62

Анонимен

преди 10 години

До А така..Честито готов сте да сложите чалмата и шалварите.

61

Анонимен

преди 10 години

нещо Аз-ът [на ББ] явно не им понася.

60

алелУя

преди 10 години

Най - накрая се случи ! Надеждата на Майка България ! Цветът на нацията ! Новото начало ! Това ще бъде партията на мислещите, можещи, знаещи и достойни българи ! Чисти и неопетнени ! Разгеле, точно се чудех кой ще осигури бъдещето на нацията !

59

Анонимен

преди 10 години

tikvata pipona si meni ama kratunata ne!ot gerbalnata moza4na nedostata4nost ta kam kancelariata na Sreten

58

някой си

преди 10 години

тия не разбраха ли, че не стават.

57

Анонимен

преди 10 години

Много станаха крадците на едно място и взеха да си пречат! От друга страна това е естествения завършек на сбирщина от политически ***,клели се десетки пъти на във вярност на всеки от когото имат полза,дошли на власт с фалшиви лозунги и обещания,но най-вече с единствената цел за лично облагодетелстване с всякакви средства и всякакви методи! Най-ретроградната пасмина управлявала някога страната ни !

56

Неам нерви

преди 10 години

Бегайте мишоци !!!

55

емо

преди 10 години

нова фашизоидна шайка ,като раданчо къневия ,лукарски,куневата , исмаил и оня бургаския

54

Оня

преди 10 години

Нови партии да искате..! Ще има, ще има за кой или кои да гласувате...И какво от това, пак ще сте "наведени"... Кръговрат, за жалост!!!

53

Анонимен

преди 10 години

Каквото почукало,такова се обадило.Докато беше изгоден за Борисов,Найденов беше праведен и от най-близкото обкръжение на вожда.Дали ГЕРБ е партия или група по интереси ще се види много скоро.Това е повече човек- партия,а не партия от съмишленици.Има го Борисов ще има ГЕРБ,няма ли го-няма да има ГЕРБ.Видят ли се биографиите на върхушката на ГЕРБ,ще се види каква сбирщина от кариеристи,преминали през няколко партии и най вече отявлени комунисти тоталитаристи начело с лидера им,напуснал МВР за да остане в БКП,съосновател на СИК.

52

данчо

преди 10 години

Кажи му Миро Мършата и всичко ти става ясно !

51

Дедо ви Иван

преди 10 години

Само се клонират, за да заблудят разочаровалия се електорат. Нищо ново под слънцето. Младежи, слушайте дядо си (на 63 съм)! Бягайте с *** газ от клоаката, докато най-хубавите ви години не са минали в мизерия и оскотяване.

50

Десен

преди 10 години

Като искат да правят нова партия да напуснат парламента и да правят каквото искат. Хората са гласували за тях защото са били в листата на ГЕРБ.

49

sokrat62

преди 10 години

поредното формирование на ДС и комуно-фашистката олигархия, нищо ново под слънцето, познатата схема за разбиване на дясното пространство. О неразумни юроде защо продължаваш да гласуваш за БСП/ДПС/ДС....Всички беди които ни сполетяха последните 60-70год. ни са от този тумор....

48

А така..

преди 10 години

Май някой много плачка че бившето престъпното правителство на ГЕРБ се разпада.... Още няколко месеца и ще станат като НДСВ! А кой бяха НДСВ, никой вече не помни!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ !!! или пък някое СДС :)

47

бъдин

преди 10 години

Българина иска комунисти да управляват, ама да живее като капиталист!

46

Иван Иванов

преди 10 години

ПРОДАЖНИЦИ

45

Помнещ

преди 10 години

М.Наиденов да каже нещо за парите от европрограмите,които раздаваше на приятели и ПРИЯТЕЛКИ без да имат право на тях,а те му връщаха неговите уговорени проценти.

44

Спонги

преди 10 години

До Бай Харалампиха ха ха ха ха . Гаднитве комунисти са зомбирали доста бастуни. Когато се поминат, изчезва и БСП.Колкото до Миро Ирландското, не одобрявам предателите, въпреки, че не съм подръжник и на тази комунистическа партия ГЕРБ..

43

leleeee

преди 10 години

Новие политически ***, освен Барека :) Смях по "Бай Ганьовски"