109

Анонимен

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов не е само секс макарче секса е велик - подай ми го, Боли! Боли! Боли да ме обичаш ти!Искам с твоите силни дланида разкъсаш ти плътта ми,да целувам до полудада не искам вече друга,Ще изпия аз до дъно всяка капчица от теби от тялото ти силно искам само секс.

108

bg

преди 10 години

Sataninskite svinje v USA,Izrael,Saudi Arabela,Anglia,Pakistan,Avstralia,Indonezia,Afganistan,Kanada,Sudan,Norvegia,Somalia,Germania,podkrepjat muslemska neverni4eska Turcia.

107

Анонимен

преди 10 години

Според мен не трябва да минава и среща с някой турски политик , когато да не се повдигне въпроса за обезщетенията на тракийските бежанци. Как така този фес ще повдига въпроса за нещо, което нито принадлежи на тях, нито е на тяхна територия и имаме право да ги правим каквото си искаме, а нашите *** мълчат за нещо, което ни се дължи по договор и да си траят

106

до 114

преди 10 години

Не си прави труда. По коментарите можеш да разбереш на кого е този ***. Паднаха толкова низко, че си позволяват директни линкове към останалите им дс-парцали от плеядата 70 годишна ***.

105

bg

преди 10 години

I ot amerikanskoto posolstvo e imalo gost na muslemskata ve4erja.

104

Анонимен

преди 10 години

Този все в едни каши се забърква, все невинен, все се оправдава, а все едни л.*** изс.ра. как пък не стана точно обратното- ние да си посикаме имоти в Турция, все те искат и то все след като са яли баклави с някой "велик" наш държавен клоун.

103

bg

преди 10 години

Abe shtom Anadolskata Agencia go kazva ima golema verojatnost nashia *** naistina da e imal razgovor na tazi tema s turskia nevernik.

102

Анонимен

преди 10 години

Тоя трябва да се маха! Какъвто е президентът, такъв е и пресцентърът му! ***

101

АЗ

преди 10 години

eeeeeeeeeх тук пишещите сте много ограничени ! Не съм изненадана повечето пръвърженици на АТАКА са или гейове , или наркомани, или откровени *** и простаци, продаващи се за едно парче пица , жалки и неграмотни ! А червените *** , тях какво да ги коментирам , те просто са *** !!!!

100

Joro

преди 10 години

А в Турциа зачиат ли правата на христианитe,разрeшават ли църквитe да бият камбанитe !? До колкото съм чувал нe ! Така чe на тeзи турски лукави лицeмeри, да си заминават в анадола мамицата им манафска .И много ми e интeрeсно какви са тeзи осмаски архитeктурни здания тук ,освeм *** джамии,данeби да са строли замаци ,и катeдрали !

99

Буда

преди 10 години

Росен е моят възлюбен син,него ще слушате! А изберете ли мен,ще ви е.. майката докрай!

98

Нено Сенегалеца

преди 10 години

Българската държава не помни да има по-велик главнокомандващ на армията!Може да е мекотело но е главнокомандващ!

97

Революционер

преди 10 години

И Плевела не става за президент. Как пък не се намери един свестен президент, който да каже: "Защитавам нацията си и се ръководя от интересите й, и държа за спазването на конституцията". Ама не само на приказки да го каже като клетва, а да го изпълни на действия. Винаги се съди по един политик не по приказките му, а по делата му!

96

Plamen

преди 10 години

"НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП"Понеже се давиш от злоба и явно си от "умните и интелигентните",ще те попитам някои неща:1.Какво означава за тебе израза "триперлив архар"?2.Знаеш ли какво е архар?3.Може ли архара да е триперлив?4.За всичко друго съм съгласен с тебе"Избран с лъжа и изборни измами президент от ДКМС".И един съвет:НЕ ПИШИ! Ходи си по митингите,свиркай си с вувузелата и искай оставка,получавай си жалките парички,но само за бога не пиши,защото и ти си произлязъл от *** ама много късно

95

xx

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ БСП!mai si qko prost PLEVNELIEV ne e prezident na BSP, a na BUDA tikvata ;)! Poznat li ti e? Onzi deto glasuvahme za nego predi 4 godini, i ni e-a maikata ;)

94

Мафиотп

преди 10 години

Не Плевнелиев , а тоя *** е престъпник. Четете кой е Сидеров и защо клевети президента тая гнида"""Скандалните документи, уличаващи Волен Сидеров в шантаж на собствените му депутати, излязоха на бял свят. Показа ги един от отцепниците от "Атака" Валентин Николов в сутрешния блок на bTV.От тях става ясно, че депутатите на партията са подписвали договори за поръчителство по кредити, теглени от пет или шест ошфорни компании, регистрирани на Сейшелските острови. С тези документи всеки от депутатите на Волен Сидеров се задължава да изплати по 150 хил. евро от името на длъжниците (офшорките).

93

Анонимен

преди 10 години

За съжаление си имаме много *** президент...

92

BG Гласоподавател

преди 10 години

AЛОооооооооооооо--НИКОГА ПОВЕЧЕ БСПЩо не отидеш на Витоша и надуеш кавала,та белким те забележи главната Тиква на Републиката.Имаш и опцията :,, някъде у дълбокото на Искъро,,.Тук в този форум е забранено за такива като теб.

91

bg

преди 10 години

ХА ТАКА <НЕКА КЛЮКАРИТЕ И БАЛАМУРНИЦИТЕ ДА ДЕ ЧУДЯТ КВО СА СИ ГОВОРИЛИ ,,БРАВО,,ТЕ КВОТО И ЛОШО И ХУБАВО ПАК ЩЕ ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.....АШКОСУМ МАШАЛА

90

bolka

преди 10 години

"На вечерята-ифтар участваха чуждестранни гости от Гърция, Косово, Македония и Турция, единствено в качеството си на представители на религ. общности в съответните страни."Защо домакин на срещата е Б-я? Да си се бяха срещнали в Турция, където тази религия е основна.На срещата са присъствали чуждестранни гости, но не от ранга на президенти с изключение на нашия.Би следвало да има логично обяснение за недопускането на бълг. журналисти. Освен турските, имало ли е журналисти от страните-гости?