВА С НЕГО.Лукашевич знае това и не му пука.

305

майнатайм

преди 10 години

*** паметник-символ на преходада си го оставим така с боята да помним какви *** сме били

304

Dnes.bg.1

преди 10 години

334 А вие защо скачате като рушат паметниците ни в Гърция,сърбия и македония. Ах пардон! съвсем забравих! Вие/ние сте/сме народ опт еничари и никой не скача за подобно нещо. няма как едни *** да скачат когато им рушат паметниците и ги заплюват в лицето. скачат гордите нации,а не измекярите като нас българите с еничарски корен и традиция!

303

anonimen izvan Bg

преди 10 години

Tapi nagli nedou4ili drogirani *** citiraschti nerealizirali se rodstvenici !Tova sa pove4eto komentiraschti tova prestapno deyanie!Medali i pove4e ot 20 lv nyama da vi dadat draska4i !

302

Mаузер

преди 10 години

До Анонимен--306 ; Точно вие примитивите съборихте доста паметници след ДЕВЕТИ. Маршал Толбухин в обръщението си към българите каза;Б-я е окупирана страна, нищо че дадохме 35000 жертви.Русия ни открадна златото от банките,20000 вагона,Оловно-цинковите руди ,Розовото масло,което вървеше по $1500--1600 за кг.Хиляди тонове тютюн и месо, Пбюджет 48 милиарда лв. плащахме за издръжка на Руската армия 26 милиарда.

301

Shop

преди 10 години

Ние не сме направили толкова голям паметник на дедите си, които изнесоха три войни за България на гърба си, ще ме занимават с някакъв, дето го подкарал Сталин да покорява Европа. каква ми е на мене Съветската армия?

300

Dnes.bg.1

преди 10 години

boyko_stoew Може да е имало разпад на Османската империя преди,но Одринска тракия и досега е турска!!!

299

ivailo.lichev.5

преди 10 години

тук повечето сте *** от софия дето друго освен ващо умрело и мизерно село не знаете