27

Анонимен

преди 10 години

Бой по герберските кратуни!

26

BG.BG

преди 10 години

Току що минах край президенството и какво да видя - доста мургавелки са докарали на контрапротеста другарите от БСП и ДПС. Всеки, който не вярва нека отиде и да погледне. БСП плаща на *** да им защитават крадливата власт. Това всеки го знае, но се га се вижда ясно - млади "работливи" ***...

25

Хасмукар

преди 10 години

Днес ще е кулминацията на гей парада, май?!

24

инженер

преди 10 години

Колко грозно! Управляващите подготвят армия от турци да нападне протеста днес. Вече и турското робство връщат тези гадове.

23

злато и богатства

преди 10 години

До ЧърчилГлупости! Кралицата на Испания има 100% доверие към Колумб и залага личното си имущество, за да кредитира експедицията. Той не е знаел, че ще открие Америка, но е знаел, че ще донесе толкова много злато и богатства, че кралицата ще стане още по-богата след кредитирането!

22

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Осакатен е нашият...народ,единственото ни развлечение е да гледаме какво става в Парламента и да...протестираме.По всички телевизии само за...това приказват и то в разгара на лятото.Когато в България,политиците станат най-невзрачните хора и никой не им обръща внимание,тогава ще се...оправим.Все едно,сега в Швейцария да се юрнат на някакви протести от градчета,села и...паланки,да си оставят...манифактурите,швейцарските крави и швейцарските часовници.Да ама не,най-много да знаят кой им е президент

21

Анонимен

преди 10 години

Ей що бабички куци има пред президенството - не е истина. Спонтанно дошли на простеста и се организирали по фейсбук. И съвсем спонтанно от градския съвет на бсп им раздават знамена и мегафони безплатно.

20

Анонимен

преди 10 години

Истината е ---НАРОДА срещу БКП-БСП.Всичко друго е мижи да те лажем.

19

Анонимен

преди 10 години

Аре бе, няма ли най-после да ги посрещнете с гьостериц@ в ръка онези умните и красивите? А кои са най-умни на света, я кажете?

18

всички са срещу всич

преди 10 години

Това са протестиращи, контрапротестиращи, реконтрапротестиращи и контра на реконтрапротестиращите. В България всеки е срещу всеки и всички са срещу всички.

17

Чърчил

преди 10 години

Христофор Колумб е бил първият комунист той не е знаел къде отива, не е знаел къде е бил и е направил всичко това за сметка на данъкоплатците.

16

просто аз

преди 10 години

До Бой по СоросоидитеТези точно изобщо не знаят, какво искат, те всъщност не знаят за къде са тръгнали, нито пък защо са там.Интересно, как ли ще коментират атакистчетата автобусната инвазия .

15

bgsoldier

преди 10 години

Истината е проста, днес правителството показва колко слабо е и каква нищожна подкрепа има, като впрегна хиляди автобуси от региони със смесено население, а именно Благоевград и Кърджали и качи на тези автобуси предимно турци и български помаци, тъй като знаем, че те се командват най-лесно, за да дойдат днес в София и да съставят едни изключително измислен и платен контрапротест и да кажат после от НС - "Вждате хората, които ни подкрепят." Оригинално, запазена марка на ДПС - срам за Батака и БСП!

14

se

преди 10 години

Днеска ще стане горещичко пред НС .Дано да няма насилие защото ще стане лошо за всички!Кой кого и защо подкрепя или отхвърля не е ясно защото народа си каза думата на изборите.А дали ще има предсрочни избори това е работа на депутатите.Ако политиката и обещанията се изпълняват няма да има такива.ГЕРБ ги е страх защото се разигра чевената метла.Народа му е кофти защото президента прави задкулисни игрички с Туция.ДПС пък решиха ,че могат да правят каквото искат.Цайтнот...Има изход навън....

13

asd

преди 10 години

За тези автобуси дали ще бъдат наложени глоби за неправилно паркиране? Защото шофьора на автобуса от Благоевград на протестиращи срещу правителството беше скъсан от глоби.

12

Хайде на площада! За Сорос, за тиквата, за 50 кинта - напреееееееед!

11

ЗАТВОР ЗА ГЕРБ

преди 10 години

Днес мафията ГЕРБ и техния клоун Росенка ще претърпят разгром.ОСТАВКА на посмешището Роси ,затвор за Простаците мутри Б Б , Ц Ц , И Ф .

10

Бой по Соросоидите

преди 10 години

Тези хора искат оставката на Пллевнелиев и линч за Борисов!

9

ГЕРБ УРА

преди 10 години

Нали бяха "спонтанни протести". Кой им плаща автобусите?

8

Анонимен

преди 10 години

Това прави 700 човека т.е *ени които си мислят ,че са България но не са и аз не съм гласувал за тях.